Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=74864 Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 07:37 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Stanford Prison Experiment (2015)Objavio: Alreadydead
Tema: The Stanford Prison Experiment (2015)
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2015 u 11:18
The Stanford Prison Experiment (2015)
Režija: Kyle Patrick Alvarez
Scenarij: Tim Talbott
Žanr: Drama, Triler
Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 122 min
Uloge:
Billy Crudup ... Dr. Philip Zimbardo
Michael Angarano ... Christopher Archer
Moises Arias ... Anthony Carroll
Nicholas Braun ... Karl Vandy
Gaius Charles ... Paul Vogel
Dvadeset četiri studenta su nasumično odabrani kako bi glumili zatvorenike i čuvare u lažnom zatvoru koji se nalazi u zgradi Stanford-a.
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2015 u 14:58
Hvala kumek
Titl mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/the-stanford-prison-experiment-219326/" rel="nofollow - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Isolation
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 15:29
Nijw los,mada je moglo i bolje.Mislim da je ovo obrada nemackog filma Das Experiment-(2001).
Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:32
Interesantan dovoljno. Zanimljiva je tema, sam slučaj, egzekucija opet dovoljno dobra da održi film (meni) interesantnim.
Objavio: chiba
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:54
puppet_master piše:
Interesantan dovoljno. Zanimljiva je tema, sam slučaj, egzekucija opet dovoljno dobra da održi film (meni) interesantnim.
Nema nijednog ubistva niti egzekucije.To je izmišljotina.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:07
Taj deo (već, ladno) zaboravih Ne sećam se ni onog nemačkog Das Experiment (pa ni rimejka), znam da su mi svi bili dobri. Muke su meni sa detaljima, previše godina fanatičnog gledanja filmova, obično i ne volim da pišem po sećanju, no volim da oživljavam teme.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 21:52
puppet_master piše:
Taj deo (već, ladno) zaboravih Ne sećam se ni onog nemačkog Das Experiment (pa ni rimejka), znam da su mi svi bili dobri. Muke su meni sa detaljima, previše godina fanatičnog gledanja filmova, obično i ne volim da pišem po sećanju, no volim da oživljavam teme.
Taj "deo" ne može da se zaboravi jer ne postoji. To zna svako ko je film gledao jer takvi "detalji" se ne zaboravljaju. Sve ovo je na majke mi i to uziman sa rezervom. Verujem bezrezevno samo u "oživljavanje" teme po svaku cenu a to što je neistina nikom ništa.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 21:57
I to što kažeš (šta god to bilo), može biti da lažem da sam gledao film, ja sam inače poznat po tome što lažem a bome zaboravljam prilično detalja oko daleko bitnijih stvari.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:05
Ne zanima me ničija"amnezija", motiv zašto nešto radi niti priče vladičice. Zanimaju me komentari i činjenice koje (ne)odgovaraju istini.To je ovde lako proverljivo.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:07
Nisi čuo nikada ono "tema zanimljia, egzekucija slaba...ili dovoljno zanimljiva" ?
Eh, šta mene sve ne zanima, no šta ćeš, takav nam horoskop, ko me šta pita.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:20
Nemam vremena za mudre misli ili gluposti.To me ne zanima, zanimaju me komentari kojih sve manje ima.Ima ih ali veze nemaju sa temom. Nije mi toliko dosadno da svojim spamom zatrpavam temu. To je pravac u kom se ova konverzacija kreće. Srećno sa oživljavanjem tema.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:24
Hvala
Ma ja ne gledam filmove, ne razumem se uopšte u njih, gledam samo TV, RTS isključivo, emisije, te se registrujem pod raznim nikovima da bih trolovao teme, širio zlobu, netrpeljivost i mržnju, obezvređivao sve od filmova preko autora, glumaca, sagovornika, pisao kako sam veliki i bitan a drugi mali i jadni, kako ja znam istinu a drugi nemaju pojma i slične zabavne stvari, šta ima veze kada me već tolerišu. Taman posla da stvarno oživljavam teme, pa ja to samo lupetam i lažem, ta svi znaju da samo lažem ionako, nema tu tajni oko toga. Budem oživljavao teme doduše, šta ima veze, mislio da se penzionišem, no ne mogu kada je zabavno i nemam preča posla.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:34
puppet_master piše:
Hvala
Ma ja ne gledam filmove, ne razumem se uopšte u njih, gledam samo TV, RTS isključivo, emisije, te se registrujem pod raznim nikovima da bih trolovao teme, širio zlobu, netrpeljivost i mržnju, obezvređivao sve od filmova preko autora, glumaca, sagovornika, pisao kako sam veliki i bitan a drugi mali i jadni, kako ja znam istinu a drugi nemaju pojma i slične zabavne stvari, šta ima veze kada me već tolerišu. Taman posla da stvarno oživljavam teme, pa ja to samo lupetam i lažem, ta svi znaju da samo lažem ionako, nema tu tajni oko toga. Budem oživljavao teme doduše, šta ima veze, mislio da se penzionišem, no ne mogu kada je zabavno i nemam preča posla.
Svaka čast na iskrenosti,razlog više da napustim diskusiju u kojoj pored samokritike i dalje nema ničeg što ima veze sa filmom u kom nema egzekucije i ubistva koje drži pažnju. Srećno sa penzijom i slobodnim vremenom.
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:37
Hvala, budem (mada, ne mogu biti i iskren i lažljiv, nešto tu ne štima, no dokučiće se valjda, ko da zna više na ovu krizu )
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:02
Vidi se [LOL Na forumu sam 6 dana i nemam pojma ko je kakav. Zanimaju me prevodi i komentari na sajtu. U ovoj temi ne odgovaraju istini i tu je kraj priče. Ne mešam se u rad administracije kada toleriše ovakvo ponašanje penzionera koji od dosade ne znaju šta će da sobom. Ostala im je samo zabava. Film je dobar i vredi ga pogledati iako u njemu nema ubistva i egzekucije. Gledao sam film i znam šta pišem.
Objavio: robin12345
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:07
Nema egzekucije jer poštuje stvarne događaje.
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:24
robin12345 piše:
To znaju i tvrde oni koji su gledali film. Zato sam se javio i za uzvrat dobio salvu komentara koji veze nemaju sa filmom.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:26
chiba piše:
robin12345 piše:
To znaju i tvrde oni koji su gledali film. Zato sam se javio i za uzvrat dobio salvu komentara koji veze nemaju sa filmom.
Potpisujem.
Film je sa Sandens festivala koji je pravi rudnik zlata za filmofile i odskočna daska za nepoznate autore.
Radnja filma me najviše podseća na preteču Velikog brata i sličnih rijalitija. Meni je zbog nekih detalja i scena bio zabavan. Scena izbora ko je žandar a ko sužanj je jedna od njih. Posmatrači su batalili anketni listić i sistemom pismo - glava odabrali kandidata. Demistifikacija za pamćenje.
Preporuka.
Objavio: Platan
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:40
Film je odličan. Jedan od onih koje nisam zaboravio posle par dana ili meseci.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:58
Ovaj je izašao iste godine i nije tako dobar kao Stanford. Autor je pokušao da koketira sa art filmom i zabrljao.
Odličan je bio eksperiment koliko smo spremni drugom da zadamo bol ukoliko se tako naredi.Vilijams (naučnik) je inspiraciju pronalazio i u skrivenoj kameri.
Zanimljivo je da je i ovaj eksperiment završio u rijalitiju.
Dosta love je uloženo u ovakve eksperimente i to nisu bile bačene pare.
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 06:11
Uprskao je sa onim slonom i drugim glupostima. Bez njih bi Experimenter bio mnogo bolji.