Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spider-Man: Homecoming (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Spider-Man: Povratak kući

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

133 min

Režija:

Jon Watts

Scenarij:

John Francis Daley
, Steve Ditko
, Jonathan Goldstein
, Jack Kirby
, Stan Lee
, Chris McKenna
, Joe Simon
, Jon Watts
, Erik Sommers
, Christopher Ford

Glavne uloge:

Robert Downey Jr.
  >  Iron Man
Robert Downey Jr.
  >  Tony Stark
Michael Keaton
  >  Adrian Toomes
Michael Keaton
  >  The Vulture
Gwyneth Paltrow
  >  Pepper Potts
Marisa Tomei
  >  Aunt May
Tyne Daly
  >  Anne Marie Hoag
Jon Favreau
  >  Happy Hogan
Martin Starr
  >  Mr. Harrington
Bokeem Woodbine
  >  Herman Schultz
Bokeem Woodbine
  >  Shocker
Tony Revolori
  >  Flash Thompson
Hannibal Buress
  >  Coach Wilson
Angourie Rice
  >  Betty Brant
Zendaya
  >  Michelle
Tom Holland
  >  Peter Parker
Tom Holland
  >  Spider-Man
Laura Harrier
  >  Liz Allan
Abraham Attah
  >  Abe
Jacob Batalon
  >  Ned

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
noxovac93 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noxovac93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spider-Man: Homecoming (2017)
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2017 u 14:38
teska glupost, naravno da mora da bude glupost kad ga pravi odvratni marvel. Spajdermen 2 i dalje najbolji Spajdermen film ikad.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 20:16
Ako se privatno malo uozbilji od Zendaje mozda i bude glumica.Ima dovoljno godina da pocne da se ponasa donekle normalno.A o filmu ...najbolje da cutim.
Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2017 u 21:20
Sa novim odijelom superheroj ima iste funkcije kao i Ironman. Nema moćnih efekata kao u The Amazing Spider-Man 1 i 2 koji je daleko bolji. Sva akcija je noću snimana, pa je film sranje u svakom pogledu.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 09:30
evo sinoć sa djecom pogledao posljednje emitovanje filma u gradu i mogu, bez obzira na sve kritike, a i neko ko baš i njie ljubitelj gaćonja da je film, a to ne kažem često, fenomenalan. iskreno, tobi megvajer mi se svidio i mislio sam da poslije njega neće biti dobrog spajdermena, jer uz svo uvažavanje fanova nevjerovatnog gaćonje 1 i 2, koji je po mom skromnom mišljenju, ne samo sranje, već i onaj ko ih gleda ostane totalno posran. pa i oni koji im se svidio, a ni sami nisu svjesni. možda se nekom neće svidjeti mr. ajronmen, jer je sam po sebi prepotentna i odbojna osoba, čak i sam glumac, ali kao tako reći, mentor mladog spajdermena, bio je baš ono što se i očekuje od njega. ova je priča o najmlađoj verziji spajdermena. iako je sa tobijem brzo pređeno djetinstvo. dakle, priča je iz ugla mladog pitera starosti samo 15 godina, a kojeg je jedini mr. strark prepoznao već sa 14. naravno, niko niti vjeruje da bio on mogao biti superjunak-osvetnik, no kako odveć znamo, mr. stark je "bog i batina", te mu se niko ne može usprotiviti (osim možda predivne gviinet peltrov, koja takođe ima manju ulogu u filmu). šta ćeš tako je i u životi, svi takvi nedodirljivi muškarcii su uvijek bili slabi na žene. takođe mi se svidjela merisa tomei, kao mlada i lijepa tetkicia, iako su možda pokušali da je naprave ne tako seksi, ona to po meni dalje jeste. a to me podsjeti kad sam ja bio klinac i imam 4 tetke. ljudi uvijek pitali da im dam jednu od njih. elem, ovde je za razliku od ostalih verzija spajjdermena, mladi piter već ugrižen od pauka i već dobio svoje moći, ali nema blage veze kako ih koristiti. logično, klinac od 14-15 godina, a to je prepoznao i mr. stark, što je i velika čar ovog filma.. konačno su i u marvelu prepoznali da tzv. druga iili B liga gaćonja, daleko bolje prolazi kod većine publike (kao na primjer deadpool) od nabrijanih super likova. film je prepun odličnog, pomalo dječijeg, ali teškog humora, što je i odlika današnjice, jer nisu klinci od 15 godina, ono što su bili prije 20 godina, a pogled na svijet i život uopšte se daleko promjenio. a to se dobro odražava u filmu. majkl kiton je kao negativac odličan, čak i od vilem defoa, kojeg bi bilo ko od supergaćonja sredio u sekundi, ali mladi soajdermen, skoro pa nemoguće. a to mi se posebno dopalo..svi likovi u filmu su dobro smišljeni i dobro odradil iposao, posebno piterov debeli kolega, njegov sajdkik i djevojka koja glumi nekarakterističnu i čudnu djevojku, osobenjakinju. nju bi takođe volio da vidim u nastavku. klinac je hrabar, željan dokazivanja. bio je i u akciji sa osvetnicima kada su se međusobno malo prebatinali, te ih je sve upoznao, što je za klinca bilo nevjerovatno iskustvo. meni je bilo malo iritatno,, srećom nije dugo trajalo, kada je klinac snimao svoje doživljaje u sjedištu supergaćonja, koji ga naravno nikada nisu shvatali za ozbiljno. ono tipa kada kamera prati nekog lika kada snima. dakle, film je o neiskusnom klincu, koji tek otkriva svoje sposobnosti i želi da se dokaže. inače, sam strog u ocjenjivanju supergaćonja, ali ovaj film me je malo podsjetio na deadpoola, koji je rađen više za stariju publiku, ovaj je u biti nešto slično, ali za sve uzraste. golotinje, naravno nema,niti eksplicitnih scena, ali je priča (govor) bogat prostim riječima, a kao što sam i rekao, vremena se mijenjaju i to je stvar današnjice. dakle, ovom filmu dajem ocjenu između 8,5 i 9/10 i po mom skromnom mišljenju, nadmašio je i toliko obožavanog Logana.

