| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moon over Parador (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Moon over Parador (1988)Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2011 u 19:09 |
|
Moon over Parador (1988)
* Mjesec iznad Paradora * http://www.imdb.com/title/tt0095654/
Režija: Paul Mazursky
Jack Noah (Richad Dreyfuss) je prilično umišljeni njujorški glumac
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 15:18 |
|
Gledao sam ga sigurno vec 5-6 puta.I gledacu ga opet.Ovo su nekada bile komedije.Sada su komedije sa sto vise psovanja,golih grudi,simuliranja seksa i ostalih gluposti.Seca li se uopste neko filma "Vikend sa Barnijem" i jos dosta dobrih i odlicnih npr" History of the World Part 1 i 2" E to su bile komedije.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:36 |
|
Obožavao ga svojevremeno...uopšte Drayfuss mi je dugo bio jedan od najdražih glumaca (u to vreme), ne znam kako bih danas reagovao na njega, nisam ga gledao skoro 30 godina, tada sam bio dete a ja sam sve samo ne nostalgičan...ne bih voleo da me razočara, možda ga ipak ostavim tamo negde, u osamdesetim, sa lepim sećanjem na ovaj film (pa, ono što je od sećanja ostalo)
![]() Drayfuss makar ima filmova kojima se sigurnije mogu vraćati, bez bojazni od zuba vremena. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |