Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ovde imamo i "načitanih" članova...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ovde imamo i "načitanih" članova...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ovde imamo i "načitanih" članova...
    Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 10:18
koji se prijave na sajt samo da bi poslali ovakvu poruku. Alal vera! Thumbs Up

Tema - Титл 
Poslato - 16.Rujan/Sep.2017 u 16:00 
Poslao/la: Underground78 
Grupa - member member
Титл
Мајмунчино глупа маму ти јебем шта преводиш кад не знаш коњино глупа све морам поново да гледам с нормалним преводом ћерку ти јебем у уста смрдљивз. Доведи је вамо да ти унуке направим коњу ако немаш ћерку доведи женицу није мтора крава још. Лупаћу ти негатиивне оцјене мајмуне

http://tolkovaniyasnov.ru/wp-content/uploads/2015/11/319-e1447614157120.jpg

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 10:43
danas svaka budala može dobit internetLOLLOL  
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 11:20
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 13:45
Kako je uopće skužio da je titl loš? Lik je osim što je degenerik, redneck sklon spolnom zlostavljanju stoke krupnoga zuba- nepismenLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:00
Šteta što ne praktikujemo brisanje računa Disapprove
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:20
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Šteta što ne praktikujemo brisanje računa Disapprove

E pa sada bi valjalo ponovno razmotriti tu politiku nebrisanja računa pored ovakvih prošireno-složenih postova ili poruka ili kako god već.Samo naglas razmišljam,ništa osobno još.A možda bi trebalo početi pri registraciji tražiti i povijest mentalnih oboljenja,kao što moja doktorica traži pri upisu novih pacijenata.Očito je da "lik" ima dobro debelu knjižurinu povijesti mentalnih oboljenja u više tomova iz obiteljske tradicije.Gaca nemoj srcu uzimati ništa od takvih društvenih parazita i buva. Be Cool.
Everything is a joke !
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:31
Sinna kada prevodiš film 7 dana i uložiš u to slobodna popodneva nakon posla, pa te nakon toga netko tako odvratno izvrijeđa, moraš se zapitati da li to vrijedi truda. Na stranu što ne prevodiš za takve budale, no svejedno ti se smuči, vjeruj mi, imao sam ja takvih bisera, naročito na početku, kada je najteže jer želiš da te prihvate...Confused
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:33
da nije bilo Cersei, sigurno bi na početku digao ruke, jer je početak jako težak.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:51
Slažem se s tobom i razumijem trud i potrošeno vrijeme i tko zna što već.I sam sam imao pokušaja prevođenja i nisam se baš pokazao u tom poslu , meni nije baš bio problem veliki s prevođenjem koliko s tehnikalijama i nekim pismenim prevodima raznoraznoh riječi.Uglavnom uvijek sam na strani trudbenika a nikada na strani lezilebovića i yebivjetara.Ipak mislim ovako,ne treba se obazirati na takve trolove i nakarade od debila već gledati veću i širu sliku tj. koliko si dobio zahvala i pohvala.Znamo da su ljudi takvi i nikakvi a pogotovo "likovi" koji se kriju iza nekoga ili nečega koji nikada nisu tu kada treba pomoći ili dati prijateljsku ruku i zahvalu,već kuditi i blatiti.Kod nas ti kažu da će ti drolja prva reći da si ti kurva (ne baš ovako kako sam ja napisao ali bit kužiš).Mene osobno može povrijediti jedino onaj koga volim i do koga mi je stalo puno u životu a ovo ostalo zaboli me k....(ovdje ne mislim na vas moje divne forumaše , a znaš koji ste,vas cijenim i poštujem i borit ću se i ja sam protiv gubaša svake vrste).Zato udri glupane gdje ih najviše boli a to je ignoriranje.Moj glas ' za ' politiku ili policu brisanja računa sa sajta,pa makar i ja to bio.Thumbs Up
Everything is a joke !
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:55
U pravu si, Sinna, ali kad ovako nešto pročitaš, stidiš se umesto njega facepalm
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:15
Znam kako je to,cijeli život radim s ljudima,direktno,licem u lice i prošao sam svašta i svakoga,čak (eto primjera radi) dobivao i ponudu za zajednički život s osobom istog spola,dakle hoću reći,lako je i najlakše biti govno a najteže je biti čovjek u punom smislu te riječi.Davno sam pročitao jednu knjigu nekog židovskog autora o holokaustu,uglavnom,on reče nešto u ovom smislu:osjećaš se važan i jak jer mrziš čovjeka ili osobu koju ne razumiješ i ne shvaćaš ta mržnja te ne čini junakom ni legendom.Nešto u tom smislu jer sam je bio pokupio na engleskom jeziku pa sam malo to možda traljavo preveo u glavi a tako mi je ostalo upamćeno.Ali shvaćaš što je pisac htio reći i to je za mene odlična referenca.Da i mene je nekada stid i tuga me hvata kada vidim kakvi ljudi sve mogu biti i kakvi neki jesu ali onda zasja jedna trakica sunca i moj se entuzijazam i vjerovanje opet vrate kao da je sve bilo i biti će OK.Primjer mi je najljepši bio kada je gorila moja lijepa Dalmacija,tko je podnio najveću žrtvu ida o sebe za pomoć,mali čovjek,normalan čovjek,čovjek koji živi od svog rada i zna cijeniti i tuđi rad izna iscjeliti ituđu ranu i jad i dati ruku prijateljstva i mira i biti ono što i treba biti od dana kada je preuzeo teret običnog čovjeka i nije ga ispusti neće ga ispustiti dok ne umre i preda taj kamen ljudskosti svom potomku i nasljedniku,jer svi smo rođeni i umiremo pod istim nebom i isto nas sunce grije i dobili smo život da ga živimo i volimo a ne obrnuto da ga živimo kao paraziti i stjenice.Ma razumiješ već što želim reći,nije važno što ti se kaže već tko ti je to nešto rekao,eto. Long Live Hard Work !
Everything is a joke !
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:20
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

