Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Bright (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87602
Datum ispisa: 07.Kolovoz/Aug.2026 u 08:26
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Bright (2017)
Objavio: adm1r
Tema: Bright (2017)
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 06:11
Ma biće, ne brinite ništa :) Pa Vilhelm Šmit glumi u ovom filmu!

Odgovori:
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 17:43
Originalno postovano od strane sale82ful sale82ful piše:

Nije ni to pravilo. Hrpa filmova je na sajtu smo sa eng prevodom starih po nekoliko meseci. Sto ne mora da znaci i za ovaj film. :-)
Kad dodjes u Gradisku javi se meni i Admiru da nas pocastis picem. Njega zato sto ce uraditi titl a mene zato sto idem sa njim :D

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: sale82ful
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 18:43
Nije ti ta loša ideja. Ako me nanese vjetar tamo javim se. :-D

Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 22:36
Originalno postovano od strane sale82ful sale82ful piše:

Nije ti ta loša ideja. Ako me nanese vjetar tamo javim se. :-D
Bujrum :D

-------------

Objavio: filips88
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 22:48
Inace film je proglasen za najveci promasaj u 2017toj godini i jedan od najgorih visokobudzetnih filmova u ovoj godini u Americi LOLLOLLOL zato ce biti preskocen s moje strane Tongue!

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 23:02
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Inace film je proglasen za najveci promasaj u 2017toj godini i jedan od najgorih visokobudzetnih filmova u ovoj godini u Americi LOLLOLLOL zato ce biti preskocen s moje strane Tongue!
To ne mora da znaci da se nama nece svidjeti :D 

-------------

Objavio: filips88
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 23:19
Nzm druze, vec ima srpskih titlova na netu za film samo mislim da nisu bas najbolji gramaticki :) pa proceni sam i pogledaj :D

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: Altafir
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 23:52
Teško da od ovog filma nije bilo goreg ove godine,pre se mislim holivud uplašio da ovo ne postane praksa da filmovi odmah završe na striming servisima pa da saseku stvar u korenu

Objavio: tarkan-selman
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 01:48
dali nekoj moze da mi objasne kako mogu  makedonski  prevod sa znakom da smenim da bide normalen da ne bude sa znakom :D 

Objavio: sale82ful
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 03:26
Ubio me Gospod Bog ako sam skontao šta si ti sad pitao...Confused

Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 05:42
Evo, ja cu početi danas sa prevodom kad dođem sa posla. Ako je neko već počeo, neka mi javi da ne tamburam bezveze. Ima tu dosta teksta.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 07:37
Zaspao, naravno, na pola, no za sada me je pozitivno iznenadio. Smile

Objavio: postenjacina
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 16:38
Film je besramni plagijat Shadowruna pa ko nije upoznat sa tematikom verovatno ništa neće skontati iz filma. Možda je sve tako istumbano jer planiraju nastavke da prave pa ovo više liči na pilot-epizodu. Ukratko: Udružena vojska ljudi i vilenjaka je porazila Mračnog gospodara pre hiljadu i kusur godina(poznato?), tu vojsku je predvodio Ork koji se okrenuo protiv Mračnog gospodara i time kupio milost za svoj rod. U paralelnoj sadašnjosti, tehnologija je napredovala a magija preživela i nalazi se uglavnom u rukama vilenjaka koji zbog toga žive kao elita dok orkovi zauzimaju najniže lestvice socijalnog staleža. Priča prati dvojicu običnih pandura koji dolaze u posed magičnog štapića koji ima moć da ispuni bilo koju želju - i svi ga žele za sebe; lokalni krimosi, policija, FBI a najviše kult Mračnog gospodara koji predvodi vilenjačka veštica. OK je filmić, ništa epohalno. Ako ste upoznati sa Shadowrunom ili imate interesa za ovakvu mešavinu, pogledajte ga - možda vam se i svidi.

Objavio: boki_kg1
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:29
Probudi li se :) ocel bit ovaj titl ? :P

Objavio: lale22
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:19
blade runner skoro pa remek djelo nisam uopše oduševljen filmom ivikan na sve moguće načine prije nego se počeo prikazivati razvukli brate radnju koja je stala u duplo kraće vrijeme trajanja bezveze izgubio vrijeme ni sluga prvom djelu

Objavio: ivanjuska
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 01:55
Slazem seIgaBiva....Orkovi Niggeri...Elfovi Jevreji itd....Crtani film ukratko....

