Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Terminator Genisys (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Terminator Genisys (2015)

Terminator Genisys

Terminator Genisys (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

126 min

Režija:

Alan Taylor

Scenarij:

James Cameron
, Gale Anne Hurd
, Laeta Kalogridis
, Patrick Lussier

Glavne uloge:

Arnold Schwarzenegger
  >  Guardian
Sandrine Holt
  >  Detective Cheung
Courtney B. Vance
  >  Miles Dyson
Jason Clarke
  >  John Connor
Michael Gladis
  >  Lt. Matias
Lee Byung-hun
  >  Cop
Lee Byung-hun
  >  T-1000
Otto Sanchez
  >  Detective Timmons
J.K. Simmons
  >  O'Brien
Gregory Alan Williams
  >  Detective Harding
Griff Furst
  >  Agent Burke
Matt Smith
  >  Alex
Matty Ferraro
  >  Agent Janssen
Wayne Bastrup
  >  Young O'Brien
Jai Courtney
  >  Kyle Reese
Emilia Clarke
  >  Sarah Connor
Dayo Okeniyi
  >  Danny Dyson
Nolan Gross
  >  Skynet - 12
Ian Etheridge
  >  Skynet - 10 Yrs Old

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Terminator Genisys (2015)
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 00:44
Lična ocena 9. Prilično zanimljivo i uzbudljivo, nije ocena 10 jer je sve to već prožvakano i gledalac često ima promneziju. :D
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 22:07
Iznenadio sam se kada sam pročitao da je ovo 5ti film u T-franšizi. Odlično se sećam prva dva filma, ali ovih ostalih nešto baš i ne. Nadam se da ću ovaj zapamtiti jer je simbioza prva dva dela. Donekle su pljunuli na prošlost jer su se poigrali sa glavnim motivom u serijalu, ali nije nešto po čemu bi fanovi morali osuti paljbu. Dobro funkcioniše odnos otac-ćerka između Terminatora i Sare Konor, to jest između Švarcenegera i Kalisi. Pogrešan mi je izbor za Džona Konora i za Kajla Riza, pogotovo za Džona Konora. Vredi pogledati, ali ne bez prethodnog predznanja iz terminatorologije.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2017 u 18:08
Ovo kao da je bio omaž za sve prethodne Terminatore i dobro je rekao Rakam tko nije ljubitelj T-franšize film je malo teško povezati s nečim suvislim.Čak i samo ime Genisys nema u engleskom rječniku kao neki pojam već spoj dviju riječi a kojih to je na svakom da odgonetne za sebe,nije Cameron luleša zna on ponešto o brendiranju.Za pogledati svakako doživljaj a nije ni dosadan.Ljubitelj sam ovakvog žanra pa možda nisam kompetentan za davati savjete o gledanju.GLEDAJTE GA OBAVEZNO,HAHAHAHAAAA...(smijeh je trebao zvučati kao Jokerov iz Suicide squad)
Everything is a joke !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 15:08
Dobro kaže Rakan, još jedan u nizu filmova koji se prosto zaboravi, hteli to ili ne. Zaboravih potpuno i ovaj poslednji "Terminator...", tja, ne mogu se setiti ni naslova više LOL onaj sa silnim žeMskama i Hamilton-Švarci povratkom. Iz ta oba filma u svesti mi je sveukupno 3-4 scene, eto šta se pravi sa tim nasilnim oživljavanjem koje-kojih franšiza. Neka sam i lud i rasejan, izgubljen, no koliko ljudi zbilja pamti išta od tih silnih potonjih Terminator filmova? 

Ažurirao puppet_master - 13.Sijecanj/Jan.2022 u 15:13
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:13
Prvi je dobar ( Kameron je sanjao nesto na tu temu) i to posle pretocio u scenario za film, drugi mi je licno bolji i vrhunsko ostvarenje (nekima je prvi) , treci je u sustini potvrda prva dva prvenstveno sna Sare Konor 29. avgust 1997. godine Smile, uz reci iz pesme svako od nas ponekad gleda u ponor sa vise problema nego Sara Konor, cetvorka kontradiktorna sa prethodnim, petica skandalozna, sesti nisam ni hteo da gledam.

Ažurirao AlexDeLarge - 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:19
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:35
Meni je prvi najbliži, nije akcenat na efektima, ima jezivih delova, bio je neponovljivo svež u to vreme kada se pojavio, dvojka je izašla kada sam već imao 15-16 godina, sjajan, uzbudljiv, sve je pojačano na 11, ali mi nije imao taj proganjajući ambijent, valjda mi je zato prvi bio oduvek bliži. (sve su to sjajni filmovi ionako). Na trojku sam slab, pogađa nešto ambijenta, sve potom mi je...ono malo što pamtim LOL, daleko. 
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 19:57
Repriza.Daleko je ovo od prva dva dela ali moze da funkcionise.Izbor uloga za Saru i Dzona nije bas najbolji ali ne smeta.Nema prenemaganja kod njih i to je dovoljno.Sf akcija, sasvim korektna.Pa i malo vise od toga.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2024 u 12:10
Terminator... Jedna od omiljenih franiza svakako. Još uvek pamtim odlazak u bioskop i premijeru keca u krcatoj sali, što se masovno propratilo uz uzdahe i prepričavanje danima i nedeljama nakon toga. Drugi ništa manje kultni, uz dodatak muzičke kulise, Gunsa i paketa za nezaborav.

Što se ostalog tiče, ovde mi važi "samo snimaj i rokaj jer nikad ne dosadi". Očekivanja su naravno realna jer se prva dva ponoviti ne mogu ni blizu, ali volim taj svet i priču. Valjda sam ultra nostalgičan po tom pitanju. U tom smislu i peti deo mi beše sasvim OK, pa i poslednji koji je usledio nakon njega. Nemam ništa protiv da i dalje muzu priču, sa matorim Schwarzijem, kompjuterski podmlađenim u vidu flashbacka, ili čak i bez njega. A to od mene baš nećete često čuti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.