danas svaka budala može dobit internetLOLLOL  

I ban. LOL
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:25
Bio sam na moru, jutros sam se vratio i dočeka me ovakva poruka. Toliko je glupa i bizarna da se nisam čak ni iznervirao. Pri tom ne znam čime sam ga iziritirao, jer nigde ne pominje šta je gledao. Ne verujem da je  gledao bilo šta što sam ja prevodio, a još manje verujem da je našao drugi prevod filma koji sam preveo. Ovo sam objavio samo da podelim sa vama jer sam, što bi deca rekla "izneverovao".

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:26
Iban : 12345678910-00 ,Hik za eeekipi7u,hehehe,hiks...
Everything is a joke !
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:27
Originalno postovano od strane Gaca62 Gaca62 piše:

Bio sam na moru, jutros sam se vratio i dočeka me ovakva poruka. Toliko je glupa i bizarna da se nisam čak ni iznervirao. Pri tom ne znam čime sam ga iziritirao, jer nigde ne pominje šta je gledao. Ne verujem da je  gledao bilo šta što sam ja prevodio, a još manje verujem da je našao drugi prevod filma koji sam preveo. Ovo sam objavio samo da podelim sa vama jer sam, što bi deca rekla "izneverovao".
  morat ću ti ja malo provjerit te titlove.. da ne fušašLOLLOLLOL onaj najbitniji je savršenLOLLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:29
Sailoor moon? LOLLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:30
naravnoLOLLOL  koji drugi?   to je gacin najbolji titl koji je ikad napravioLOLLOL
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:32
Gaca,to je lik iz jame ili kontejnera u koji si nekada nešto bacio a on pronašao jer očito njuši gdje nitko ne bi smio normalan njušiti i našao je nešto što ni sam sigurno ne zna što je i "frajerski" napisao to što je izrigao iziritiran lošim alkoholom i pljesnjivom hranom.Dobro si rekao niti da sam trepnuo na takve izljeve proljeva na usta jer dupe se očito srami više nego glava.Stay prijatelmkd
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:37
Gaca legendooooooooo,sada ću i ja početi gledati 'sailor moon' kada je ti prevodiš a i zbog sailor a i zbog anima a i zbog lijeposti crtežaWink (hehehe,priznam stari sam pervertit,hihihi metuzalem,sjedi barbi u kola  ko nova su ,turbo naravno a i V8,hihihi)Mislim na anime.
Everything is a joke !
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:39
Originalno postovano od strane Gaca62 Gaca62 piše:

http://tolkovaniyasnov.ru/wp-content/uploads/2015/11/319-e1447614157120.jpg

Bitno da je ostavio svoju sliku. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.