| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ruska kinematografija (26.08.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
2b0rn0t0b
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 26.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 293 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Ruska kinematografija (26.08.2017.)Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 11:11 |
|
Svaka čast na trudu uloženom u prevođenje.
Moj zahtev tiče se novog filma Andreja Zvjaginceva - Neljubov aka Loveless (2017).
Naime, na celom netu se može naći samo ruski prevod, a voleo bih da ga ima i na srpskom. Našao sam film i voleo bih ga pogledati, ali ne znam ruski.
Unapred hvala.
|
|
![]() |
|
2b0rn0t0b
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 293 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 08:53 |
|
Evo mene opet. Pošto sam pasionirani zaljubljenik u rusku kinematografiju (mada su u poslednjih godina, pa i čitavu dekadu, izuzev Zvjaginceva, malo u kreativnoj krizi (moj utisak, utemeljen na poređenju sa zlatnim 60-im i 70-im filmovima iz sovjetske ere, ))
Elem, pojavio se nov ruski film : Kantemir Balagov - Tesnota AKA Closeness (2017), I vi ste ga uvrstili među očekivana izdanja.Prilično ga hvale, čak sam ga uspeo i pronaći, ali niigde nema titlova. Čak ni na engleskom.
|
|
![]() |
|
jevstatije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 12:47 |
|
Nije baš tolika kriza, ima dobrih filmova, ali u manjoj meri. Probaj sa Monah i demon - Nikolaja Dostalja, novim Lunginovim filmom, zatim iščekuje se novi film Borisa Hlebnjikova - Aritmija kao zaista dobar film. Tu su i filmovi: Vreme prvih, Baljšoj itd. Ima šta da se gleda, a i prevodi, ali ovo drugo je teže postići nego ovo prvo.
|
|
![]() |
|
2b0rn0t0b
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 14:32 |
|
Hvala na preporukama, Aritmiju sam već našao na torentima i skidam ... Naravno da ima dobrih filmova, u to ne treba sumnjati, i napisah gore "malo u kreativnoj krizi" ... Turska kinematografija, npr, ima poslednje dve decenije puno više kreativnih uzleta od ruske, a čini mi se i nagrada, mada one nisu uvek merilo kvaliteta.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |