Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86522 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 15:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Atomic Blonde (2017)Objavio: editor
Tema: Atomic Blonde (2017)
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 13:39
"Atomska plavuša" je adaptacija grafičke novele
pod nazivom"Najhladniji grad" (The coldest city) Entonija Džonsona,
čija je radnja smeštena u Berlin 1989. godine. Glavna protagonistkinja ovog
blokbastera je Lorejn Broton, špijunka koja radi za MI 6 i koja je poslata u
Berlin sa zadatkom da rasvetli okolnosti koje su dovele do ubistva kolege agenta
na tajnom zadatku.
Odgovori: Objavio: tantal
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2017 u 21:48
Meni vrlo dobar film.A osvezenje je Sarliz kao akcioni junak.Pobesnelog Maksa ne racunam.
Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2017 u 20:42
loš snimak..
Objavio: zvonimir-hrastic
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 08:43
Prevelika ocjena za film!
Objavio: sead-pasic
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 08:50
jedva sam izdržao 12 minuta. nije moj svijet
Objavio: Isolation
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 21:45
Podseca na John Vicka,samo u zenskom obliku...Nije lose,ima pricu,dobre glumce.Dobar politicki akcioni triler,ako se tako moze nazvati?!
------------- isolation
Objavio: gojko-jokic
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2017 u 19:46
Bez veze mozda 5/10
Objavio: tantal
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2017 u 20:05
Odlican,zabavan film.Odmoriti se od svega na 2 sata.Bolje nego 2 provedena sata u nekoj kafancini ili kladionici.Posto sam nekada davno i posetio Berlin znam kako je to izgledalo.Posto je metro, da bi dosao na neku od stanica u zapadnom delu grada morao da prodje i delom koji je pripadao Istocnoj Nemackoj,desavalo se da.Stanica u istocnom delu grada,gde se vrata nisu naravno otvarala budu nacickana Ruskim vojnicima.Koji su gledali da slucajno se vrata ne otvore i neko izadje(sto se sigurno nebi desilo) ili udje (sto bi se sigurno desilo) da nije bilo tih vojnika. Te su scene bile jako zabavne i jednako zalosne.Hvala.Pozdrav.
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2017 u 18:25
Interesantan film Vredi da se pogleda.Hvala na prevodu
Objavio: bokidante
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2017 u 20:53
Odličan film, baš sam uživao! 8/10
Objavio: sirivangrozni
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2017 u 10:24
Film baš za opuštanje, odlična akcija, drži te u zanimanju cijelo vrijeme...
Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2017 u 14:20
Film je bolji nego što sam očekivao.... Šarliz je dobra riba, ali i pegla dobro frajere BAD ASS... Ocen a 4 za film, ali muzika je još bolja.... Čista 5.... Muzika moje mladosti...
Objavio: slobodan-mitrovic
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2017 u 17:48
meni je film bas bio los posto je suvise nebulozna kombinacija (da ne spojlujem neke stvari) Muzika je za 10ku, sam film je samo prelazan, zaboravicete ga vec sutra
Objavio: Vladika
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2017 u 21:06
Dobre scene tabanja... ali sam film prosek.
------------- Vladika
Objavio: tantal
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2017 u 21:43
https://rarbg.to/torrents.php?search=Charlize+Theron" rel="nofollow - Charlize odlicna, https://rarbg.to/torrents.php?search=James+McAvoy" rel="nofollow - James McAvoy nikada nije podbacio,Sofia seksi.Akcija juris,drz nedaj.Prosecan akcioni film.Odlicne koreografije borbe.Sve u svemu zabavan akcioni film.Bez pretenzija za dobijanje Oskara.Odlicna zabava za nedeljno popodne.
Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 02:06
Kako dobre scene.. snimljene u jednom potezu
Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 02:06
Kako dobre scene.. snimljene u jednom potezu
Objavio: ROCCAFORTE, BELGRADO
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 14:26
Iz sna u koji sam upadao ,budili su me konstantni udarci i buka...Ratnici Shao -Lina su za ovo malo dete...Cist gubitak vremena
Objavio: sasamen69
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 20:18
ISPOD PROSEKA ,SAMO SEKSI GLUMICA
Objavio: romanova
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 22:38
Volim Sarliz, ali ima i boljih uloga. Ne obozavam bas ovaj tip filmova (Van Dan, Sigal...) jer mi prilicno nerealno deluju te makljaze a nisam ni ljubitelj spijunskih igara. Eto, zabavan je ali... nije po mom ukusu :)
Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:25
Film je ok ali je malo više sumoran i mračan pa ne preporučujem da se gleda uveče jer će vas totalno uspavati.
Objavio: Freak37
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 23:25
Treba pogledati , ali realno film nije nista posebno.
Objavio: Platan
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2017 u 00:41
Nisam oduševljen, očekivao sam više. Ovo je jedan od onih filmova, ako ih pogledate ili ne, na istom ste.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:14
Da li sam video onda onu "članak" temu gde se pisalo o filmu..no hajde da ne zvrji prazna ova...
Film je rasut na sve strane, svašta se može videti i čuti...isprazan je, no mjuza je sjajana, glumice prelepe, akcija mahom odlične koreografije, ambijent zna biti dobar...no opet mi je osatla kakva praznina po odgledanom, stvarno je moglo to i malo drugačije...bilo ozbiljnije, bilo potpuno blesavo, ovako kako je postavljen...šta znam. No hej, ne fali akcije i ona izgleda dobro, nekada i to bude dovoljno ako ne dobro ili odlično.
Objavio: tromi
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2017 u 23:57
Muzika 10 Film tako-tako 6 .Što neko reče u svom komentaru "film za nedeljno popodne "
Objavio: UroshP
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2018 u 18:59
Meni je ovo odlično.Uspeli su da dočaraju kraj 80-ih.Plus vrhunski soundtrack 9/10.
Objavio: DJIKI
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:36
Tja, ja volim Ledenu Kraljicu Šarliz. Zato što odradi posao pošteno, uvek je uverljiva, i kao monstrum, i kao jednoruki pobesneli Maks i kao vrhunski kradljivac... Mislim, jasno je da ona ni u snu ne može da istaba onolike opasne likove, ali ovo je film za jednokratnu popodnevnu zabavu, što lepo rekoše ljudi, upakovan u intrigantno mesto i vreme, pažljivo stilizovan, bez umetničkih pretenzija, špijunska "nemoguća" akcija + sjajna muzika, pa ko voli...
Objavio: beogradski
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2018 u 00:38
Neko ko je video da Charlize Tjeron igra jednu od glavnih uloga potrčao je u bisokop da gleda ovaj film. Neko ko je video u trejleru Charliye u vtućo sceni sa osobom istog pola isto je potrčao u bioskop. Neko ko voli d se puca, puca, i da se puca, potrčao je u bioskop. Neko ko je video da igra i James McAvoy, potrčao je u bioskop. Neko ko je video ime režisera David Leitch-čije ime inače nije kreditovano za John Wick, potrčao je u bioskop. Tema cold war, takođe ko je fan toga da potrči u bioskop. Ali... I zo jedno veliko ALI... Vredi li ovaj film svega toga? Pa dodati i sporedne John Goodman i čudni omaleni Tonz Jones, pa ni to nije izbuklo ovaj film, barem moje mišljenje. Pa i Eddie Marsan nije uspo spasiti ovaj eksperimenz. A pojavljivanj glumaca kao npr.Bill Skarsgard, Til Schweiger, Daniel Bernhardt ili Roland Moller, skoro pa neprimetni, osom možda poslednjeg pomenutog Danca koji je ipak i imao neku ulogu. U najavi je 2 deo. Ako ništa, ne može biti loš kao ovaj, mada ko zna. Ikreno, loše, baš loše.
Objavio: beogradski
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2018 u 00:40
E, da. Ima nešto OK u filmu, muzika.
Objavio: Vilin
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2018 u 08:12
Uz sjajnu muziku i ako se ovaj film definiše kao parodija na akcione špijunske filmove, e to bi bio pun piogodak