Objavio: Soldinjo
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 02:33
Pa šta se čudite - pogldajte pojam SJW. Hoolywood ne radi ništa nego gura SJW propagandu zadnjih 10g.

Objavio: ¸Hajduk77
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 03:58
Čuj...da si dao osvrt na sami film...rekao bih ...ajd ok, ali kad kazez za blade runner-a (novi) da je remek djelo....jasno i je da nemaš pojma!! tako da necu ovo ni citati...pozz is Splita ...amen

Objavio: Platan
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 09:56
IgaBiva pravi sve bolje i bolje recenzije. Ja takođe smatram da je Blade remek delo, ali neću reći da ti nemaš pojma jer ti se film nije dopao. Sa filmovima je stvar više nego jednostavna, nekom se sviđa a nekom ne. Da svi mislimo isto, umetnost ne bi postojala. To ti je kao sa devojkama, zamisli da svi imamo isti ukus. Ne bi bilo dobro.

Objavio: arzak
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 15:05
Originalno postovano od strane ¸Hajduk77 ¸Hajduk77 piše:

Čuj...da si dao osvrt na sami film...rekao bih ...ajd ok, ali kad kazez za blade runner-a (novi) da je remek djelo....jasno i je da nemaš pojma!! tako da necu ovo ni citati...pozz is Splita ...amen

Blade ima nekih manjkavosti, ali je jedan od boljih sf koje sam gledao u poslednjih nekoliko godina. Sjajan nastavak kultnog filma. 

Objavio: arzak
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 15:11
Nijesam gledao film, ali me sadrzaj podsjeca na ovo: Alien Nation (1988)

Objavio: sat-amateur
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 15:24
Film nije toliko los,kritika ga je popisala,i na IMDBu ima solidnu ocjenu,ne moze se porediti sa Bladeom,ali moze se odgledati...

Objavio: NeeO
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 16:58
BR 2049 kao i prvi dio veliki film...prvih nekoliko godina neki su pljuvali i prvog BR....što dalje...to kao i dobro vino.... Ne kužim kako netko uopće može uspoređivati BR 2049 i ovo....slažem se sa komentarom Bright je obzirom na uložena sredstva samo gledljiv film....

Objavio: NeeO
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 17:03
Slažem se i sa konstatacijom da SF filmovi sa W. Smithom uglavnom služe za gubljenje vremena, od Dana Nezavisnosti pa do Brighta...

Objavio: gigo12
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 21:29
orkA? wtf buraz :D

Objavio: mR.x
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 06:10
na prsluku ovog jakobija kao da pise `im with the stuped` hehehe

Objavio: zemljasvemirskastani
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 10:31
koje sr....

Objavio: film_adzija
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:07
Mada je kritika samo lični stav autora, u slučaju ovog filma, mišljenja nam se razlikuju drastično :) Verovatno bi prica bila sasvim drugacija da je snimljena nekakva mini serija u nekoliko djelova, jer bi tako bilo vise prostora za jasniji prikaz svih tih karika koje nedostaju u 120minutnu nabijenu radnju. To je valjda sudbina svih takvih scenarija. Meni se licno svideo film, jer dotice visedimenzionalni sukob vrsta, civilizacija i rasa ljudi koji su i pored razlika upuceni na suradnju ;)

Objavio: rigel
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:27
Mene je film izuzetno zabavio. To je i svrha industrije zabave, right? :) Scenario ima primetnu falinku u završnim scenama i bio bi za mene negledljiv da nema Will Smitha, ali svakako nije protraćeno vreme - zabavan je. Ne mora svaki FANTASY (ovo nije SF) film da bude remek delo.

Objavio: Dule_Savic
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 16:43
Kad mozemo ocekivati prevod? Smile

Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 18:12
Očekujte ga za pola sata. Ozbiljno. Završavam sa gledanjem filma i ispravljanjem grešaka.

