Babylon Berlin (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87791
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 13:30 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Babylon Berlin (2017)
Objavio: deklica
Tema: Babylon Berlin (2017)
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 03:32
|
Serija je fenomenalna, vidi se da je u njoj Bjela imao inspiraciju za Senke nad Balkanom. Sve preporuke za gledanje. Šteta što još nema titlova, ali ko može neka je pogleda na HBO-u.
|
Odgovori:
Objavio: mara-vujasinovic
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 21:23
|
Odlicna serija sve preporuke...
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 15.Svibanj/May.2018 u 09:39
|
Sjajno! Istorijska pozadina, turbulentne tridesete u Berlinu, radnički pokret, začeci fašizma, beda i sjaj Berlina, korupcija, politika, ucene, trockisti ... odlična gluma, kostimi i scenografija i sve to protkano fenomenalnom muzikom!
|
Objavio: jocoiva
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2020 u 13:06
|
Serija odlična v vseh pogledih
|
Objavio: frultux
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2020 u 23:01
nedavno sam saznao za seriju, vrhunska prica, vrhunska produkcija! 
------------- per aspera ad astra
|
Objavio: memich
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2021 u 14:03
Počeo da gledam, odgledao sam par epizoda, serija slabo dopire do mene. Nekako me boli briga za svakog lika u seriji. Trebali su se potruditi da nas bolje upoznaju s likovima, ili da likovi budu dopadljiviji. Ni plesovi ne pomažu, podsjeća me na sezonu kad sam odustao od Outlandera, kad sam konstantno gledao neke valcere i pizde materine.
Ima dobrih stvari u seriji, ali ima i ta mana s likovima koja bi mogla biti fatalna. Odgledat ću prvu sezonu pa ću vidjeti šta dalje.
|
Objavio: vasobeci
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2023 u 20:31
|
Prva i druga sezona odlične i preporučujem da ih odgleda svako ko nije gledao. Treću i četvrtu epizodu nažalost ne preporučujem. Čak šta više, preporučujem da ih zaobiđete u širokom luku. Možete i da ih odgledate ako baš morate, ali da znate da ozbiljno rizikujete da vam mozak ode u aut. U 3 i 4 sezoni serija se pretvara u klasičnu sapunicu od koje bi se ozbiljno postidele i Turske i Meksičke sapunice. Toliko nerealnih zapleta radi zapleta i toliko nelogičnosti i blentavih preokreta u nekoj seriji nisam odavno gledao. Tako da sezoni 3 i 4 ne bi mogao da dam ni 1. Od mene čista 0.
P.S. Naša serija Senke nad balkanom očigledno rađena po uzoru na ovu seriju.
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2023 u 09:31
E pa sad. Odgledaš dve sezone, uđeš tako duboko u priču i onda na nečiju (anti)preporuku, presečeš sve kao udarcem sekirom i kažeš "aufiderzen". Ne praktikujem prekidanje bilo čega, naročito ako praćenje nekog sadržaja vremenski/kvantitativno odmakne.
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2023 u 09:42
Meni je legla serija ( 4 sezone) i svidela mi se, taj deo sto je Vilin naveo, atmosfera, desavanja, ... a jos je Tom Tykwer ( ciji rad obozavam) `umesao prste`. Jeste slabije u drugoj polovini, ali sta da se radi, ima tu i dobrih momenata.
|
|