Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruska kinematografija (26.08.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ruska kinematografija (26.08.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ruska kinematografija (26.08.2017.)
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 11:11
Svaka čast na trudu uloženom u prevođenje. Moj zahtev tiče se novog filma Andreja Zvjaginceva - Neljubov aka Loveless (2017). Naime, na celom netu se može naći samo ruski prevod, a voleo bih da ga ima i na srpskom. Našao sam film i voleo bih ga pogledati, ali ne znam ruski. Unapred hvala.
Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 08:53
Evo mene opet. Pošto sam pasionirani zaljubljenik u rusku kinematografiju (mada su u poslednjih godina, pa i čitavu dekadu, izuzev Zvjaginceva, malo u kreativnoj krizi (moj utisak, utemeljen na poređenju sa zlatnim 60-im i 70-im filmovima iz sovjetske ere, )) Elem, pojavio se nov ruski film : Kantemir Balagov - Tesnota AKA Closeness (2017), I vi ste ga uvrstili među očekivana izdanja.Prilično ga hvale, čak sam ga uspeo i pronaći, ali niigde nema titlova. Čak ni na engleskom.
Na vrh
jevstatije View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jevstatije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 12:47
Nije baš tolika kriza, ima dobrih filmova, ali u manjoj meri. Probaj sa Monah i demon - Nikolaja Dostalja, novim Lunginovim filmom, zatim iščekuje se novi film Borisa Hlebnjikova - Aritmija kao zaista dobar film. Tu su i filmovi: Vreme prvih, Baljšoj itd. Ima šta da se gleda, a i prevodi, ali ovo drugo je teže postići nego ovo prvo.
Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 14:32
Hvala na preporukama, Aritmiju sam već našao na torentima i skidam ... Naravno da ima dobrih filmova, u to ne treba sumnjati, i napisah gore "malo u kreativnoj krizi" ... Turska kinematografija, npr, ima poslednje dve decenije puno više kreativnih uzleta od ruske, a čini mi se i nagrada, mada one nisu uvek merilo kvaliteta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.