Objavio: boki_kg1
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 20:26
Hvala bro !

-------------
boki_kg1

Objavio: jadrc
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2017 u 20:56
admir majstore, obećano ostvareno, sve najbolje u 2018 i puno prijevoda :)

Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 00:31
Hvala Admire!
Visokobudžetna frka, zbrka, jurnjava, pucačina, ne zna se ko koga i tako ceo film. Kritika je ovaj film pokopala, ali gledaoci nisu. A ne vidim zašto bi ga i pokopali oni koji vole akciju u svakoj sekundi filma. Radnja, Orci, vilenjaci, čarobni štapić, ma to je nebitno. :)

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 02:04
IgaBiva, molim te ispravi ove orke u tekstu. Nije Smitu partner u filmu kit ubica. LOL

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Objavio: branislav-matovic
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 02:38
Mene je film više zabavio nego ona prebleda priča u BLADE RUNNER 2049 inače sam to po tebi skoro remek delo gledao iz dva puta jer mi je bilo predosadno ... BRIGHT je skroz OK film i super pričica, malo pomerena iz šuma i pećina u civilizaciju sadašnju ... brz film i zabavan ... dok je onaj skoro pa remek delo predosadan o predugačak ... uvek sam za to da se napravi rimejk ako se nema dobra nova priča što su mogli lagano sa BLADE RUNNEROM za nove generacije i sa novim efektima ... kao recimo TOTAL RECALL koji je skroz osvežen po meni i super odrađen ... bolje i tako nego TOTAL RECALL 2089 deep shit ... opet moje mišljenje skromno kao dugogodišnjeg prežderača SFom u svim oblicima ... hvala.

Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 02:49
Preoštro je reći da je ovaj film uvreda za razum, naprotiv, moglo bi se reći da je baš dobra zabava za razum. Bukvalno sam gledao 120 minuta dobre akcije, zabave, pucačine, frke, zbrke...a red je bio da konačno i Will Smith spasi svet.

Objavio: Cufta1989
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 12:01
Ja ne znam ko radi sve ove recenzije,ali jos uvek nisam video da hvalite neki film na ovom sajtu.Najlakse je sedeti u sobi i zaliti se na sve.Ne valja ti film,pokreni se i snimi bolji (nisam gledao ovaj film)

Objavio: matrix_4_life
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 13:57
Kao prvo recenzije za filmove na ovom sajtu, izgleda, pisu ljudi koji nisu kompetentni da to rade. U stvari procitate tamo negdje kako su neki kriticari, podijeljena misljenja o filmu, pa pocnete pljuvati po njemu. Blade Runner, istinski jeste blizu remek djela, ali ne mozete porediti jednu futuristicku dramu, i jedan film koji je napravljen da zabavi ljude. Za blade Runner morate imati zivce kao "konj" pa ga odgledati iz jednog puta, radnja koja je stavljena u cirka 2 sata i 40 minuta mogla je biti i malo brze ispricana. Sto se tice Bright mislim da je film zabavan, sto dokazuje zarada i kritike gledalaca, nesto novo ispricano u ovoj navali raznih rimejkova filmova. Na kraju,mislim da ce se svi oni koji vole serije i filmove, sloziti samnom NETFLIX jos nije podbacio ni jedan projekat, i ono sto trenutno vrijedi na trzistu filmova i serija dolazi od njih.

Objavio: Wida
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 14:09
Filmić za nedjeljno popodne,ništa spektakularno
ali ni previše loše,na momente naporan ali gledljiv.
5/10

Objavio: Altafir
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 18:37
Admire živ bio dugo nam prevodio. Film je dosta dobra,jedina mana što je slabo objašnjena istorija vilenjaka i orka.

