Ruska kinematografija (26.08.2017.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86991
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 03:51 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ruska kinematografija (26.08.2017.)
Objavio: 2b0rn0t0b
Tema: Ruska kinematografija (26.08.2017.)
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2017 u 11:11
|
Svaka čast na trudu uloženom u prevođenje.
Moj zahtev tiče se novog filma Andreja Zvjaginceva - Neljubov aka Loveless (2017).
Naime, na celom netu se može naći samo ruski prevod, a voleo bih da ga ima i na srpskom. Našao sam film i voleo bih ga pogledati, ali ne znam ruski.
Unapred hvala.
|
Odgovori:
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 08:53
|
Evo mene opet. Pošto sam pasionirani zaljubljenik u rusku kinematografiju (mada su u poslednjih godina, pa i čitavu dekadu, izuzev Zvjaginceva, malo u kreativnoj krizi (moj utisak, utemeljen na poređenju sa zlatnim 60-im i 70-im filmovima iz sovjetske ere, ))
Elem, pojavio se nov ruski film : Kantemir Balagov - Tesnota AKA Closeness (2017), I vi ste ga uvrstili među očekivana izdanja.Prilično ga hvale, čak sam ga uspeo i pronaći, ali niigde nema titlova. Čak ni na engleskom.
|
Objavio: jevstatije
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 12:47
|
Nije baš tolika kriza, ima dobrih filmova, ali u manjoj meri. Probaj sa Monah i demon - Nikolaja Dostalja, novim Lunginovim filmom, zatim iščekuje se novi film Borisa Hlebnjikova - Aritmija kao zaista dobar film. Tu su i filmovi: Vreme prvih, Baljšoj itd. Ima šta da se gleda, a i prevodi, ali ovo drugo je teže postići nego ovo prvo.
|
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 14:32
|
Hvala na preporukama, Aritmiju sam već našao na torentima i skidam ... Naravno da ima dobrih filmova, u to ne treba sumnjati, i napisah gore "malo u kreativnoj krizi" ... Turska kinematografija, npr, ima poslednje dve decenije puno više kreativnih uzleta od ruske, a čini mi se i nagrada, mada one nisu uvek merilo kvaliteta.
|
|