Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kidnap (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kidnap (2017)

Kidnap

Kidnap (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Otmica

Godina:

2017

Žanr:

triler

Trajanje:

94 min

Režija:

Luis Prieto

Scenarij:

Knate Lee

Glavne uloge:

Halle Berry
  >  Karla Dyson
Christopher Berry
  >  The Bearded Man
Thomas Downey
  >  Anchorman
Malea Rose
  >  Claire
Dana Gourrier
  >  Deputy Sheriff
Kurt Krause
  >  Ice Cream Store Employee
Kristin McKenzie Rice
  >  Mother in Park (as Kristin McKenzie)
Brice Fisher
  >  Tyler
Meghan Wolfe
  >  Lucy
Robert Walker Branchaud
  >  Fisherman dad
Didi Costine
  >  Libby
William Schaff
  >  Park Patron
William Schaff
  >  Precision Driver

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kidnap (2017)
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2017 u 16:54
Prijevod je najavio Srecko Delibasic ⚡️
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2017 u 21:45
Koja napeta vožnja, odličan film! Držao me je prikovanog za sjedalo cijelo vrijeme! Moja ocjena je 8,5/10
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2017 u 21:52
Evo upravo ga i ja odgledao.Vrh film bez dileme.Drzi paznju od pocetka do kraja.Napet i uzbudljiv. Svaka cast Hali Beri :) odradila je svoj poso za 10tku. Gotovo svaki njen film je odlican,tvrdim pored Sandre Bulok najbolja glumica u Holivudu. Nisam neki njen ljubitelj,ali rodjena je za glumicu i ovakve uloge.Poput filma The Call i ovde je pokidala Thumbs Up
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 00:14
TheRival hvala za prijevod 🍷
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 00:52
Odličan, kao i The Call, koji je dosta sličan. Sekundu nije dosadan. Treba nam još ovakvih filmova za 'neđeljno popodne'. Od mene ima desetku, jer sam uživao. Ima mana, npr. zvuk je loš, ali to je do fajla, vjerovatno... Baš nemam zamjerki. Vjerujem da su svi zadovoljni. 

Ažurirao Srecko Delibasic - 22.Svibanj/May.2017 u 00:56
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 04:49
Originalno postovano od strane Srecko Delibasic Srecko Delibasic piše:

Odličan, kao i The Call, koji je dosta sličan. Sekundu nije dosadan. Treba nam još ovakvih filmova za 'neđeljno popodne'. Od mene ima desetku, jer sam uživao. Ima mana, npr. zvuk je loš, ali to je do fajla, vjerovatno... Baš nemam zamjerki. Vjerujem da su svi zadovoljni. 

Yep, do fajla je, primjetio sam baš da FGT ima dosta tihe ripove, ne kužim zašto s obzirom da su im podosta i veliki pa me čudi da im je audio tako loš... podsjeća me malo na YIFY torrente kojima je isto zvuk bio katastrofa.
Na laptopu inaće moram pojačati ono 30-40% da bi mogao uživati, a na ovim ripovima moram 80% pojačati.
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 04:51
BTW srecko sorry na krađi prijevoda, nisam se sjetio gledati da li je netko najavio il' ne pošto jedva da sam i našao neki engleski titl.
Pa ako si bio na pola il' dosta već preveo, sorry fakat.
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
joksa70 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joksa70 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 18:35
Halle Berry, vrh kao i uvek. Film dinamičan i vredi ga pogledati.
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 20:13
Film je ok,dobro joj idu te uloge za triler filmove.2013 je izasao njen film The Call-(2013).takodje triler.Halle Barry me podseca na Kim Basinger,samo sto je crkinja.A sto se tice uloga,najbolja je bas za ovakve filmove.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 21:15
dobar fim sa odličnom Halle Barry..
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2017 u 02:46
Originalno postovano od strane TheRival TheRival piše:

Yep, do fajla je, primjetio sam baš da FGT ima dosta tihe ripove, ne kužim zašto s obzirom da su im podosta i veliki pa me čudi da im je audio tako loš... podsjeća me malo na YIFY torrente kojima je isto zvuk bio katastrofa.
Na laptopu inaće moram pojačati ono 30-40% da bi mogao uživati, a na ovim ripovima moram 80% pojačati. 

E, pa da! A bilo bi fantastično da je zvuk bio dobar, jer su zvučni efekti i soundtrack-ovi odlični! Da, isto sam pomislio: YIFY! To me malo nervira, jer za mene zvuk predstavlja 'pola filma'. No aj, kad izađe neki bolji, opet ću pogledati.

Originalno postovano od strane TheRival TheRival piše:

BTW srecko sorry na krađi prijevoda, nisam se sjetio gledati da li je netko najavio il' ne pošto jedva da sam i našao neki engleski titl.
Pa ako si bio na pola il' dosta već preveo, sorry fakat.

Ma nikakav problem. Čak mi je i draže, ovako sam više uživao. Nego, htio sam više za sebe da ga prevedem, jer sam ga čekao, bogami, skoro godinu dana, i nakon toliko odlaganja, evo nekako se nađe na netu.
Nijesam ni počinjao da ga prevodim, jer nijesam mogao naći engleski. Nijesam se puno ni trudio da ga nađem, kad viđeh da ga nema na sajtu sa kojeg inače skidam.

Tebi hvala puno na prevodu. WinkWinkWink
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2017 u 09:29
Gledao sam ga sinoć. Ok je za ljubitelje žesatoke potjere i adrenalina. No za mene je samo ugodna zabava i ništa više. Naime pravocrtan je i posvećen ritmu, Halle Berry je ta koja drži film. Da nije nje, možda bi ovaj film bio nedeljno popodne na Hallmarku. Ipak je ona klasa i veća od ovoga filma, to je sigurno. Uglavnom laganini zabavica za jedno večer u tjednu.
Na vrh
sanjaciga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanjaciga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 11:14
Odličan, napet film od samog početka do kraja. Ljubiteljima ovakve temtike preporučam.
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 18:13
Film je odličan pun tempa i ponekom šablonom ali zabavan i napet..ako ne očekuješ nešto više. Nema još ocijene IMDB moje je 7/10
Na vrh
ori-gigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ori-gigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 18:25
fino su napravili napetu scenu tokom cjelog filma,bravo
Na vrh
ntrend View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ntrend Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2017 u 21:30
Glupost od filma, po cestama kao da voze duhovi, nitko ne reagira, dobro da nisu pobili pola Amerike sudaranjem, murje ni blizu osim siromaška na motoru. Da nije bilo fiksnog poziva, nikom ništa.
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 05:10
Originalno postovano od strane ntrend ntrend piše:

Glupost od filma, po cestama kao da voze duhovi, nitko ne reagira, dobro da nisu pobili pola Amerike sudaranjem, murje ni blizu osim siromaška na motoru. Da nije bilo fiksnog poziva, nikom ništa.

da me hebeš to je i mene čudilo... i živciralo do BOLA! Pas mater pa čak ovdje u hrvatskoj bi već nakon 5 minuta policija reagirala na takvo sranje a kamali tamo hahahahaha
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 10:01
hm, ovdje većinom kažu da je film dobar,
a većinm drugdje ima lošije kritike
tipa ništa posebno, već viđeno i ne baš tako dobro,
pa ga eto ja još nisam pogledao.
ništa, ne vrijedi već pogledati.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2017 u 20:09
ocjena3 od 10
Na vrh
aleksandar-sasa-rajk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-sasa-rajk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2017 u 20:11
naivno i vec vidjeno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.