Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bright (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bright (2017)

Bright

Bright (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

kriminalistički, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

117 min

Režija:

David Ayer

Scenarij:

Max Landis

Glavne uloge:

Will Smith
  >  Daryl Ward
Chris Browning
  >  Serling
Kenneth Choi
  >  Actor
Joel Edgerton
  >  Nick Jakoby
Brad William Henke
  >  Dorghu
Andrea Navedo
  >  Captain Perez
Dawn Olivieri
  >  Sherri
Veronica Ngo
  >  Tien
Happy Anderson
  >  Montehugh
Lucy Fry
  >  Tikka

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bright (2017)
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 06:11
Ma biće, ne brinite ništa :) Pa Vilhelm Šmit glumi u ovom filmu!
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 17:43
Originalno postovano od strane sale82ful sale82ful piše:

Nije ni to pravilo. Hrpa filmova je na sajtu smo sa eng prevodom starih po nekoliko meseci. Sto ne mora da znaci i za ovaj film. :-)
Kad dodjes u Gradisku javi se meni i Admiru da nas pocastis picem. Njega zato sto ce uraditi titl a mene zato sto idem sa njim :D
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
sale82ful View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sale82ful Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 18:43
Nije ti ta loša ideja. Ako me nanese vjetar tamo javim se. :-D
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 22:36
Originalno postovano od strane sale82ful sale82ful piše:

Nije ti ta loša ideja. Ako me nanese vjetar tamo javim se. :-D
Bujrum :D
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 22:48
Inace film je proglasen za najveci promasaj u 2017toj godini i jedan od najgorih visokobudzetnih filmova u ovoj godini u Americi LOLLOLLOL zato ce biti preskocen s moje strane Tongue!
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 23:02
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Inace film je proglasen za najveci promasaj u 2017toj godini i jedan od najgorih visokobudzetnih filmova u ovoj godini u Americi LOLLOLLOL zato ce biti preskocen s moje strane Tongue!
To ne mora da znaci da se nama nece svidjeti :D 
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 23:19
Nzm druze, vec ima srpskih titlova na netu za film samo mislim da nisu bas najbolji gramaticki :) pa proceni sam i pogledaj :D
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Altafir View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Altafir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 23:52
Teško da od ovog filma nije bilo goreg ove godine,pre se mislim holivud uplašio da ovo ne postane praksa da filmovi odmah završe na striming servisima pa da saseku stvar u korenu
Na vrh
tarkan-selman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarkan-selman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 01:48
dali nekoj moze da mi objasne kako mogu  makedonski  prevod sa znakom da smenim da bide normalen da ne bude sa znakom :D 
Na vrh
sale82ful View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sale82ful Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 03:26
Ubio me Gospod Bog ako sam skontao šta si ti sad pitao...Confused
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 05:42
Evo, ja cu početi danas sa prevodom kad dođem sa posla. Ako je neko već počeo, neka mi javi da ne tamburam bezveze. Ima tu dosta teksta.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 07:37
Zaspao, naravno, na pola, no za sada me je pozitivno iznenadio. Smile
Na vrh
postenjacina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj postenjacina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 16:38
Film je besramni plagijat Shadowruna pa ko nije upoznat sa tematikom verovatno ništa neće skontati iz filma. Možda je sve tako istumbano jer planiraju nastavke da prave pa ovo više liči na pilot-epizodu. Ukratko: Udružena vojska ljudi i vilenjaka je porazila Mračnog gospodara pre hiljadu i kusur godina(poznato?), tu vojsku je predvodio Ork koji se okrenuo protiv Mračnog gospodara i time kupio milost za svoj rod. U paralelnoj sadašnjosti, tehnologija je napredovala a magija preživela i nalazi se uglavnom u rukama vilenjaka koji zbog toga žive kao elita dok orkovi zauzimaju najniže lestvice socijalnog staleža. Priča prati dvojicu običnih pandura koji dolaze u posed magičnog štapića koji ima moć da ispuni bilo koju želju - i svi ga žele za sebe; lokalni krimosi, policija, FBI a najviše kult Mračnog gospodara koji predvodi vilenjačka veštica. OK je filmić, ništa epohalno. Ako ste upoznati sa Shadowrunom ili imate interesa za ovakvu mešavinu, pogledajte ga - možda vam se i svidi.
Na vrh
boki_kg1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boki_kg1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:29
Probudi li se :) ocel bit ovaj titl ? :P
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:19
blade runner skoro pa remek djelo nisam uopše oduševljen filmom ivikan na sve moguće načine prije nego se počeo prikazivati razvukli brate radnju koja je stala u duplo kraće vrijeme trajanja bezveze izgubio vrijeme ni sluga prvom djelu
Na vrh
ivanjuska View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ivanjuska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 01:55
Slazem seIgaBiva....Orkovi Niggeri...Elfovi Jevreji itd....Crtani film ukratko....
Na vrh
Soldinjo View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Soldinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 02:33
Pa šta se čudite - pogldajte pojam SJW. Hoolywood ne radi ništa nego gura SJW propagandu zadnjih 10g.
Na vrh
¸Hajduk77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ¸Hajduk77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 03:58
Čuj...da si dao osvrt na sami film...rekao bih ...ajd ok, ali kad kazez za blade runner-a (novi) da je remek djelo....jasno i je da nemaš pojma!! tako da necu ovo ni citati...pozz is Splita ...amen
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 09:56
IgaBiva pravi sve bolje i bolje recenzije. Ja takođe smatram da je Blade remek delo, ali neću reći da ti nemaš pojma jer ti se film nije dopao. Sa filmovima je stvar više nego jednostavna, nekom se sviđa a nekom ne. Da svi mislimo isto, umetnost ne bi postojala. To ti je kao sa devojkama, zamisli da svi imamo isti ukus. Ne bi bilo dobro.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 15:05
Originalno postovano od strane ¸Hajduk77 ¸Hajduk77 piše:

Čuj...da si dao osvrt na sami film...rekao bih ...ajd ok, ali kad kazez za blade runner-a (novi) da je remek djelo....jasno i je da nemaš pojma!! tako da necu ovo ni citati...pozz is Splita ...amen

Blade ima nekih manjkavosti, ali je jedan od boljih sf koje sam gledao u poslednjih nekoliko godina. Sjajan nastavak kultnog filma. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.