Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babylon Berlin (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Babylon Berlin (2017)

Babylon Berlin

Babylon Berlin (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Babilon Berlin

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

45 min

Autor:

Henk Handloegten
, Tom Tykwer
, Achim von Borries

Glavne uloge:

Liv Lisa Fries
  >  Charlotte Ritter
Volker Bruch
  >  Gereon Rath
Matthias Brandt
  >  August Benda
Waléra Kanischtscheff
  >  Fallin
Dmitri Alexandrov
  >  Selenskij (as Dimitri Alexandrov)
Denis Burgazliev
  >  Trochin
Leonie Benesch
  >  Greta
Lars Eidinger
  >  Alfred Nyssen
Misel Maticevic
  >  Der Armenier
Fritzi Haberlandt
  >  Elisabeth Behnke
Peter Kurth
  >  Bruno Wolter
Jens Harzer
  >  (credit only)
Peter Kurth
  >  Bruno Wolter
Ernst Stötzner
  >  (credit only)
Severija Janusauskaite
  >  Svetlana Sorokina

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deklica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deklica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Babylon Berlin (2017)
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 03:32
Serija je fenomenalna, vidi se da je u njoj Bjela imao inspiraciju za Senke nad Balkanom. Sve preporuke za gledanje. Šteta što još nema titlova, ali ko može neka je pogleda na HBO-u.
Na vrh
mara-vujasinovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mara-vujasinovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 21:23
Odlicna serija sve preporuke...
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 09:39
Sjajno! Istorijska pozadina, turbulentne tridesete u Berlinu, radnički pokret, začeci fašizma, beda i sjaj Berlina, korupcija, politika, ucene, trockisti ... odlična gluma, kostimi i scenografija i sve to protkano fenomenalnom muzikom!
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2020 u 13:06
Serija odlična v vseh pogledih
Na vrh
frultux View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frultux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2020 u 23:01
nedavno sam saznao za seriju, vrhunska prica, vrhunska produkcija!Thumbs UpThumbs Up
per aspera ad astra
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 14:03
Počeo da gledam, odgledao sam par epizoda, serija slabo dopire do mene. Nekako me boli briga za svakog lika u seriji. Trebali su se potruditi da nas bolje upoznaju s likovima, ili da likovi budu dopadljiviji. Ni plesovi ne pomažu, podsjeća me na sezonu kad sam odustao od Outlandera, kad sam konstantno gledao neke valcere i pizde materine.

Ima dobrih stvari u seriji, ali ima i ta mana s likovima koja bi mogla biti fatalna. Odgledat ću prvu sezonu pa ću vidjeti šta dalje.
Na vrh
vasobeci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vasobeci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2023 u 20:31
Prva i druga sezona odlične i preporučujem da ih odgleda svako ko nije gledao. Treću i četvrtu epizodu nažalost ne preporučujem. Čak šta više, preporučujem da ih zaobiđete u širokom luku. Možete i da ih odgledate ako baš morate, ali da znate da ozbiljno rizikujete da vam mozak ode u aut. U 3 i 4 sezoni serija se pretvara u klasičnu sapunicu od koje bi se ozbiljno postidele i Turske i Meksičke sapunice. Toliko nerealnih zapleta radi zapleta i toliko nelogičnosti i blentavih preokreta u nekoj seriji nisam odavno gledao. Tako da sezoni 3 i 4 ne bi mogao da dam ni 1. Od mene čista 0. P.S. Naša serija Senke nad balkanom očigledno rađena po uzoru na ovu seriju.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 09:31
E pa sad. Odgledaš dve sezone, uđeš tako duboko u priču i onda na nečiju (anti)preporuku, presečeš sve kao udarcem sekirom i kažeš "aufiderzen". Confused Ne praktikujem prekidanje bilo čega, naročito ako praćenje nekog sadržaja vremenski/kvantitativno odmakne.

Ažurirao bgvracar - 24.Travanj/Apr.2023 u 11:04
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 09:42
Meni je legla serija ( 4 sezone) i svidela mi se, taj deo sto je Vilin naveo, atmosfera, desavanja, ... a jos je Tom Tykwer ( ciji rad obozavam) `umesao prste`. Jeste  slabije u drugoj polovini, ali sta da se radi, ima tu i dobrih momenata.

Ažurirao AlexDeLarge - 24.Travanj/Apr.2023 u 09:48
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.