Trainspotting vs T2 (03.06.2017.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85571
Datum ispisa: 16.Lipanj/Jun.2026 u 16:28 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Trainspotting vs T2 (03.06.2017.)
Objavio: mile-milic
Tema: Trainspotting vs T2 (03.06.2017.)
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 13:49
|
Nazalost,potpuno promasena percepcija filma.T2 j,u najmanju ruku isto tako dobar kao i prvi film,ako ne i bolji.Ne znam koliko godina ima recezent filma,ali bih rekao da je znatno mladji od mene(1974,)te ne cudi nerazumevanje pre svega generacijsko.Ovo najbolje ilustruje sledece:,,Najbolji je primjer legendarni govor Choose life... choose a job, choose a career, choose a family... kao eklatantan primjer odbijanja da se uđe u kolotečinu života niže srednje klase. Zvučalo je to iskreno i divlje genijalno. U T2 Trainspotting govor Choose life, choose facebook, choose twitter.., je otužna žalopojka bivšega borca protiv establishmenta, u kojem se na svoju žalost sada koprca..."
Pa upravo je u tome i poenta.To i treba da bude otuzna zalopojka jer je jedino to i tacno.Ovako ili onako,upadnes u kolotecinu a da toga nisi ni svestan,postanes nesvesa karikatura necega cemu si se podsmevao.Zato je ovaj film daleko tuzniji(emotivniji) pa,uzimajuci u obzir rediteljeve prethodne projekte,mozda i licniji.
|
Odgovori:
Objavio: robin12345
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 14:05
Naravno da isti film djeluje sasvim drugačije na pojedinoga gledaoca, tako da " promašena percepcija", nije promašena za mene, dalje stojim iza svega napisanoga. Da li sam u pravu, to nije važno jer nisam mjerilo vrijednosti filma, već iznosim svoje mišljenje o filmu. S tim se netko složi a netko ne. Uglavnom, komentari su ne samo dobrodošli, nego dobro je da su različiti jer to znači da ljudi promišljaju film, ne zadovoljoljavaju se pasivnim gledanjem i zaboravom. Uglavnom, drago mi je da sam te i ja i T2 podstakli da izneseš svoje mišljenje na forumu.
|
|