Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Big Sick (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Big Sick (2017)

The Big Sick

The Big Sick (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Režija:

Michael Showalter

Scenarij:

Kumail Nanjiani
, Emily V. Gordon

Glavne uloge:

Holly Hunter
  >  Beth
David Alan Grier
  >  Andy Dodd
Ray Romano
  >  Terry
Ed Herbstman
  >  Sam Highsmith
Anupam Kher
  >  Azmat
Jeremy Shamos
  >  Bob Dalavan
Myra Lucretia Taylor
  >  Nurse Judy
Shenaz Treasury
  >  Fatima
Zoe Kazan
  >  Emily
Kurt Braunohler
  >  Chris
Adeel Akhtar
  >  Naveed
Zenobia Shroff
  >  Sharmeen
Bo Burnham
  >  CJ
Rebecca Naomi Jones
  >  Jesse
Kumail Nanjiani
  >  Kumail
Aidy Bryant
  >  Mary
Vella Lovell
  >  Khadija
Kuhoo Verma
  >  Zubeida

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Big Sick (2017)
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:41
S'obzirom kolika je histerija bila oko prevoda za ovaj film i koliko je puta trazen,mislim da si zasluzio neku nagradu za prevod...
Na vrh
SoftIce Group View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SoftIce Group Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:53
Jako mi je drago da to čujem. Nisam imao predstavu da je vladalo toliko interesovanje. Ali s obzirom koliko sam filmova odgledao zahvaljujući prevodima ove zajednice, izuzetna mi je čast da na ovaj način izrazim svoju zahvalnost. Nadam se da sam prevod nema previše grešaka kako ne bi pokvario užitak tokom gledanja filma.

Hvala još jednom na lepim rečima i uživajte u prelepom filmu.
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2018 u 03:21
Izgleda da sam previše očekivao. Simpatičan film, i ništa više. :D
Na vrh
milan-cekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-cekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 11:05
Onako... Zaspao posle 30 minuta. spavaspava 
Na vrh
miodrag.mitic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miodrag.mitic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 09:22
Meni se dopao. I posle nekoliko dana još uvek se sećam o čemu se radi :) 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 09:38
Meni je baš legao, zapravo mi je jedan od simpatičnijih, bolje reći dražih filmova prošle godine.  Smile
Na vrh
uvkezalonje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj uvkezalonje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2018 u 01:08
Vise nego simpatican,ali nemam sta vise da kazem.
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:33
Ogromno pozitivno iznenađenje za mene, u rangu Nebraske one godine. Tako suptilan i ozbiljan u svom humoru, kritici, uvrnutosti i emociji. Meni uz Coco najbolji film od 60 koliko sam ih ocenio za sada iz 2017
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 17:46
Super film 👍
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2022 u 01:54
Listam ja tako YT i neke kanale tipa "Mojo"... a ukucao sam "Najbolje komedije 2010-ih"...
Da sam ukucao "uginula pekingška patka" ubo bih bolju komediju.
Fora je da ako se u filmu čuju bar 2 pristojna vica odmah Ameri film proglase za urnebesnu komediju.

Dakle... ovo nije komedija.
Ovo je ljubavna drama. Nije krš ali nije ni za Oskara ali bih je ipak stavio u grupu solidnih filmova 2017.

Prvo sam pomislio - Bolivudska sapunica.... sa radnjom smeštenom u Čikagu i pri kraju u Njujorku. Istina je da se nisu mnogo iscimali oko ova 2 grada (u smislu fotografije i sceme vani)... Film je mogao biti snimljen bilo gde..

On je Pakistanac... ona je USA girl. I desi se hemija između njih....
Dobra zamisao... solidan tok... fino finale.

Fale samo još jače emocije... iako je gluma bila ok.... fali onaj VAU momenat. Neka scena koju ćete pamtiti zauvek.

Lepa ideja i film koji vredi pogledati... a da li će vam se i koliko svideti - to ostaje samo do vas.

IMDb: 7,5    Lična: 6,3*

* sve ispod 5 je njesra, a sve preko 7,5 je must watch movie.    

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.