Objavio: tantal
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 20:11
Slazem se sa svojim predhodnicima

Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 22:26
Pa, sad. Ne bih baš rekao da je ovaj film uvreda za razum. Pogotovo ga ne bih nazvao uvredom za sve istinske fanove naučne fantastike. Prvenstveno zbog toga što je film epska, a ne naučna fantastika, a i zbog toga što nije baš toliko loš.
Daleko od toga da je ovo neki preterano dobar film, ali je gledljiv. Ima tu propusta u scenariju, na momente deluje kao da nisu hteli dovoljno da se potrude oko svih detalja ili bolje razrade sopstvene teme, poput centralne teme rasne ravnopravnosti, ali priča nije zbrkana i bez osnova. Slabije odrađena, ali ipak koherentna dovoljno da se isprati radnja, realno i pomalo predvidljiva. [spoiler]Ceo film sam bio ubeđen da će ork biti Blistavi, ali me je pred kraj radnja podsetila da je ovo ipak film Vila Smita, a u njegovim filmovima samo on može da spasi svet.LOL[/spoiler] Ima momenata, većih i manjih, gde se kolutanje očima ne može izbeći. (Mene je "nervirao" potpuno sporedan, ali veoma tupav detalj, što Meksosi iz bande stalno ponavljaju Altamira bez nekog valjanog razloga, kao neki poklič. No, to je nebitna digresija.) Tu je i preteran broj psovki, jer izgleda da u poslednje vreme Holivuđani smatraju da film nije dovoljno ulični ako se ne psuje čisto da bi se ispunila kvota psovki.
Produkcijiski gledano je dobro odrađen. Drago mi je što su za orke odlučili da upotrebe šminku, koja je vrhunski odrađena, umesto kompjuterske animacije. Glumci su svoje odradili korektno.
Ne vidim ni potrebu da se poredi sa Istrebljivačem (Blade Runnerom, kako god). Opet zbog one naučna/epska fantastika stvari, a i zato što jednostavno ova dva filma ne pucaju na iste visine.
I hajde da više ne pričamo o "standardu" koji je postavio Netfliks. Svaka im čast za serije, ali kada su u pitanju filmovi, tek treba da se dokažu. Što se njihove filmske produkcije tiče, kvalitetni filmovi su retkost koja odskače u moru proseka i slabog. Ipak je to produkcijska kuća koja je izdala Death Note i The Ridiculous 6.
U suštini, propuštena je prilika da se kvalitetnije obradi zaista zanimljiv koncept, ali ukoliko želite da se opustite uz manje-više klasični "buddy cop" akcioni filmić zavijen u bajkovito ruho i nije tako loš.

P.S.
Za šta je ovaj film kandidovan za Oskara?

P.P.S.
Ponavljam molbu da se u tekstu isprave orke i elfovi. Dead

P.P.P.S. LOL
Pohvale adm1ru na prevodu.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 22:59
Hajde da se upišem i ovde.

Mislim da je reakcija kritike pomalo preterana. Daleko od toga da je ovo neki preterano dobar film, ali je gledljiv. Ima tu propusta u scenariju, na momente deluje kao da nisu hteli dovoljno da se potrude oko svih detalja ili bolje razrade sopstvene teme, poput centralne teme rasne ravnopravnosti, ali priča nije zbrkana i bez osnova. Slabije odrađena, ali ipak koherentna dovoljno da se isprati radnja, realno i pomalo predvidljiva. [spoiler]Ceo film sam bio ubeđen da će ork biti Blistavi, ali me je pred kraj radnja podsetila da je ovo ipak film Vila Smita, a u njegovim filmovima samo on može da spasi svet.LOL[/spoiler] Ima momenata, većih i manjih, gde se kolutanje očima ne može izbeći. (Mene je "nervirao" potpuno sporedan, ali veoma tupav detalj, što Meksosi iz bande stalno ponavljaju Altamira bez nekog valjanog razloga, kao neki poklič. No, to je nebitna digresija.) Tu je i preteran broj psovki, jer izgleda da u poslednje vreme Holivuđani smatraju da film nije dovoljno ulični ako se ne psuje čisto da bi se ispunila kvota psovki.
Produkcijiski gledano je dobro odrađen. Drago mi je što su za orke odlučili da upotrebe šminku, koja je vrhunski odrađena, umesto kompjuterske animacije. Glumci su svoje odradili korektno.
Moguće je da su očekivanja od filma bila velika jer Vil Smit glumi u njemu, ali film ne odudara mnogo od ostalih filmova sa tematikom bajkovitih elemenata u savremenom svetu. To baš i nije neka pohvala, ali realno, postoje i mnogo gori filmovi od takvih. U suštini, propuštena je prilika da se kvalitetnije obradi zaista zanimljiv koncept, ali ukoliko želite da se opustite uz manje-više klasični "buddy cop" akcioni filmić zavijen u bajkovito ruho i nije tako loš. Trenutnih 6,6 na IMDb je manje-više realna ocena.

-------------

Objavio: tantal
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 00:47
Pre svakog razgovora i diskusije o ovom filmu predlazem sledece.OBAVEZNO pogledati film

Alien Nation ( http://www.imdb.com/year/1988/?ref_=tt_ov_inf" rel="nofollow - 1988 ) gl. uloge http://www.imdb.com/name/nm0001001?ref_=tt_ov_st_sm" rel="nofollow - http://www.imdb.com/name/nm0001597?ref_=tt_ov_st_sm" rel="nofollow - http://www.imdb.com/name/nm0001597?ref_=tt_ov_st_sm" rel="nofollow -

Objavio: cilipn
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 18:46
U osnovi film nije loš. Opet kakve su se sve gluposti snimale 2017 ovaj film je iznad proseka. Opet zavisi šta ko očekuje kada sedne da pogleda neki film. Ja samo očekujem da me film drži dva sata da se opustim gledajući ga. Opet čitao sam razne recenzije ovde i uopšte mi nisu na mestu.

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:19
Meni ne djeluje los,ima tu svega. Malo magije ,pucacine,dobar da lagano ubijes dva sata.

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:40
nije ,nije los. iako izveden s par rupa, pomalo porozan, ali hajd` neka bude kao kad perica jede svajcarski sir pa nece jer je sav busan, a keva mu kaze, `ti ostavi rupe, jedi ono naokolo`.:))
a sad, salu na stranu, iako ova ideja mesanja razlicitih svetova zvuci zapravo kao nesto najorinalnije vezano za ovaj film...e,cvrc...pa,i nije!:) e,pazite sad: ova identicna ideja se izvorno pojavila sa filmom koji se zove Cast a Deadly Spell iz 1991. http://www.imdb.com/title/tt0101550/ secam se da sam bio sokiran sudarom dva nespojiva ambijenta u jednu nadrealnu celinu, ali tad je postmodernizam bio u jeku, a sa njim i bitan element koji se uopsteno zvao `zacudnost`. Elem, u tom filmu vrela Kalifornija 40ih godina 20-veka iz nekog tajanstvenog razloga egzistira u svetu u kom zvanicno postoji i magija, te se rune, obredi, jednorozi, zombiji, inkantacije posmatraju kao nesto normalno i uopste se ne dovode u pitanje! Ali, klise iz jednog sveta napada klise iz drugog: tipican razocarani detektiv mrzi magiju i cinjenicu da je svi koriste i odbija da se sam s njom petlja....onda ide klise famme fatalle, pa malo detektivskog posla na tragu magijskih brljotina, itd.. I ako mislite da je u Bright-u vrhunac onaj finalni obracun sa vilenjakonjom, sta reci kad se na kraju C.a.D.Spell-a putem Nekronomikona prizivaju kataklizmicni bogovi iz opusa Lofkrafta!:) Probajte da nadjete ovaj cudan biser iz 90ih, od kojih su krenule sve ove ideje, ukoliko zelite da isprobate - sir bez rupa.:)

Objavio: soonne
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 22:54
Naslov kriticara uvreda za razum je za mene uvreda na NJEGOV razum da tako lako neko meni kaze sta valja a sta ne valja. To je uvreda na MOJ razum. Pogledajte film i bicete kao sto su neki rekli prijatno vezani za stolicu 2 sata. Meni je fil legao ko budali samar i toplo ga preporucujem za pogledati .

Objavio: Black Raven
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2018 u 22:34
Slažem se da je film After Earth bio jedan veoma glup film ali Bright je odličan film koji ima malo zamršenu i čudnu priču ali je ipak veoma zanimljiv film.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2018 u 22:45
Odličan film sa čudnom pričom i odvratnim orkovima. Priča je sva zamršena i zbrkana ali i ništa preterano jer postoje mnogo bolji filmovi koje moraš i nekoliko puta da pogledaš da bi sklopio celokupnu priču. Preporuka i ocena 6,8/10 od mene.

