Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Foreigner (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Foreigner (2017)

The Foreigner

The Foreigner (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

113 min

Režija:

Martin Campbell

Scenarij:

Stephen Leather
, David Marconi

Glavne uloge:

Pierce Brosnan
  >  Liam Hennessy
Jackie Chan
  >  Quan
Orla Brady
  >  Mary
Caolan Byrne
  >  McCormick
John Cronin
  >  Denis Fisher
Dermot Crowley
  >  McGrath
Ray Fearon
  >  Bromley
Simon Kunz
  >  Matthew Rice
Michael McElhatton
  >  Jim Kavanagh
David Pearse
  >  Billy McMahon
Mark Tandy
  >  Simpson
Roberta Taylor
  >  Mrs. Taylor
Lia Williams
  >  Katherine Davies
Rufus Jones
  >  Woody
Maria Georgiana Vacariu
  >  Pat Nugent
Rory Fleck Byrne
  >  Sean Morrison
Pippa Bennett-Warner
  >  Marissa Levett
Tao Liu
  >  Lam
Scott Sparrow
  >  Daniel Barrie
Charlie Murphy
  >  Maggie
Dilyana Bouklieva
  >  Paramedic
Niall McNamee
  >  Patrick O'Reilly
Donna Bernard
  >  Channel A News Anchor

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Foreigner (2017)
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2017 u 19:14
Prijevod je najavio Bambula ⚡️
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 01:42
Klasika, klišei, ali meni dobar, 7/10.
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 08:48
Ocena 1-10= 8
Na vrh
PPR007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PPR007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 09:40
Iskreno Jackie Chan me odusevio... valjda sam navikao da se glupira u svojim filmovima pa me ova njegova uloga kupila da pogledam ovaj film koji je odlican....za one koji vole akciju sa odlicno uradjenim karakterima glavnih aktera svaka preporuka 9/10
Na vrh
Icko5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Icko5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 11:40
Dobar film, vredi ga videti.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 13:51
Odličan film,preporučujem ovaj film. Ocena 8/10
Na vrh
zele View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 14:09
Dali postoji mogućnost da netko sinhronizira titl sa filmom.
Izašao je film bez onih kineskih slova tako da niti jedan titl onaj stuttershit,
nemoguće je uskladiti. molio bi nekoka kome to nije neki problem.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2017 u 23:15
Bambula je postavio nekoliko titl-verzija za ovaj film pa izaberi neku verziju i taj snimak skini sa neta.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 06:02
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Odličan film,preporučujem ovaj film. Ocena 8/10

Baš ga pozajmih ovih dana, zanima me ostareli Chan, nisam ga gledao neko vreme, dakle i vredi filmić, hvala. Smile
Na vrh
zele View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 13:39
Haha, misliš da nisam skinuo sve titlove, svi su samo za onaj sa kineskim usnimljenim slovima,
Ja sam uzeo eng.titl i upisao red po red i sad imam savrsen titl.
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 13:48
Originalno postovano od strane zele zele piše:

Dali postoji mogućnost da netko sinhronizira titl sa filmom.
Izašao je film bez onih kineskih slova tako da niti jedan titl onaj stuttershit,
nemoguće je uskladiti. molio bi nekoka kome to nije neki problem.

The Foreigner (2017)                                     

The Foreigner (2017)

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 07:35
Stranac je odličan politički triler koji pored dobre akcije donosi i Džeki Čena u ulozi u kakvoj se retko viđa. Dobar je u ulozi mračnog tipa koji ima više u glavi nego u rukama i nogama. Džeki mi u f izgleda kao neko ko za potrebe filma izgleda kao žilav dedica koji namerno prikriva svoju snagu, brzinu i spretnost. Dobro mu ide ta oronulost kao otklon od silnih akcionih komedija koje su poszale njegov zaštitni znak. Za njim ne zaostaje mnogo ni Pirs Brosnan u ulozi političara koji pere svoju prošlost i ovo mu je jedna od boljih uloga u poslednje vreme.

Film Stranac me podeća malo na one akcijaše u kojim su se dobro snašli jedan L.NIson ili M.Gibson. Sličnost sa filmovima Edge of Darknes (2010) ili Taken (2008) je za mene neverovatna. Ne znam da li je to možda  zbog toga što se Džeki pridružio ekipi ožalošćenih i brižnih filmskih očeva ili je to zbog sumorne atmosfere koja je pored očinske brige obeležila ove filmove.

Da ne dužim, ovo je uprkos klišeima pristojan film koji će možda biti prekretnica u Čenovoj karijeri. Reditelj Kempbel i njegov ljubimac Brosnan nisu podbacili. Ko zna, možda Kempbel i Čen ovim filmom okrenu servu i izvezu film na azijsko tržište koje nas decenijama zatrpava akcijašima (ne)sumnjivog kvaliteta.
Na vrh
rocknrollabgd View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rocknrollabgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 19:39
Dobar filmic, Dzeki na nivio ;)
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 20:15
Odličan je film. Kao i svak i sa Dzekijem, obožavam ga.
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 21:28
Veliko iznenadjenje.Veliki napredak za Dzeki Cena.Za pirs Brosnana znamo da je dobar ukoliko i koliko mu scenario i i reziser dozvole.Ali maleni Dzeki je veliko iznenadjenje.Dobar politicki triler.
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 14:18
Evo opet mene dosadnoga ! Film sa interesantnom temom o kojoj se malo pisalo,govorilo a pogotovu snimalo. Ima i tamo malo zla o kojem se cuti a dobro skriva. Dobra gluma i interesantan film , ali sam ja obratio paznju na pricu koju ima. Sukob Engleza i Iraca je postojao ali je dao i ovakve slucajeve za koje se ili zna ili se o njima cuti. Izvinite postovani prijatelji , ali se trudim da budem iskren i dosledan. U filmovima ne treba gledati samo ,,lepotu,, vec i poruke koje bi trebalo svaki film da da. Treba pogledati ovaj film. Pozdrav svima na Titlovi.com.
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 10:06
napokon odličan film
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 21:38
Inače nisam fan Jackie Chan-a, ali ovaj film je odličan! 8,5/10
Na vrh
Drak0n View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drak0n Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 01:08
Dobar film. Preporuka 8/10.
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 10:34
odličan film
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.