Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Man in an Orange Shirt (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Man in an Orange Shirt (2017)

Man in an Orange Shirt

Man in an Orange Shirt (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama

Trajanje:

120 min

Glavne uloge:

Oliver Jackson-Cohen
  >  Michael Berryman
Julian Morris
  >  Adam Berryman
Julian Morris
  >  Adam Berryman (2 episodes, 2017)
Eileen Page
  >  Geraldine
Oliver Jackson-Cohen
  >  Michael Berryman (2 episodes, 2017)
Tommy Bastow
  >  Pte. Bates
Laura Carmichael
  >  Daphne
James McArdle
  >  Thomas March
Phil Dunster
  >  Bruno
Eddie Arnold
  >  David
Jason Grangier
  >  Street Harasser
Arthur Bateman
  >  Robert
James Godden
  >  Pte. Begley
Ben Barker
  >  Travis
Oliver Finnegan
  >  Wykeham

Odgovori Odgovori Stranica  123 9>
Korisnik
Poruka
bebapecic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bebapecic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Man in an Orange Shirt (2017)
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2017 u 23:42
Dosadni su.Jedini film koji vredi o homoseksualnoj ljubavi je Planina Brourbek.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 01:17
Pa dobro Bebo, možeš li napisat tri kratke rečenice da znam o čemu se radi?
Gledala bih ukoliko nije posve glupo.

Je li o homoseksualcima ili o homoseksualnoj ljubavi (jer to su dvije razne stvari)?
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 11:56

Sustina homoseksulanosti je homoseksualna ljubav, tako da to nisu dve odvojene razlicite stvari.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:05
Predrasude.

Suština heteroseksualnsti nije heteroseksualna ljubav pa se tako heteroseksualcima u filmovima događaju razne stvari van ljubavne domene, zašto ne i homoseksualcima? Koja je razlika?
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:14

Ne slazem se,sustina homoseksualnosti nije seksualno opstenje medju muskarcima, nego potreba muskarca da moze samo  i iskljucivo da voli muskarca.

Ovo je psihijatrijsko , trenutno vezece misljenje, u svetu seksologije.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:15
Pa to čak ne mora imati ni veze jedno sa drugim...kakav film može biti o straight ljudima koji rade pljačku LOL, nije im suština to što vole osobice suprotnog pola...ili pa milice u filmu Bound (1996), to što su gay, pa ni njihova ljubav, nije tema filma, likovi su bogatiji, nije im suština to što vole/seksaju se sa kime god se već vole/seksaju.

Dok možda i može biti blisko istini da je nekome suština to što je straight ili gay, ima površnih ljudi svuda. Meni mnogo toga počiva na ljubavi, no ne definiše me to što sam zaljubljiv, ni to što nemam ni kučeta ni mačeta pa mi obično devojka kraj koje već budem zna biti itekako bitna blago rečeno, skoro pa centar sveta, iako ni to ne čini čitav moj univerzum, ni blizu čak, kamoli suštinu, zašto bi to bilo kod gay ljudi, isti đavo.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:19

Ja sam mislio na sustinu seksualnosti, sta je odredjuje, a ne na sustinu covekovog bica i duse.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:27
Ma ovde je došlo do kakvog nesporazuma u startu...subrianca npr nije ni pitala išta o suštini seksualnosti, već da li je film o homoseksualcima ili o homoseksualnoj ljubavi...što ne mora imati ikakve veze jedno sa drugim. Mogu biti homoseksualni pljačkaši (opet pljačke LOL), bokseri, vojnici u ratu, ma bilo šta na zilion strana u filmu koji se ne bavi njihovom seksualnošću kao glavnom temom a kamoli suštinom.

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:36
I heteroseksualci imaju potrebu da vole samo i isključivo osobu suprotnog spola, u čemu je razlika?

Ne možeš voljeti voljenu osobu 24 sata na dan, moraš živjeti život, dakle radit, ići u banku, na tržnicu po rajčice, na tenis, basket, u kino, zalagaonicu, štagod.
Iznimka od ovog su zatvorski filmovi jer robijaši tako i tako nemaju drugog posla pa od vremena na vrijeme kažu metni mi ga.

Dakle, pitanje je bilo je li to ljubavna serija o homoseksualcima ili serija koja ima nekakvu konkretnu radnju a junaci su homoseksualci.

Sad će se javit moj frend puppet da kaže voli li zatvorske filmove, ja ih obožavam LOLLOL

***i što sam rekla, već se javio i pojasnio problem. Tako je, puppet .

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:43
Razumeo sam i aleksu, verujem da je mislio na definicije, kada se kaže eto npr homoseksualac, valjda definicija svakako jeste (uprošćeno) osobica koja voli/koju privlači isti pol...no to zbilja ne mora imati veze sa pričom filma (ne ovoga, otkud znam, nisam video ni sinopsis, već uopšte). Reč "suština" može napraviti konfuziju...šta znam šta je čovekova suština, čoveka ma kakvih ljubavi, otkud znam ima li suštine uopšte, sumnjam, svako traži svoju a i to je klimavo LOL

Zatvorski filmovi rulaju LOL istina,najmanje vezano za kakavgod već seks, no uopšte, mnogo ljudi na malom prostoru, pa još često alfe, pa sa autoritetima iznad, pa bezbroj izazova kako učiniti to vreme smislenije u toj lišenoj slobodi, pa začkoljice, bitke, ratovi, nadmudrivanja, bekstva, prijateljstva, izdaje, eto neka i seksa, trista čuda...poligon za potencijalno vrlo zanimljive priče. Approve

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:48
Ma sve pet, samo kažem da ljubavne filmove (i hetero) izbjegavam, uglavnom gledam trilere i misterije.

Ti si prije koji tjedan se bio raspisao o jednom zatvorskom filmu koji se i meni sviđa. Mislim da se zove R po imenu glavnog lika. Ima tu svega, jako životna, realna priča.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 12:54
"R" meni jedan od boljih friški(ji)h zatvorskih (hvalih i Le Trou, klasik) Smile

http://forum.titlovi.com/r-2010_t86250.html

http://forum.titlovi.com/le-trou-aka-the-hole-1960_t68149.html

Koga prvoga od nas dvoje zatvore (šta sada znam zbog čega, zbog forumske buke, nesporazuma, svađica, gunđanja, krađe liste i gorih zločina ), moramo obećati da će ovo drugo slobodno, obilaziti zatvorenog Approve Pisati pisma (duga, što kaže Zdravko Čolić), donositi pitu, obećavati čekanje, sve. Approve
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:05

Ne slazem se sa subrianca,citiram, Iznimka od ovog su zatvorski filmovi jer robijaši tako i tako nemaju drugog posla pa od vremena na vrijeme kažu metni mi ga.

Ocigledno je bila u zatvoru, pa ''zna''. Neki muskarci. su toliko nabijeni seksualitretom, da im je svejedno kako ga upraznjavaju, neki su aseksualni, neki imaju slab libido, neki ga drkaju, ne moze se
genaralizovati.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 13:08

Hvala za ove dve filmske ''dojave''.

Vidim, da niko nije spomenuo Bekstvo iz Sosenka.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 14:49
Nema na čemu Smile

O Shawshenku se naširoko priča pa ga mahom retko pominjem, nisam mu još i ja potreban LOL (ruku na srce, jutros sam ga naveo u nekoj od tema na forumu LOL )

Volim ga kao film o ljudskom duhu, strpljenju, prijateljstvu, preživljavanju, neka i planu, glumački sjajno potkovan, finog ambijenta itd...no strogo kao zatvorska priča mi ne spada u najbliže, ma kako solidno funkcionisao u tom okviru. Koliko god King zatrpavao svog junaka problemima, oni često ne deluju realno meni, takođe mi smeta kada je junak obdaren kakvim retkim talentom, koji će eto zgodno iskoristiti u svoju korist kada za to dođe vreme...volim priče o običnim (svakidašnjim, tačnije) ljudima i o tome kako oni prevazilaze te probleme u koje ih autor gura. Pa tako ostavljam hvalospeve Shawshenka drugima. Voljen je to, rekoh, dovoljno film, meni su bliže bitno drugačije zatvorske priče, volim njih gurati ispred Shawshenka, njega hvalim kao nešto ipak drugo, ma koliko zatvor bio neizbežan u priči o tom filmu.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 15:01

Koliko ti dnevno vremena posvecujes filmu, kada imas ovoliko puno postova!?

Svaka cast. Skinuo sam oba filma i R i Le trou, pa cu sa zadovoljstvom da pogledam.

Jel imas neku preporuku za neki odkacen film. Evo ti dve preporuke

http://titlovi.com/filmovi/kontroll-2983651/ Film, bukvalno na svakih 10-15 minuta menja zanr.

http://www.imdb.com/title/tt1092021/

Ako budes gledao , javi utiske.
Pozdrav Aleksandar

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 15:11
Mahom dovoljno, često ne LOL (vremena). Broj postova je doduše tu zbog Asocijacija i sličnih brzopoteznih igara, tu čas posla napraviš 20 postova dnevno a da se i ne okreneš...dok sam i "prekaljeni" forumaš, svojevremeno baš okrenut animiranju raje, oživljavanju tema, piskaranju na svim mogućim stranama i sličnim dangubarijama (ako je to reč LOL ) kojima se nažalost nakuca previše postova i pokloni suviše vremena.

Čitav život sam na jedan ili drugi način posvetio filmu Smile pomaže mi ta strast da se izborim sa svojim demonima, uz to, zbilja volim filmski jezik, bilo kao art formu, bilo kao zabavu, ogromni deo mene samog, pa eto i kao terapiju Smile Edit: eh da, otkačen film...npr sjajni Lobster http://forum.titlovi.com/the-lobster-2015_t75504.html   mada si ga verovatno gledao. Stao mi je mozak trenutno (pod uslovom da je ikada i radio), setiću se već, dok ionako često podsećam/pišem na forumu o kojekakvim blesavim i dobrim filmićima. Smile

Budem, hvala, Kontroll pikiram godinama, od kako je izašao (i uvek zaboravim da ga overim), za drugi nažalost nisam ranije čuo, gledaće se svakako.

Pozdrav,  Dejan (pa, svi me zovu Ritchie ja bih pa voleo da sam Ahmed, ovde sam puppet master, ko će ga znati više, no kakogod LOL )

Ažurirao puppet_master - 30.Kolovoz/Aug.2017 u 15:39
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 15:46
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Ne slazem se sa subrianca,citiram, Iznimka od ovog su zatvorski filmovi jer robijaši tako i tako nemaju drugog posla pa od vremena na vrijeme kažu metni mi ga.

Ocigledno je bila u zatvoru, pa ''zna''. Neki muskarci. su toliko nabijeni seksualitretom, da im je svejedno kako ga upraznjavaju, neki su aseksualni, neki imaju slab libido, neki ga drkaju, ne moze se
genaralizovati.
Puppet!!!
Čuš li kako me poštiva ovaj aleksayu? LOLLOLLOL

Vjerovao ili ne, znam iz prve ruke, puno smo snimali u muškim zatvorima.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 15:52
Ne čujem, tu i tamo vidim (na jedno oko, ono poluzdravo), ma dobro, ne slažete se, šta da se radi, ja pa vidim sve na neki svoj treći način.  A ne mogu na sve da se nadovezujem, ispašće da te branim nešto češće...to je uvredljivo za takvu milicu zmaja Smile ne treba tebi muško da staje uz tebe svako malo. Volim te prgavu LOL

To tvoje sam doživeo kao šalu LOL mada ima istine verovatno, no ima istine i u ovom što kaže aleksa (nevezano za tvoj boravak u muškom, ništa manje zatvoru, no stigla si i tu ispada LOLLOLLOL) a ja pa ne volem mnogo da pišem dipolomatske "svi su u pravu" postove TongueLOL
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 16:00
Nije to šala, puppet, osobna iskustva nemaju alternativu. Eno ti Herzoga pa se zamisli.

Dični aleksa posve ispravno vjeruje da dok uživo ne čujem robijaša koji kaže metni mi ga ne mogu o tom kredibilno pisati, a kad kaže metni mi ga, to je zatvorski film o (rođenim ili privremenim) homoseksualcima (BEZ ljubavi).

***..a što je s tim nesretnim narančastim shirtom iz naslova? Gledao itko?

Ažurirao subrianca - 30.Kolovoz/Aug.2017 u 16:03
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 9>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.