Objavio: insideman
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 21:33
Prekinuo nakon 38 minuta. Priča je ok i svet bi trebao biti pitak, ne primetih išta konfuzno u tom segmentu ali režija... Dugi kadrovi u kojima je sve statično i monotono sa uglovima i fokusom koji me kao gledaoca potpuno izbaciju van scene, poput najniže osobe u zadnjim redovima koncerta i još mi performeri konstantno okreću leđa. Takav sam osećaj imao gledajući, samo što ne zamolih nekog visokog čiku širokih ramena da me podigne kako bih i ja uhvatio malo ovog nastupa. Čujem sve ali ništa ne vidim. Za ovaj film prikladna je rapidna razmena krupnijih kadrova, ovako je previše mrtvo. Još ako se doda gluma van konteksta onoga što izgovaraju... Jedini dobri momenti koje sam zapazio je kad Vil pere crevom sedište auta ali i tu se kadar zadržao potpuno bespotrebno predugo na njemu. I onaj flešbek pucnjavice i jurnjavice je od početka do kraja tempiran i usklađen kako dolikuje. Ostalo zaista vrlo, vrlo  bolno za oči i um. Imam jaku potrebu da momentalno pustim nešto od Skorsezea kao narodni instant lek iz bakine kuhinje. Makar trejler.

Sad gledaam biografiju reditelja, kapiram. Koristio je na Suicide Squad i ovom njegovu režiju iz uličnih krimi filmova Harsh Times i End of Watch, zato su ispali sranje. Ne ide Vangelis uz Adama Sendlera. 

Ima jedan super magićan trik za ove situacije u Windows-u, shift+del

Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 21:03
ok. u tom slucaju, drage volje, preporucujem ponovo `skorsezeovski` biser iz 90-ih, film identicne ideje - mesanja realnog i fiktivnog sveta - Cast a Deadly Spell iz 1991. http://www.imdb.com/title/tt0101550/ to bi trebalo da zadovolji stavku sa kadriranjem i lagodnijom rezijom. plus, lepo je videti Dzulijen Mur u svom mladjem, seksipilnijem izdanju, a tu je i jedna klinka, no sad, da ne otkrivam previse... istorentuj ga negde, a ovaj sajt ima jedan jedini titl, i eto,to je to. mnogo zanimljivije uradjeno.

Objavio: bokidante
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 10:51
Zabavan film za nedjeljno popodne, 6,5/10

Objavio: kruno1978
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 16:19
Za pogledati i zaboraviti

Objavio: aco-vujatovic
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 16:42
Film je odličan 😀

Objavio: Vojin-Petrovic
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 19:03
S obzirom kako je 2017. bila suvoparna po pitanju dobrih filmova, ovo je bilo dobro "uzaludno trošenje vremena" ... Meni se sve čini da je pisac samo napravio paralelu izmedju belaca (humans) crnaca (orks) i jevreja (elfs). Mislim da je danas takva situacija inace u USA... Jedino što još nisam skapirao šta je čarobni štapić u real world...

Objavio: dajan1998
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 19:54
Vrijedi pogledati ...

Objavio: dojdipak
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 03:31
90 miliona budget, bice i nastavak, inace odlican film

Objavio: Dule_Savic
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 10:41
dobar film, kao sto je vecina ocenila 6.5/10 to je otprilike realna ocena filma, videcete dogodine bice snimljen i nastavak!

Objavio: NenadSc
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 17:29
Sasvim OK film za problejati jedno popodne, da se razumemo gluma je vrhunska i produkcija je najvisem nivou. Koga briga sta je rekao mali perica, film sa razlogom ima ocenu 6.5 na IMDB datu od strane 85000 ljudi. E sad prica, ima dosta nejasnoca o svetu u kome se to desava, ko, kako i zasto... Ali ako mozak stavite na standby i samo se prepustite prici sasvim cete se dobro zbaviti. Na kraju krajeva koga briga sto su upucali 90 miliona kad ga mi ionako gledamo za dzabe.

