Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Brawl in Cell Block 99 (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87101
Datum ispisa: 19.Srpanj/Jul.2026 u 12:18
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Brawl in Cell Block 99 (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Brawl in Cell Block 99 (2017)
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2017 u 01:31
Prijevod je najavio adm1r ⚡️

Odgovori:
Objavio: Wida
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 15:51
Brutalno dobar film! Meni jedna od najboljih uloga Vincea Vaughna. Obavezno pogledati.

Objavio: sead-pasic
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:43
zanimljiv i ponekad težak film. film je dobar i treba ga pogledati, mada se neće gledati više od jedanput.

Objavio: usketon
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 20:41
Dobar film vredi ga pogledati!

Objavio: bokidante
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2017 u 19:16
S obzirom na ocjene i komentare na imdb-u, očekivao sam bomba film, a dobio sam prosječan film s lošom produkcijom. Vince Vaughn je jedino dobro u ovom filmu, zato je moja ocjena 5/10

Objavio: Platan
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2017 u 19:37
Dobar film, 7,5/10.

Objavio: Freak37
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2017 u 01:43
Pogledati , dobar !

Objavio: puppet_master
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2017 u 04:19
Probao, zaspao, tempo mi je bio neuredan, ne nužno na loš način, Vince Vaughn dobar, neuobičajen tip nasilja (pre će biti koreografije pri tuči), nije mi bio neiteresantan, verovatno ću ga završiti jednom (tj odgledati natenane od početka).

Objavio: cipiflesh
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2017 u 02:22
Za 100 godina ne bih mogao bolje a sazetije da napisem svoje utiske ovog brutalnog i fenomenalnog filma.. svaka cast! i naravno jedva cekam da vidim kako ce se Mel Gibson uklopiti u ovu ekipu... 9/10

Objavio: film_adzija
Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2017 u 21:59
Shot Caller, je mnogo bolji film od gore pomunutog na datoj temi i mnogo je jaca i autenticnija rolja glavnog aktera Nikolaj Coster-Waldau-a.

Objavio: zoky.bob
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:10
film kao film i nije los... ali ovako losu naslovnu ulogu od nekog etbliranog glumca nisam vidio nikad.... Vince Vaughn je zakurac, uzas, katastrofa... od jednog simpaticnog i finog glumca su napravili kurac od glumca.... Will Smith i Matthew McConaughey su pozitivni primjeri kako su glumci koji su glumili u laganim i sladunjavim filmovima izrastaju u vrhunske glumce oskarovskog kalibra.... ovom izvedbom Vince je po meni pao za dvije lige nize neg je bio... a nije bogznasta kotirao... ja sam ga osobno gotivio, volio sam pogledati sa zenom njegove filmove i od srca se nasmijati.... ali ovo je bilo jako lose...

Objavio: zvonko3333
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2018 u 18:17
ocena 7/10

Objavio: UroshP
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 09:14
Nekako...već viđeno.Vins Vogan solidan mada ga više gotivim u komedijama.ocena 7-/10

Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2021 u 15:32
Odlican film. Vince Vaugn takodje

Objavio: Evivamne
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 13:57
Ne mogu pustiti film,šta je problem?

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 14:00
Kad malo ''premotam'' film, pa nije ''odlican'' nego ok a btw Evivamne kako mozemo znati na cemu si pustio film i koju verziju

Objavio: Evivamne
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 14:14
preko tel i ovog sajta

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 14:41
e ne bih znao da ti pomognem, mozda neko drugi bi mogao. Ja skidam filmove preko neta a ovde prevode pa gledam preko dvd bluray uredjaja. A pokusaj preko Google-a mozda ima online sa prevodom

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 16:27
Ovde se mogu naći samo titlovi.
Svaka veza sa piratskim sadržajima i linkovi do njih najstrože su zabranjeni.

https://forum.titlovi.com/pravila-ponasanja-na-forumu_t7739.html" rel="nofollow - Pravila ponašanja na forumu :

18) Piraterija je najstrože zabranjena.
Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odnosno svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!!
Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.

-------------

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 19:17
LjubicaSP ok i izvinjavam se ukoliko sam ja nesto pogresio, nece se ponoviti i postoji PM. Ako je moja greska sorry

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 19:29
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

LjubicaSP ok i izvinjavam se ukoliko sam ja nesto pogresio, nece se ponoviti i postoji PM. Ako je moja greska sorry
Ne brini, ništa nisi pogrešio.
Samo sam objasnila da mi ovde ne nudimo filmove i ne delimo linkove za njih.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk