Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Stanford Prison Experiment (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Stanford Prison Experiment (2015)

The Stanford Prison Experiment

The Stanford Prison Experiment (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, povijesni, triler

Trajanje:

122 min

Režija:

Kyle Patrick Alvarez

Scenarij:

Tim Talbott
, Philip Zimbardo

Glavne uloge:

Billy Crudup
  >  Dr. Philip Zimbardo
Michael Angarano
  >  Christopher Archer
Nicholas Braun
  >  Karl Vandy
Keir Gilchrist
  >  John Lovett
Nelsan Ellis
  >  Jesse Fletcher
Olivia Thirlby
  >  Dr. Christina Maslach
Moises Arias
  >  Anthony Carroll
Gaius Charles
  >  Paul Vogel
Johnny Simmons
  >  1037
Johnny Simmons
  >  Jeff Jansen
James Wolk
  >  Mike Penny
Logan Miller
  >  5486
Logan Miller
  >  Jerry Sherman
Ezra Miller
  >  8612
Ezra Miller
  >  Daniel Culp
Thomas Mann
  >  Prisoner 416
Ki Hong Lee
  >  3401
Ki Hong Lee
  >  Gavin Lee
Tye Sheridan
  >  819
Tye Sheridan
  >  Peter Mitchell

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Alreadydead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alreadydead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Stanford Prison Experiment (2015)
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2015 u 11:18
The Stanford Prison Experiment  (2015)

Režija: Kyle Patrick Alvarez
Scenarij: Tim Talbott
Žanr: Drama, Triler

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 122 min

Uloge:

Billy Crudup ... Dr. Philip Zimbardo
Michael Angarano ... Christopher Archer
Moises Arias ... Anthony Carroll
Nicholas Braun ... Karl Vandy
Gaius Charles ... Paul Vogel

Dvadeset četiri studenta su nasumično odabrani kako bi glumili zatvorenike i čuvare u lažnom zatvoru koji se nalazi u zgradi Stanford-a.
Izvor: filmonizirani

Preveo/la:
kumek

Ažurirao Alreadydead - 26.Studeni/Nov.2015 u 11:19
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2015 u 14:58

Hvala kumek ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2017 u 15:29
Nijw los,mada je moglo i bolje.Mislim da je ovo obrada nemackog filma Das Experiment-(2001).
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:32
Interesantan dovoljno. Zanimljiva je tema, sam slučaj, egzekucija opet dovoljno dobra da održi film (meni) interesantnim.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:54
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Interesantan dovoljno. Zanimljiva je tema, sam slučaj, egzekucija opet dovoljno dobra da održi film (meni) interesantnim.

Nema nijednog ubistva niti egzekucije.To je izmišljotina.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:07
Taj deo (već, ladno) zaboravih Embarrassed Ne sećam se ni onog nemačkog Das Experiment (pa ni rimejka), znam da su mi svi bili dobri. Muke su meni sa detaljima, previše godina fanatičnog gledanja filmova, obično i ne volim da pišem po sećanju, no volim da oživljavam teme. LOL
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 21:52

Taj deo (već, ladno) zaboravih embarrassed Ne sećam se ni onog nemačkog Das Experiment (pa ni rimejka), znam da su mi svi bili dobri. Muke su meni sa detaljima, previše godina fanatičnog gledanja filmova, obično i ne volim da pišem po sećanju, no volim da oživljavam teme. lol

Taj "deo" ne može da se zaboravi jer ne postoji. To zna svako ko je film gledao jer takvi "detalji" se ne zaboravljaju. Sve ovo je na majke mi i to uziman sa rezervom. Verujem bezrezevno samo u "oživljavanje" teme po svaku cenu a to što je neistina nikom ništa.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 21:57
I to što kažeš (šta god to bilo), može biti da lažem da sam gledao film, ja sam inače poznat po tome što lažem LOLLOLLOL a bome zaboravljam prilično detalja oko daleko bitnijih stvari. LOL
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:05
Ne zanima me ničija"amnezija", motiv zašto nešto radi niti priče vladičice. Zanimaju me komentari i činjenice koje (ne)odgovaraju istini.To je ovde lako proverljivo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:07
Nisi čuo nikada ono "tema zanimljia, egzekucija slaba...ili dovoljno zanimljiva" ?