Objavio: papiko
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 21:25
Originalno postovano od strane NenadSc NenadSc piše:

Sasvim OK film za problejati jedno popodne, da se razumemo gluma je vrhunska i produkcija je najvisem nivou. Koga briga sta je rekao mali perica, film sa razlogom ima ocenu 6.5 na IMDB datu od strane 85000 ljudi. E sad prica, ima dosta nejasnoca o svetu u kome se to desava, ko, kako i zasto... Ali ako mozak stavite na standby i samo se prepustite prici sasvim cete se dobro zbaviti. Na kraju krajeva koga briga sto su upucali 90 miliona kad ga mi ionako gledamo za dzabe.

Ahahah bas to kolega mada ipa mogli bi malo to bolje zar ne. :)

-------------
S'poljubcima do samara...

Objavio: mrele
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 18:36
Sinoć sam odgledao film Bright.Tek nedavno sam uopšte čuo za ovaj film i kada sam pročitao da glumi Will Smith jedan od mojih omiljenih glumaca rekao sam čim izađe neka cool verzija odmah ga skidam i gledam jer me ne zanimaju ocene kojekakvih dušebrižnika i kojekakvih kritičara.Film je film-zabava a ne uvreda za razum jer orci i ne postoje tako da o čemu više raspravljati.Film mi je ekstra,urban,super gluma,boja filma,dobra scenografija,znači nije amaterski već stvarno visoko kvalitetat,podseća me na inače moje omiljene filmove kao što su Blade,Underworld,Fifth Element,Bad Boys,Districkt 9,ali ima svoju originalnost.

Objavio: ezili-freda
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 17:59
Cool film po meni. Dobar prevod :)

Objavio: beogradski
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2018 u 13:21
Prvo bih se zahvalio onom ko je preveo, a to je Mr. adm1r ) Drugo, priznajem svoju gresku sto sam unapred napao ovaj film pre nego sto sam ga odgledao, mada vise sam kritikovao Ayera i Suicide Squad. I trece, ne samo da film nije los, nego je dobar, bas sam se prijatno iznenadio. Pomislio sam da ne bude neka glupost a ispostavilo se da je bas dobar film i da bih ga preporucio. BTW, ovaj film se ne moze porediti sa Suicide Squad jer je bas bolji.

Objavio: ajdaho
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2018 u 15:12
Ako ga ne pogledate, ništa niste propustili. Da nije ovako dobrih glumaca, ovaj film ne bi gledao niko ;)

Objavio: skaroo
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2018 u 22:44
Sranje film... sranje priča... sranje glavni glumci...
Sranje kamera... sranje dijalozi... žali Bože moga vremena
0,01/10

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2018 u 13:56
skaroo, ja ovakve filmove vrlo retko gledam, to su takozvani ''blockuster'' i ''popcorn'', ali kakvih sve ima gluposti, ovaj i te kako moze da prodje. Pa Suicide Squad o kome se mnogo vise pricalo je slabiji. A na zalost David Ayer je skreno sa policijiskih filmova sa super atmosferom na fantazije, ali ovo mu donosi novac. A mogao si upotrebiti neku drugu rec npr ''los/losh/'', ili ''nikakav'', ili mozda ''glupost od filma'', ili... a ne ona rec i to 5 puta. A jednostavno si mogao i prekinuti film.

Objavio: skaroo
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2018 u 14:43
U pravu si.... bilo je nepromišljeno od mene... Bolje je reći glupost od filma

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2018 u 16:47
Ma nije nikakav problem. I ja bih radije gledao triler dramu o korumpiranim policajcima kao sto je to David Ayer znao, bilo u potpisu kao reziser ili scenarista, nego sto je bacio akcenat na neke anti super heroje i vilenjake. Imas na IMDb, ukucaj David Ayer i videces kakve filmove ima iza sebe. 

Objavio: branko-nikolic
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2019 u 20:07
Možda bi bio zadovoljan kao dečkić od 7 - 12 godina. Ovaj film jest za taj uzrast. Cijeli film je u nekom polumraku kako se ne bi trebalo raditi puno na sceni. Sve u svemu, ako ga ne pogledate, niste ništa propustili. .

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2019 u 22:52
Ne.Ovo ne varim.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk