Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - COUNTER STRIKE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

COUNTER STRIKE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Zanima me sto mislite o ovoj igrici
Izbor Glasova Statistika ankete
142 [85,03%]
9 [5,39%]
5 [2,99%]
3 [1,80%]
1 [0,60%]
4 [2,40%]
3 [1,80%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Gotenks View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: COUNTER STRIKE
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 15:34
glasajte!Zanima me sto mislite o ovoj igrici i koliko ju ljudi uopce zna.Ako vam je bolji half life koji(opposing force,deathmatch...)napisite

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 22:08
CS je dobra igra i jako zabavna ako igraš sa društvom u igraonicama preko LANa ,ima odlićan izbor oružija i mape su odlićne
Vegeta rules
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 04:06

A ma nije samo to nego je igrica tata iz prostog razloga sto kad je igras sa prijateljima u igraonici morate da igrate timski ili gubite partiju.Ovde kod nas u Vranju je ona mnogo popularna cak imamo i klanove vezane za Counter Strike, o njoj bih mogao da vam pricam 3 dana i 3 noci al nema veze necu da vas smaram njom.Imam samo 2 reci da dodam: "IGRICA JE TATA"!!!!

[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 14:49
mi je imamo na informatici.vecini je boklji hlaf life iako je meni ova najbolja

Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 05:31
Znam i kod mene je ranije tako bilo vise im se svidjao half life nego cs ali to je zbog toga sto half life ima mod za prelazenje a cs nema pa zato.
[COLOR=blue]
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 15:34

Ma ne samo zato nego u half ilfe ima njima boljih oruzja tip kukci,nekakve bube i tak.

Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 13:16

Znam, ali opet je Counter Strike bolji nego Half Life na neki svoj nacin. Ne znam zasto valjda zbog realnijeg oruzja ili zato sto je popularnija u svetu...

[COLOR=blue]
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 14:37
Cs rules,
Vegeta rules
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 00:03
CS je zakon, no neznam jel sa Half-Life 2 dolazi i CS 2?
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 00:22
igram je svaki dan skoro sa prijateljima super je igra a sto se tice cs 2 kova izaso ti je cs 1.6 i nema tu tako vec odredjeni djelova nego samo nadogradnje za verzije sto se mene tice 1.5 je bio bolji od 1.6
Fission Maild
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 00:38
1.5 je opet isti kao 1.3 kojeg imam,a cuo sam od nekih izvora da je i 1.6 odličan no to se sve treba iz prve ruke isprobati.
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 04:26

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

igram je svaki dan skoro sa prijateljima super je igra a sto se tice cs 2 kova izaso ti je cs 1.6 i nema tu tako vec odredjeni djelova nego samo nadogradnje za verzije sto se mene tice 1.5 je bio bolji od 1.6

U pravu si 1.6 nista ne valja ama bas nista upropastili su teksture zatim su upropastili kretanje metaka tj. pucanje skakanje nista bas nista ne valja pa su menjali skinove pa staze pa Chroshare-e (Nisane) i tako da kod nas u Vranju vazi samo jedno jedino pravilo sto se tice CS-a a ono glasi: Counter-Strike 1.5 FOREWER!!!

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 04:33

Originalno postovano od strane KoVa KoVa piše:

1.5 je opet isti kao 1.3 kojeg imam,a cuo sam od nekih izvora da je i 1.6 odlican no to se sve treba iz prve ruke isprobati.

Sto se tice verzije 1.5 ima razlike ima OGROMNE razlike sa verzijom 1.3 a njih ces uvideti samo ako igras 1.3 dobro pa odjedanput se prebacis na 1.5 i tek tada ces videti koliko si pogresio (Nemoj se uvrediti ali je to istina. I ja sam mislio isto dok nisam upoznao ljude koji su mi rekli da uradim isto sto i ja tebi).A sto se tice verzija 1.6 da znas da su te prevarili verzija je Very Lesh.

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 04:40

1.5 FOREWER!!!

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 04:42

Think About it!!!

[COLOR=blue]
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 10:09
Vidim da je svima igrica super a samo su dva glasa za odlicna.Daj ajmo se svi naci  i igrat preko neta!

Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 10:01

Pa hajde ja sam za a neznam za druge!!!!

[COLOR=blue]
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 19:38
Ja isto samo bi trebalo biti jedan petak ili ujutro oko 11:30 ili drugi petak u 17:45(nemrem drugacije jer nemam igricu doma)

Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 20:11

jle zna netko neki link sa botovima za counter strike?

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 20:37
Ne,ali idi na stranicu od cs pa imas tamo!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.