Eh, šta mene sve ne zanima, no šta ćeš, takav nam horoskop, ko me šta pita. LOL
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:20
Nemam vremena za mudre misli ili gluposti.To me ne zanima, zanimaju me komentari kojih sve manje ima.Ima ih ali veze nemaju sa temom. Nije mi toliko dosadno da svojim spamom zatrpavam temu. To je pravac u kom se ova konverzacija kreće.
Srećno sa oživljavanjem tema.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:24
Hvala Smile

Ma ja ne gledam filmove, ne razumem se uopšte u njih, gledam samo TV, RTS isključivo, emisije, te se registrujem pod raznim nikovima da bih trolovao teme, širio zlobu, netrpeljivost i mržnju, obezvređivao sve od filmova preko autora, glumaca, sagovornika, pisao kako sam veliki i bitan a drugi mali i jadni, kako ja znam istinu a drugi nemaju pojma i slične zabavne stvari, šta ima veze kada me već tolerišu. Taman posla da stvarno oživljavam teme, pa ja to samo lupetam i lažem, ta svi znaju da samo lažem ionako, nema tu tajni oko toga. Smile Budem oživljavao teme doduše, šta ima veze, mislio da se penzionišem, no ne mogu kada je zabavno i nemam preča posla. LOL
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:34

Hvala smile

Ma ja ne gledam filmove, ne razumem se uopšte u njih, gledam samo TV, RTS isključivo, emisije, te se registrujem pod raznim nikovima da bih trolovao teme, širio zlobu, netrpeljivost i mržnju, obezvređivao sve od filmova preko autora, glumaca, sagovornika, pisao kako sam veliki i bitan a drugi mali i jadni, kako ja znam istinu a drugi nemaju pojma i slične zabavne stvari, šta ima veze kada me već tolerišu. Taman posla da stvarno oživljavam teme, pa ja to samo lupetam i lažem, ta svi znaju da samo lažem ionako, nema tu tajni oko toga. smile Budem oživljavao teme doduše, šta ima veze, mislio da se penzionišem, no ne mogu kada je zabavno i nemam preča posla. lol

Svaka čast na iskrenosti,razlog više da napustim diskusiju u kojoj pored samokritike i dalje nema ničeg što ima veze sa filmom u kom nema egzekucije i ubistva koje drži pažnju.
Srećno sa penzijom i slobodnim vremenom.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:37
Hvala, budem Smile  (mada, ne mogu biti i iskren i lažljiv, nešto tu ne štima, no dokučiće se valjda, ko da zna više na ovu krizu LOL)
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:02
Vidi se [LOL
Na forumu sam 6 dana i nemam pojma ko je kakav. Zanimaju me prevodi i komentari na sajtu. U ovoj temi ne odgovaraju istini i tu je kraj priče. Ne mešam se u rad administracije kada toleriše ovakvo ponašanje penzionera koji od dosade ne znaju šta će da sobom. Ostala im je samo zabava.
Film je dobar i vredi ga pogledati iako u njemu nema ubistva i egzekucije. Gledao sam film i znam šta pišem.

Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:07
Nema egzekucije jer poštuje stvarne događaje.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:24
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

To znaju i tvrde oni koji su gledali film. Zato sam se javio i za uzvrat dobio salvu komentara koji veze nemaju sa filmom.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:26
Originalno postovano od strane chiba chiba piše:

Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

To znaju i tvrde oni koji su gledali film. Zato sam se javio i za uzvrat dobio salvu komentara koji veze nemaju sa filmom.

Potpisujem.

Film je sa Sandens festivala koji je pravi rudnik zlata za filmofile i odskočna daska za nepoznate autore.

Radnja filma me najviše podseća na preteču Velikog brata i sličnih rijalitija. Meni je zbog nekih detalja i scena bio zabavan. Scena izbora ko je žandar a ko sužanj je jedna od njih. Posmatrači su batalili anketni listić i sistemom pismo - glava odabrali kandidata. Demistifikacija za pamćenje.

Preporuka.

Ažurirao Stole Haringa - 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:49
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:40
Film je odličan. Jedan od onih koje nisam zaboravio posle par dana ili meseci.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:58

Experimenter (2015)

Ovaj je izašao iste godine i nije tako dobar kao Stanford. Autor je pokušao da koketira sa art filmom i zabrljao.

Odličan je bio eksperiment koliko smo spremni drugom da zadamo bol ukoliko se tako naredi.Vilijams (naučnik) je inspiraciju pronalazio i u skrivenoj kameri.

Zanimljivo je da je i ovaj eksperiment završio u rijalitiju.

Dosta love je uloženo u ovakve eksperimente i to nisu bile bačene pare.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.