Ažurirao osman2510 - 13.Srpanj/Jul.2017 u 10:18
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 09:46
i da, što se tiče akcije. žao mi je, ali sit sam super akcije i efekata, gdje mi inače dođe da premotam ili zaspem, a ovde toga, hvala Bogu, nema tako mnogo, jer je praćena odličnim humorom. sorry, ljubitelji superakcije i gaćonja, ali ja više volim luzere. po meni, to su pravi neiskorišteni potencijali, a ne oni kao u nedavnom Krugu sa tom henksom i mladom emom vatson. jbg, nije uvijek čovjek čovjeku u vuk i ne vrijedi zakon jačih, kao kod naših političara, koji su, istini za volju, iz opanaka prešli u komforne fotelje, a to je bolest koje se malo ko izliječio. nekad i luzeri dođu do izražaja, ne samo u filmu, iako veoma rijetko, uh, posebno mi se svidio ideal negativca majkl kitona, gdje je opet malo naglašena tanka linija između dobrih i loših likova i nije uvijek sve tako crno-bjelo. odužih, ali to samo pokazuje moje oduševljenje odličnim filmom, koji se u posljenje vrijeme ne snima više tako često.

Ažurirao osman2510 - 13.Srpanj/Jul.2017 u 10:21
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 17:47
Ko ne voli akcije i efekte imaju i za takve filmovi, drame, trileri, romanse, krimi, komedije, mjuzikli, historijski, biografski itd.... Spiderman je pod žanrom sci-fi action i odem u kino kad tamo totalno nešto drugo, tinejdžerska komedija. Meh
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 21:47
A šta ti je Spidermen 2 nego ljubavna drama i romansa? čak malo i pretjerana. Ovaj film je promjena, šoker tako reći, i osvježenje od svega već viđenog o Spidermanu, onog što već znamo i što se svakako podrazumijeva. U prethodnim verzijama zaboravljena je činjenica da je Piter Parker u stvari običan klinac iz susjedstva, sa velikom težnjom da na svoj način, a što mu često i pomalo komično, pomoalo stoji na putu da pomogne svojoj lokalnoj zajednici. A on će tek postati pravi super-junak, kakvog ga znamo kao odraslog. I ne znam da li si i koliko si obraćao pažnju, akcije i efekata ima u izobilju, a koja je fantastično kombinirana sa sposobnostima mladog Tom Holanda kao plesača i savršeno odgovara pravom karakteru Spidermena. Pogledaj film još jednom i obrati pažnju na gracioznost u njegovim pokretima, u početku još uvijek pomalo nespretnim, ali takav je i sam karakter lika, i koji su daleko bolji od Raimijevog jurcanja po neboderima. I mogu ti zasigurno reći kakav potencijal mali ima za nastavak (samo ako ponovo u Marvelu nešto ne zahebu). Ovo je samo mala iskra od akcije koja tek slijedi.
Na vrh
Miljan HR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Miljan HR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 23:12
Hah, jedva čekam engleski titl da mogu prevesti film koji je bolji od svakog do sada napravljenog a to je Spiderman.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 22:24
Da izvinete, ali teško sranje od filma.
Izbor glumaca loš, scenario dečja sapunica (nije čak ni tinejdžerska), efekti skoro nepostojeći.
Da ga nisam gledala u bioskopu, ugasila bih ga posle 15 minuta.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
dhavic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dhavic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 18:37
5+ za tinejđere
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 20:11
Totalna glupost od filma!!!Upropastili su Spajdermena nacisto!!!Uzas!!!
isolation
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 20:28
Another teen movie from MARVEL,said enough.
Everything is a joke !
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2017 u 17:26
Ja sam razocaran,daleko najgori Spiderman do sada.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:08
loše...
Na vrh
Buki51 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki51 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:35
Moglo je i bolje.Razocaravajuce.
Na vrh
ssaajjkkoo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssaajjkkoo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 20:36
Moze li mi neko dati link od titla jer ništa šta kucam u pretragu mi ne daje ovaj film. I šta lupate vi o lošem filmu? Aj što je najbolji Spajdermen film do sada nego je i jedan od najboljih Marvelovih filmova.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 20:38
koristi žutu tražilicu, naprednu.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 21:02
Ej ljudi,pa ovo i nije tako lose.Samo da deckic malo odraste.Ubi me ovaj njegov piskavi glas.
Na vrh
ssaajjkkoo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssaajjkkoo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 22:07
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

koristi žutu tražilicu, naprednu.

Kul, nisam znao da to može.
A ne znate zašto ne iskače naslov filma kada na običnu pretragu kucam "Spider-Man"?
Nije neki bag?
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2017 u 00:58
Dobar film za decu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.