Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Spider-Man: Homecoming (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86379
Datum ispisa: 15.Lipanj/Jun.2026 u 17:15
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Spider-Man: Homecoming (2017)
Objavio: noxovac93
Tema: Spider-Man: Homecoming (2017)
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2017 u 14:38
teska glupost, naravno da mora da bude glupost kad ga pravi odvratni marvel. Spajdermen 2 i dalje najbolji Spajdermen film ikad.

Odgovori:
Objavio: tantal
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 20:16
Ako se privatno malo uozbilji od Zendaje mozda i bude glumica.Ima dovoljno godina da pocne da se ponasa donekle normalno.A o filmu ...najbolje da cutim.

Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2017 u 21:20
Sa novim odijelom superheroj ima iste funkcije kao i Ironman. Nema moćnih efekata kao u The Amazing Spider-Man 1 i 2 koji je daleko bolji. Sva akcija je noću snimana, pa je film sranje u svakom pogledu.

Objavio: osman2510
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2017 u 09:30
evo sinoć sa djecom pogledao posljednje emitovanje filma u gradu i mogu, bez obzira na sve kritike, a i neko ko baš i njie ljubitelj gaćonja da je film, a to ne kažem često, fenomenalan. iskreno, tobi megvajer mi se svidio i mislio sam da poslije njega neće biti dobrog spajdermena, jer uz svo uvažavanje fanova nevjerovatnog gaćonje 1 i 2, koji je po mom skromnom mišljenju, ne samo sranje, već i onaj ko ih gleda ostane totalno posran. pa i oni koji im se svidio, a ni sami nisu svjesni. možda se nekom neće svidjeti mr. ajronmen, jer je sam po sebi prepotentna i odbojna osoba, čak i sam glumac, ali kao tako reći, mentor mladog spajdermena, bio je baš ono što se i očekuje od njega. ova je priča o najmlađoj verziji spajdermena. iako je sa tobijem brzo pređeno djetinstvo. dakle, priča je iz ugla mladog pitera starosti samo 15 godina, a kojeg je jedini mr. strark prepoznao već sa 14. naravno, niko niti vjeruje da bio on mogao biti superjunak-osvetnik, no kako odveć znamo, mr. stark je "bog i batina", te mu se niko ne može usprotiviti (osim možda predivne gviinet peltrov, koja takođe ima manju ulogu u filmu). šta ćeš tako je i u životi, svi takvi nedodirljivi muškarcii su uvijek bili slabi na žene. takođe mi se svidjela merisa tomei, kao mlada i lijepa tetkicia, iako su možda pokušali da je naprave ne tako seksi, ona to po meni dalje jeste. a to me podsjeti kad sam ja bio klinac i imam 4 tetke. ljudi uvijek pitali da im dam jednu od njih. elem, ovde je za razliku od ostalih verzija spajjdermena, mladi piter već ugrižen od pauka i već dobio svoje moći, ali nema blage veze kako ih koristiti. logično, klinac od 14-15 godina, a to je prepoznao i mr. stark, što je i velika čar ovog filma.. konačno su i u marvelu prepoznali da tzv. druga iili B liga gaćonja, daleko bolje prolazi kod većine publike (kao na primjer deadpool) od nabrijanih super likova. film je prepun odličnog, pomalo dječijeg, ali teškog humora, što je i odlika današnjice, jer nisu klinci od 15 godina, ono što su bili prije 20 godina, a pogled na svijet i život uopšte se daleko promjenio. a to se dobro odražava u filmu. majkl kiton je kao negativac odličan, čak i od vilem defoa, kojeg bi bilo ko od supergaćonja sredio u sekundi, ali mladi soajdermen, skoro pa nemoguće. a to mi se posebno dopalo..svi likovi u filmu su dobro smišljeni i dobro odradil iposao, posebno piterov debeli kolega, njegov sajdkik i djevojka koja glumi nekarakterističnu i čudnu djevojku, osobenjakinju. nju bi takođe volio da vidim u nastavku. klinac je hrabar, željan dokazivanja. bio je i u akciji sa osvetnicima kada su se međusobno malo prebatinali, te ih je sve upoznao, što je za klinca bilo nevjerovatno iskustvo. meni je bilo malo iritatno,, srećom nije dugo trajalo, kada je klinac snimao svoje doživljaje u sjedištu supergaćonja, koji ga naravno nikada nisu shvatali za ozbiljno. ono tipa kada kamera prati nekog lika kada snima. dakle, film je o neiskusnom klincu, koji tek otkriva svoje sposobnosti i želi da se dokaže. inače, sam strog u ocjenjivanju supergaćonja, ali ovaj film me je malo podsjetio na deadpoola, koji je rađen više za stariju publiku, ovaj je u biti nešto slično, ali za sve uzraste. golotinje, naravno nema,niti eksplicitnih scena, ali je priča (govor) bogat prostim riječima, a kao što sam i rekao, vremena se mijenjaju i to je stvar današnjice. dakle, ovom filmu dajem ocjenu između 8,5 i 9/10 i po mom skromnom mišljenju, nadmašio je i toliko obožavanog Logana.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2017 u 09:46
i da, što se tiče akcije. žao mi je, ali sit sam super akcije i efekata, gdje mi inače dođe da premotam ili zaspem, a ovde toga, hvala Bogu, nema tako mnogo, jer je praćena odličnim humorom. sorry, ljubitelji superakcije i gaćonja, ali ja više volim luzere. po meni, to su pravi neiskorišteni potencijali, a ne oni kao u nedavnom Krugu sa tom henksom i mladom emom vatson. jbg, nije uvijek čovjek čovjeku u vuk i ne vrijedi zakon jačih, kao kod naših političara, koji su, istini za volju, iz opanaka prešli u komforne fotelje, a to je bolest koje se malo ko izliječio. nekad i luzeri dođu do izražaja, ne samo u filmu, iako veoma rijetko, uh, posebno mi se svidio ideal negativca majkl kitona, gdje je opet malo naglašena tanka linija između dobrih i loših likova i nije uvijek sve tako crno-bjelo. odužih, ali to samo pokazuje moje oduševljenje odličnim filmom, koji se u posljenje vrijeme ne snima više tako često.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2017 u 17:47
Ko ne voli akcije i efekte imaju i za takve filmovi, drame, trileri, romanse, krimi, komedije, mjuzikli, historijski, biografski itd.... Spiderman je pod žanrom sci-fi action i odem u kino kad tamo totalno nešto drugo, tinejdžerska komedija. Meh

Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2017 u 21:47
A šta ti je Spidermen 2 nego ljubavna drama i romansa? čak malo i pretjerana. Ovaj film je promjena, šoker tako reći, i osvježenje od svega već viđenog o Spidermanu, onog što već znamo i što se svakako podrazumijeva. U prethodnim verzijama zaboravljena je činjenica da je Piter Parker u stvari običan klinac iz susjedstva, sa velikom težnjom da na svoj način, a što mu često i pomalo komično, pomoalo stoji na putu da pomogne svojoj lokalnoj zajednici. A on će tek postati pravi super-junak, kakvog ga znamo kao odraslog. I ne znam da li si i koliko si obraćao pažnju, akcije i efekata ima u izobilju, a koja je fantastično kombinirana sa sposobnostima mladog Tom Holanda kao plesača i savršeno odgovara pravom karakteru Spidermena. Pogledaj film još jednom i obrati pažnju na gracioznost u njegovim pokretima, u početku još uvijek pomalo nespretnim, ali takav je i sam karakter lika, i koji su daleko bolji od Raimijevog jurcanja po neboderima. I mogu ti zasigurno reći kakav potencijal mali ima za nastavak (samo ako ponovo u Marvelu nešto ne zahebu). Ovo je samo mala iskra od akcije koja tek slijedi.

Objavio: Miljan HR
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2017 u 23:12
Hah, jedva čekam engleski titl da mogu prevesti film koji je bolji od svakog do sada napravljenog a to je Spiderman.

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2017 u 22:24
Da izvinete, ali teško sranje od filma.
Izbor glumaca loš, scenario dečja sapunica (nije čak ni tinejdžerska), efekti skoro nepostojeći.
Da ga nisam gledala u bioskopu, ugasila bih ga posle 15 minuta.

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: dhavic
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 18:37
5+ za tinejđere

Objavio: Isolation
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2017 u 20:11
Totalna glupost od filma!!!Upropastili su Spajdermena nacisto!!!Uzas!!!

-------------
isolation

Objavio: sinna
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2017 u 20:28
Another teen movie from MARVEL,said enough.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2017 u 17:26
Ja sam razocaran,daleko najgori Spiderman do sada.

Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:08
loše...

Objavio: Buki51
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:35
Moglo je i bolje.Razocaravajuce.

Objavio: ssaajjkkoo
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 20:36
Moze li mi neko dati link od titla jer ništa šta kucam u pretragu mi ne daje ovaj film. I šta lupate vi o lošem filmu? Aj što je najbolji Spajdermen film do sada nego je i jedan od najboljih Marvelovih filmova.

Objavio: cersei
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 20:38
koristi žutu tražilicu, naprednu.

Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 21:02
Ej ljudi,pa ovo i nije tako lose.Samo da deckic malo odraste.Ubi me ovaj njegov piskavi glas.

Objavio: ssaajjkkoo
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 22:07
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

koristi žutu tražilicu, naprednu.

Kul, nisam znao da to može.
A ne znate zašto ne iskače naslov filma kada na običnu pretragu kucam "Spider-Man"?
Nije neki bag?

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2017 u 00:58
Dobar film za decu.

Objavio: bokidante
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2017 u 21:08
Zabavan obiteljski film!

Objavio: gtitiev
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 14:29
Ubedljivo najlošiji Spiderman film do sada! Potpuno razočarenje!

Objavio: mR.x
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 18:35
kvalitet, u stvari upitnost spajdermen filmova je kao u vicu o istom, kad se popne na vrh Beogradjanke, gleda okolo i kaze `gde cu sad,je..` Samo dole. Silazna spirala integriteta jednog heroja ljudi. meni ne smeta piskav glas, vidi se da je radjen po animiranom originalu, sve je autenticno. Ali, cini mi se da je spajdermen prvo nedorastao ideji iz koje je izrastao, pa je na kraju mozda cak i izdao. on je heroj radnicke klase, humana pravda o kakvoj je marksizam sanjao, gde je spajdi zaista nebo, a marks zemlja.:) a sta radi u filmu? u holivudskoj perfidnoj zameni teza, brani prava korporativnih vukova nad slobodnim preduzetnistvom..trgovina oruzjem je samo opravdanje za ovu sliku stvarnosti. to je u zapravo to sto razocarava...propagandno liber-kapitalisticko spinovanje ubija dusu ovog heroja. to sam ja video.

Objavio: Isolation
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 19:14
Vrlo dobro analizirano i filozofski obradjeno.svaka cast!

-------------
isolation

Objavio: josip-gluscic
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 19:38
moja kćerka i ja smo uživali u filmu. nekima je šund al meni je dobar :-)

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2017 u 19:30
Kako sto sam napisao,dobar film za decu.

Objavio: bobi75
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2017 u 03:00
Family movie

Objavio: Rajkula27
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2017 u 13:50
Odličan film,nije više stalno Piter Parker,ubiju mu dedu bla bla bla.Marvel je ovo odlično odrađeno.Svaka čast!

Objavio: adihan
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 09:47
super zabavan,opuštajući,a opet sa dobrim efektima preporuka

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 09:50
Hocu

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 09:50
Film,nista narocito

Objavio: deda vlada
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 23:24
tinejdžerski film...

Objavio: josip-gluscic
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2017 u 18:58
meni osobno dobar film sa dobrim efektima..ipak je to Spiderman :-)

Objavio: helmcast-misko-zagri
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2017 u 00:52
Nista posebno brzinski odradjen film. Vise ocekujem od Thora

Objavio: Buki51
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2017 u 15:02
Nije los film,mada bi moglo i bolje.

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2017 u 00:33
Meni se nije svideo nimalo. Izgleda mi kao neka sprdnja sa Spajdermenom iz starijih filmova. 3/10.

Objavio: lale22
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 19:41
najgori spiderman do sad

Objavio: lale22
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 19:41
najgori spiderman do sad

Objavio: Black Raven
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 18:33
Najgori Spajdermen . Ovi filmovi sa super junacima su sve lošiji i to samo zbog lošeg odabira glavnih glumaca. Ovaj fim nemojte da gledate ako ste odgledali predhodne jer će vas ovaj deo samo iznervirati. Spajdermen serijal sa Tobi Mekgvajerom u glavnoj ulozi je sasvim dovoljno opisao Spajdermena a ovi dečiji spajdermeni su sasvim suvišni.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 18:40
Ne znam šta ću ja, siroma, pisati o spajdermenu ništa manje, čitao sam jednom, u Medulinu mislim, Spajdija, na nemačkom (moš misliti, dakle, gledao slike), baš ništa ne znam o istorijatu dotičnog, šta bi kao trebalo da prepoznam po tim filmovima...voleo sam Raimijeve filmiće (prva dva dakle, ne znam je li on radio treći? svejedno taj nisam završio)...sledeća dva su mi bila...pa ne znam...hajde nisam ih razumeo, najkraće.  Ovaj još i kontam kao kakav teen film, što zna da bude zabavno no ja tu išta osetio nisam (ok, nije ovo film o osećajima, no razumemo se, nadam se).  Niti uzbuđenje, niti zabavu, niti tenzije, niti kakvu kao opasnost...to često tako biva sa ovim superherojima, priroda stvari, tek bih voleo da mi je makar malo bliži bio filmić. 

Znadem, "ko ne voli filmove o superherojima, neka ih ne gleda"...pa jbg, ne ide to tako, nije ovo crtani film, ja viš gledam bezmalo sve, baš me briga kom domenu pripada, u svakom nađem (često) ponešto što mi godi.

Ovde je eto bio zabavan njegov najbolji drugar LOL voleo bih njegovu veću minutažu/upletenost u zaplet.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk