Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trainspotting vs T2 (03.06.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trainspotting vs T2 (03.06.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trainspotting vs T2 (03.06.2017.)
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 13:49
Nazalost,potpuno promasena percepcija filma.T2 j,u najmanju ruku isto tako dobar kao i prvi film,ako ne i bolji.Ne znam koliko godina ima recezent filma,ali bih rekao da je znatno mladji od mene(1974,)te ne cudi nerazumevanje pre svega generacijsko.Ovo najbolje ilustruje sledece:,,Najbolji je primjer legendarni govor Choose life... choose a job, choose a career, choose a family... kao eklatantan primjer odbijanja da se uđe u kolotečinu života niže srednje klase. Zvučalo je to iskreno i divlje genijalno. U T2 Trainspotting govor Choose life, choose facebook, choose twitter.., je otužna žalopojka bivšega borca protiv establishmenta, u kojem se na svoju žalost sada koprca..." Pa upravo je u tome i poenta.To i treba da bude otuzna zalopojka jer je jedino to i tacno.Ovako ili onako,upadnes u kolotecinu a da toga nisi ni svestan,postanes nesvesa karikatura necega cemu si se podsmevao.Zato je ovaj film daleko tuzniji(emotivniji) pa,uzimajuci u obzir rediteljeve prethodne projekte,mozda i licniji.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 14:05
Naravno da isti film djeluje sasvim drugačije na pojedinoga gledaoca, tako da " promašena percepcija", nije promašena za mene, dalje stojim iza svega napisanoga. Da li sam u pravu, to nije važno jer nisam mjerilo vrijednosti filma, već iznosim svoje mišljenje o filmu. S tim se netko složi a netko ne. Uglavnom, komentari su ne samo dobrodošli, nego dobro je da su različiti jer to znači da ljudi promišljaju film, ne zadovoljoljavaju se pasivnim gledanjem i zaboravom. Uglavnom, drago mi je da sam te i ja i T2 podstakli da izneseš svoje mišljenje na forumu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.