Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Inhumans (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Inhumans (2017)

Inhumans

Inhumans (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

43 min

Autor:

Scott Buck

Glavne uloge:

Ken Leung
  >  Karnak
Anson Mount
  >  Black Bolt
Sonya Balmores
  >  Auran
Ellen Woglom
  >  Louise
Serinda Swan
  >  Medusa
Mike Moh
  >  Triton
Eme Ikwuakor
  >  Gorgon
Iwan Rheon
  >  Maximus
Isabelle Cornish
  >  Crystal
Henry Ian Cusick
  >  Dr. Evan Declan
Michael Buie
  >  King Agon
Tanya Clarke
  >  Queen Rynda
Chad James Buchanan
  >  Dave
Lofton Shaw
  >  Young Black Bolt
Deborah Glazier
  >  Genetic Council

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lady Grooya View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Lady Grooya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Inhumans (2017)
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 22:29
Bleda kopija serije "The Flash". Može se pogledati, ako baš nemate ništa drugo. Mršava trojčica.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 07:42
dječija serija ..trojka..
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:52
Meni se ova serija zaista veoma dopada.A za decu (i veliku i malu) su i Flash,Arrow,Legends of t...Once upon a t...Supergirl.Pa se meni licno i one dopadaju.Ukusi su razliciti.Ali kada su ove i ovakve serije u pitanju,postoji barem kod mene jedno pravilo.One nece promeniti svet,nece ispraviti nepravde.Ali ce mi uciniti nekih 45-60 min. zabavnim.I prebacice me u neki drugi prostor i vreme gde je sve moguce i daleko je od ove ruzne svakodnevice.Zato i postoje ove i ovakve serije.Budite ponovo deca i uzivajte malo.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:52
Meni se ova serija zaista veoma dopada.A za decu (i veliku i malu) su i Flash,Arrow,Legends of t...Once upon a t...Supergirl.Pa se meni licno i one dopadaju.Ukusi su razliciti.Ali kada su ove i ovakve serije u pitanju,postoji barem kod mene jedno pravilo.One nece promeniti svet,nece ispraviti nepravde.Ali ce mi uciniti nekih 45-60 min. zabavnim.I prebacice me u neki drugi prostor i vreme gde je sve moguce i daleko je od ove ruzne svakodnevice.Zato i postoje ove i ovakve serije.Budite ponovo deca i uzivajte malo.
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 23:45
Sve ostalo bih nekako i pregurao da Black Bolt nije prikazan ovako bezveze. Imao sam velika očekivanja od njega, smatrao sam da je Anson odličan izbor, ali se sve završilo sa jednim velikim meh.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 00:43
Ma coveka sam gledao samo u 5 sezona Pakao na tockovima (ako je to pravilan prevod) I naravno nije De Niro.Medjutim mislim da je njemu koji je seriju prosao sa 2-3 uzdaha bilo mnogo teza uloga, od ostalih koji su skakali,tukli se i ovorili.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 12:57
Inhumans su mi došli kao poslednja serija u ekstenzivnoj Marvelovoj kinematografiji, i baš su mi bili krš. 

Dijalozi su bili besmisleni, Maksimus je blag negativac...u stvari nije blag, nego je baš očajan. "mmmmmmhhhhhmmmmm, niko od vas me ne shvata ozbiljno, i svi ste me potcenili, ali ja sam ZAOOOOOOOO, i pokazaću vam svima kako ću vas poraziti. A potajno sam željan da me samo svi vole. Što se tiče razvoja likova, ne znam koji mi je bio strašniji. Karnak ili Gorgon ili Medusa. Osim ako niste ušli u binge watching, slobodno preskočite. Ako jeste, sa srečom!
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:12
E dobro si mi rekao, svideo mi se Daredevil, kao i Punisher, nešto mi nisu išle ostale a ovo mi je potpuno nepoznato bilo, dakle da se ne maltretiram džabe onda. Ionako ne znam šta ću pre gledati. LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:22
Netflix je, što se mene tiče snimio pola / pola serija - U dobre bih uvrstio Punishera, Daredevila i Luke Cagea. Džesiku i Iron fista sam jedva odgledao, i ne radujem se nastavcima.

A inhumans mislim da je abc production, i baš su omanuli. 
― George Carlin
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:25
Isto i kod mene (još ja volim Krysten Ritter), zapravo je i nisam završio iako odgledah prilično epki...nije to za mene, svakako (meni) neuporedivo sa gorepomenutim. Smile Budem bacio pogled na Luke Cage-a. Smile
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:34
Da budem iskren, očekivao sam jako malo od Kejdža, ali me je baš prijatno iznenadio. 

Takođe, ne znam da li imaš isti dojam, ali Punisher i daredevil imaju fantastične muzičke podloge - u svakoj "kritičnoj" situaciji imaju SAVRŠENU muziku. Smile 
― George Carlin
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:40
Istina, sjajna mjuza. Naravno likovi su odlični (nešto manje Daredevil, no Punisher je fenomenalan), u Daredevilu je odličan negativac Vincent D'Onofrio, sjajan je ton serije, fin je balans sa svim likovima, priče su interesantne, povremeno fenomenalna akcija (gotovo u hongkongškom/pa i korejskom maniru), čude me mnoge putanje kojima se kreću (mislio sam da će biti svetlije/lakše/mekše), baš su me obe iznenadile pozitivno.

Još Jon Bernthal...mogu sve sa njim da gledam. Nije on Brando kakav, naravno, ni blizu čak ali ima nešto divlje u sebi što mu u ponekim ulogama tako dobro stoji, nosi priču (pa i kada je slabija) tim svojim da kažemo talentom. Meni makar. Smile
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:48
gledljiv sf. Priča miriši na Marvela. ocjena 1-5 ... 4
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 21:50
Nije lose da se odgleda jednom kao i vecina marvelovih serija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.