Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Atomic Blonde (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Atomic Blonde (2017)

Atomic Blonde

Atomic Blonde (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Atomska plavuša

Godina:

2017

Žanr:

misterij, akcija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

David Leitch

Scenarij:

Kurt Johnstad
, Antony Johnston
, Sam Hart

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Lorraine Broughton
John Goodman
  >  CIA Agent
Attila Árpa
  >  Border Guard
Daniel Bernhardt
  >  Soldier
Toby Jones
  >  Gray
Eddie Marsan
  >  Spyglass
James McAvoy
  >  David Percival
Bill Skarsgård
  >  Merkel
Sam Hargrave
  >  Gascoine
Sofia Boutella
  >  Sandrine
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Yuri Bakhtin (as Jóhannes Jóhannesson)
Martin Angerbauer
  >  East German Guard #2
Roland Møller
  >  Beckmentov
Daniel Hargrave
  >  Sniper

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
editor View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj editor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Atomic Blonde (2017)
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 13:39

Atomic Blonde (2017)

Imbd

Žanr: Akcija, Misterija, Triler

Godina: 2017

Države: SR Nemačka, Kraljevina Švedska i SAD

Jezici: engleski, ruski, nemački

Režija: Dejvid Lič

Uloge: Šarliz Teron, Džejms Mekavoj, Tobi Džons, Sofija Butela i Džon Gudman

Trajanje filma: 01:55:00

Opis filma:

"Atomska plavuša" je adaptacija grafičke novele pod nazivom"Najhladniji grad" (The coldest city) Entonija Džonsona, čija je radnja smeštena u Berlin 1989. godine. Glavna protagonistkinja ovog blokbastera je Lorejn Broton, špijunka koja radi za MI 6 i koja je poslata u Berlin sa zadatkom da rasvetli okolnosti koje su dovele do ubistva kolege agenta na tajnom zadatku.

Prevode uradili Clara Lille i Skajler

Ažurirao editor - 17.Rujan/Sep.2017 u 13:54
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 21:48
Meni vrlo dobar film.A osvezenje je Sarliz kao akcioni junak.Pobesnelog Maksa ne racunam.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2017 u 20:42
loš snimak..
Na vrh
zvonimir-hrastic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonimir-hrastic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 08:43
Prevelika ocjena za film!
Na vrh
sead-pasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sead-pasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 08:50
jedva sam izdržao 12 minuta. nije moj svijet
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 21:45
Podseca na John Vicka,samo u zenskom obliku...Nije lose,ima pricu,dobre glumce.Dobar politicki akcioni triler,ako se tako moze nazvati?!
isolation
Na vrh
gojko-jokic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gojko-jokic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 19:46
Bez veze mozda 5/10
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 20:05
Odlican,zabavan film.Odmoriti se od svega na 2 sata.Bolje nego 2 provedena sata u nekoj kafancini ili kladionici.Posto sam nekada davno i posetio Berlin znam kako je to izgledalo.Posto je metro, da bi dosao na neku od stanica u zapadnom delu grada morao da prodje i delom koji je pripadao Istocnoj Nemackoj,desavalo se da.Stanica u istocnom delu grada,gde se vrata nisu naravno otvarala budu nacickana Ruskim vojnicima.Koji su gledali da slucajno se vrata ne otvore i neko izadje(sto se sigurno nebi desilo) ili udje (sto bi se sigurno desilo) da nije bilo tih vojnika. Te su scene bile jako zabavne i jednako zalosne.Hvala.Pozdrav.
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2017 u 18:25
Interesantan film Vredi da se pogleda.Hvala na prevodu
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2017 u 20:53
Odličan film, baš sam uživao! 8/10
Na vrh
sirivangrozni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sirivangrozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2017 u 10:24
Film baš za opuštanje, odlična akcija, drži te u zanimanju cijelo vrijeme...
Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2017 u 14:20
Film je bolji nego što sam očekivao.... Šarliz je dobra riba, ali i pegla dobro frajere BAD ASS... Ocen a 4 za film, ali muzika je još bolja.... Čista 5.... Muzika moje mladosti...
Na vrh
slobodan-mitrovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobodan-mitrovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2017 u 17:48
meni je film bas bio los posto je suvise nebulozna kombinacija (da ne spojlujem neke stvari) Muzika je za 10ku, sam film je samo prelazan, zaboravicete ga vec sutra
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2017 u 21:06
Dobre scene tabanja... ali sam film prosek.
Vladika
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2017 u 21:43
Charlize odlicna, James McAvoy nikada nije podbacio,Sofia seksi.Akcija juris,drz nedaj.Prosecan akcioni film.Odlicne koreografije borbe.Sve u svemu zabavan akcioni film.Bez pretenzija za dobijanje Oskara.Odlicna zabava za nedeljno popodne.

Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2017 u 02:06
Kako dobre scene.. snimljene u jednom potezu
Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2017 u 02:06
Kako dobre scene.. snimljene u jednom potezu
Na vrh
ROCCAFORTE, BELGRADO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROCCAFORTE, BELGRADO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2017 u 14:26
Iz sna u koji sam upadao ,budili su me konstantni udarci i buka...Ratnici Shao -Lina su za ovo malo dete...Cist gubitak vremena
Na vrh
sasamen69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasamen69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 20:18
ISPOD PROSEKA ,SAMO SEKSI GLUMICA
Na vrh
romanova View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romanova Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 22:38
Volim Sarliz, ali ima i boljih uloga. Ne obozavam bas ovaj tip filmova (Van Dan, Sigal...) jer mi prilicno nerealno deluju te makljaze a nisam ni ljubitelj spijunskih igara. Eto, zabavan je ali... nije po mom ukusu :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.