Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brawl in Cell Block 99 (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brawl in Cell Block 99 (2017)

Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99 (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zatvorski blok 99

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

132 min

Režija:

S. Craig Zahler

Scenarij:

S. Craig Zahler

Glavne uloge:

Don Johnson
  >  Warden Tuggs
Vince Vaughn
  >  Bradley Thomas
Udo Kier
  >  Placid Man
Marc Blucas
  >  Gil
Willie C. Carpenter
  >  Lefty
Tom Guiry
  >  Wilson
Clark Johnson
  >  Detective Watkins
Michael Medeiros
  >  Mismatched Eyes
Fred Melamed
  >  Mr. Irving
Dion Mucciacito
  >  Eleazar
Pooja Kumar
  >  Denise Pawther
Mustafa Shakir
  >  Andre
Jennifer Carpenter
  >  Lauren Thomas
Rob Morgan
  >  Jeremy
Dan Amboyer
  >  Longman
Geno Segers
  >  Roman
Gabriel Sloyer
  >  M.P.V.
Victor Almanzar
  >  Pedro
Devon Windsor
  >  Jill
Jonathan Lee
  >  Johnny Mu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brawl in Cell Block 99 (2017)
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2017 u 01:31
Prijevod je najavio adm1r ⚡️
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2017 u 15:51
Brutalno dobar film! Meni jedna od najboljih uloga Vincea Vaughna. Obavezno pogledati.
Na vrh
sead-pasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sead-pasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:43
zanimljiv i ponekad težak film. film je dobar i treba ga pogledati, mada se neće gledati više od jedanput.
Na vrh
usketon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj usketon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 20:41
Dobar film vredi ga pogledati!
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2017 u 19:16
S obzirom na ocjene i komentare na imdb-u, očekivao sam bomba film, a dobio sam prosječan film s lošom produkcijom. Vince Vaughn je jedino dobro u ovom filmu, zato je moja ocjena 5/10
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2017 u 19:37
Dobar film, 7,5/10.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2017 u 01:43
Pogledati , dobar !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2017 u 04:19
Probao, zaspao, tempo mi je bio neuredan, ne nužno na loš način, Vince Vaughn dobar, neuobičajen tip nasilja (pre će biti koreografije pri tuči), nije mi bio neiteresantan, verovatno ću ga završiti jednom (tj odgledati natenane od početka).
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 02:22
Za 100 godina ne bih mogao bolje a sazetije da napisem svoje utiske ovog brutalnog i fenomenalnog filma.. svaka cast! i naravno jedva cekam da vidim kako ce se Mel Gibson uklopiti u ovu ekipu... 9/10
Na vrh
film_adzija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj film_adzija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 21:59
Shot Caller, je mnogo bolji film od gore pomunutog na datoj temi i mnogo je jaca i autenticnija rolja glavnog aktera Nikolaj Coster-Waldau-a.
Na vrh
zoky.bob View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky.bob Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:10
film kao film i nije los... ali ovako losu naslovnu ulogu od nekog etbliranog glumca nisam vidio nikad.... Vince Vaughn je zakurac, uzas, katastrofa... od jednog simpaticnog i finog glumca su napravili kurac od glumca.... Will Smith i Matthew McConaughey su pozitivni primjeri kako su glumci koji su glumili u laganim i sladunjavim filmovima izrastaju u vrhunske glumce oskarovskog kalibra.... ovom izvedbom Vince je po meni pao za dvije lige nize neg je bio... a nije bogznasta kotirao... ja sam ga osobno gotivio, volio sam pogledati sa zenom njegove filmove i od srca se nasmijati.... ali ovo je bilo jako lose...
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2018 u 18:17
ocena 7/10
Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 09:14
Nekako...već viđeno.Vins Vogan solidan mada ga više gotivim u komedijama.ocena 7-/10
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2021 u 15:32
Odlican film. Vince Vaugn takodje
Na vrh
Evivamne View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Evivamne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 13:57
Ne mogu pustiti film,šta je problem?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 14:00
Kad malo ''premotam'' film, pa nije ''odlican'' nego ok a btw Evivamne kako mozemo znati na cemu si pustio film i koju verziju
Na vrh
Evivamne View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Evivamne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 14:14
preko tel i ovog sajta
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 14:41
e ne bih znao da ti pomognem, mozda neko drugi bi mogao. Ja skidam filmove preko neta a ovde prevode pa gledam preko dvd bluray uredjaja. A pokusaj preko Google-a mozda ima online sa prevodom
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 16:27
Ovde se mogu naći samo titlovi.
Svaka veza sa piratskim sadržajima i linkovi do njih najstrože su zabranjeni.

18) Piraterija je najstrože zabranjena.
Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odnosno svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!!
Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 19:17
LjubicaSP ok i izvinjavam se ukoliko sam ja nesto pogresio, nece se ponoviti i postoji PM. Ako je moja greska sorry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.