Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kong: Skull Island (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kong: Skull Island (2017)

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kong: Otok lubanja

Godina:

2017

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

118 min

Režija:

Jordan Vogt-Roberts

Scenarij:

John Gatins
, Dan Gilroy
, Max Borenstein
, Derek Connolly

Glavne uloge:

Samuel L. Jackson
  >  Preston Packard
John Goodman
  >  Bill Randa
John C. Reilly
  >  Hank Marlow
Brie Larson
  >  Mason Weaver
John Ortiz
  >  Victor Nieves
Shea Whigham
  >  Cole
Tom Hiddleston
  >  James Conrad
Tian Jing
  >  San
Marc Evan Jackson
  >  Landsat Steve
Toby Kebbell
  >  Jack Chapman
Toby Kebbell
  >  Kong
Eugene Cordero
  >  Reles
Thomas Mann
  >  Slivko
Corey Hawkins
  >  Houston Brooks
Jason Mitchell
  >  Mills
Will Brittain
  >  Young Marlow

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kong: Skull Island (2017)
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2016 u 12:35

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija 
Država: SAD 
Režija: Jordan Vogt-Roberts 
Scenario: Max Borenstein, John Gatins, Dan Gilroy, Derek Connolly 

Uloge:
Tom Hiddleston ... Captain James Conrad
Brie Larson ... Weaver
Samuel L. Jackson ... Lieutenant Colonel Packard
Jason Mitchell ... Glenn Mill
Toby Kebbell ... Maj. Chapman
John Goodman ... Randa

Opis:
Radnja filma "King Kong: Ostrvo Lobanje" je smeštena u sedamdesetim godinama 20. veka. U pitanju je priča o poreklu King Konga, koja prati kapetana Džejmsa Konrada (Hidlston) koji odlazi na misteriozno Ostrvo Lobanje zbog lične misije, ali otkriva nešto mnogo gore... Izvor: mondo

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2017 u 16:50
Prijevod je najavio Bambula 👏🏻
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 00:44
Bambula hvala za prijevod 🍷
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:02
više sam očekivao od filma
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 23:13
Vise sam ocekivao od filma.Mnogo dobrih glumaca,dobri specijalni efekti a film? Za pristojnu ocenu 7
Na vrh
mirko1973 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirko1973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 15:24
Film je dobar
Na vrh
Mrkelele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrkelele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 18:31
MA SVE JEDNOSTAVNO VRH..
Na vrh
sanja-bosnjak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanja-bosnjak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2017 u 10:25
Odlična zabava i uživancija. Kvaliteta nije na visini prvog dijela s kojim nema ni veze i to je jako dobro. Pravi spektakl.
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2017 u 09:39
Odmah da ocijenim film sa mog "gledišta" 4/10
I dajem preporuku NE gledati ako hoćete sačuvat zdrav razum.
Zašto ?
Kao prvo .. dao sam takvu ocijenu jer mnogim filmovima kojim sam dodjelio 5/10 a bili su ako išta drugo ..blagonakloni prema mom "filmskom" mozgu.

Radnja filma : prožvakana, prodrmana, sažvakana toliko puta da jednostavno (za mene) ne gledljiva.
Efekti zbog kojih je i celi film rađen možda i zaslužuju nekakvi prolaz ali je i to bijedno...imam osjećaj da bi ga svaki imalo potkovan PC majstor i bolje obradio...kao Kong gori u plamenu ..vatri koja uništava sve ALI njega oživi..ali ne samo to on postaje i "živahniji".
Gluma : prenemaganje poznatih faca ..onako da se odradi posao...kao ja stojim i fiksiram Konga oćima a on koji poruši sve heliće poklopa likove u letu.. ne može njemu..ništa. 
Radnja: ..poćinje klasićnim ameri bljuvotinama..traži se osobe za ekipu (ha poznato..7 velićanstvenih)..i naravno kad frajer isprebija tipa za biljarom ..e s njim treba razgovarati (opaska "tražioca)
Naravno krhka ženica ilti "komad" u naj "napetijim" scenama de se gine, ljudi jedu (kong), hekopteri padaju a ona hrabro stoji i..snima sa fotićem (i pazi da se ne trese ili drma) i ...smješka se  a kong se odmah ...ma neka mi svi oproste
ali mjesecima više neću gledati ameri sroljetine.

Upravo sam odgledao 

Lilja 4-ever  -Rusko -Švedski i ako ovom gor sr. dajem 4 onda ovaj film zaslužuje 24/10 !

Ažurirao idvi - 09.Travanj/Apr.2017 u 09:45
Na vrh
Reyo753 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reyo753 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 16:08
Podsjeti me na one stare dobre filmove u dzungli kojih je nekad bilo u izobilju.Ko voli Jurassic Park moja preporuka.Ocjena 6/10.
Na vrh
nedim-bukvic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nedim-bukvic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:30
dobar prevod. dobar film.
Na vrh
mirko-markovljev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirko-markovljev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:46
Postovani , ne bih kometarisao film, vec rad tima koji vodi ovaj sajt.Veoma sam odusevljen dizajnom, izuzetno pregledan i sa lakocom se pronalaze zeljeni titl. Ocena za tim 10 0d 10
Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:47
Odgledao iz radoznalosti i odmah oslobodio prostor na HD, Nije vredan daljeg komentara...
Na vrh
njakimir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj njakimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:51
Očekivanja su mi bila skromna i onda sam se iznenadio koliko je film ustvari ok. Samuel L Jackson, već po običaju odličan, Brie Larson na visini zadatka dok je glavna muška uloga, Tom Hiddleston pooprilično izneverio. Sam King Kong je kvalitetno nacrtan i efekti koji se rađeni dobro se poklapaju sa prirodnom scenografijom filma. Treba pogledati.
Na vrh
zoransoko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoransoko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 23:31
Film je samo zabavan zbog efekata inače ništa posebno.
Na vrh
jejaigor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jejaigor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:07
Odličan film za one koje vole monstrume i čudovišta. Dešavanje je pre Godzile i super se uklapa u priču. Efekti su FENOMENALNI!
Na vrh
imarsan3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imarsan3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 10:29
Iskreno, film i nije nešto posebno. Jurnjava bez sadržaja i smisla. No to je nečiji drugi problem. Titl ? dobro da je ikakav. Boje išta nego ništa. Bolji je na " KODI "- u I još jednom, neznam koji put pitam : KOME I ĆEMU SLUŽE TITLOVI NA ENGLESKOM ? ZAR SAMO ZATO DA U TRAŽILICI DA PIŠE DA POSTOJI ?????
Na vrh
muamer-djozo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj muamer-djozo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 13:38
nako film...
Na vrh
todor70 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj todor70 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 14:55
nista posebno...
Na vrh
zprosoft View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zprosoft Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 17:57
slabo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.