Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Kong: Skull Island (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=84429
Datum ispisa: 28.Srpanj/Jul.2026 u 02:22
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Kong: Skull Island (2017)
Objavio: Chuck Norris
Tema: Kong: Skull Island (2017)
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2016 u 12:35

http://www.imdb.com/title/tt3731562/" rel="nofollow">

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija 
Država: SAD 
Režija: Jordan Vogt-Roberts 
Scenario: Max Borenstein, John Gatins, Dan Gilroy, Derek Connolly 

Uloge:
Tom Hiddleston ... Captain James Conrad
Brie Larson ... Weaver
Samuel L. Jackson ... Lieutenant Colonel Packard
Jason Mitchell ... Glenn Mill
Toby Kebbell ... Maj. Chapman
John Goodman ... Randa

Opis:
Radnja filma "King Kong: Ostrvo Lobanje" je smeštena u sedamdesetim godinama 20. veka. U pitanju je priča o poreklu King Konga, koja prati kapetana Džejmsa Konrada (Hidlston) koji odlazi na misteriozno Ostrvo Lobanje zbog lične misije, ali otkriva nešto mnogo gore... Izvor: mondo

-------------

Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2017 u 16:50
Prijevod je najavio Bambula 👏🏻

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2017 u 00:44
Bambula hvala za prijevod 🍷

Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:02
više sam očekivao od filma

Objavio: tantal
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 23:13
Vise sam ocekivao od filma.Mnogo dobrih glumaca,dobri specijalni efekti a film? Za pristojnu ocenu 7

Objavio: mirko1973
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 15:24
Film je dobar

Objavio: Mrkelele
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 18:31
MA SVE JEDNOSTAVNO VRH..

Objavio: sanja-bosnjak
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 10:25
Odlična zabava i uživancija. Kvaliteta nije na visini prvog dijela s kojim nema ni veze i to je jako dobro. Pravi spektakl.

Objavio: idvi
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2017 u 09:39
Odmah da ocijenim film sa mog "gledišta" 4/10
I dajem preporuku NE gledati ako hoćete sačuvat zdrav razum.
Zašto ?
Kao prvo .. dao sam takvu ocijenu jer mnogim filmovima kojim sam dodjelio 5/10 a bili su ako išta drugo ..blagonakloni prema mom "filmskom" mozgu.

Radnja filma : prožvakana, prodrmana, sažvakana toliko puta da jednostavno (za mene) ne gledljiva.
Efekti zbog kojih je i celi film rađen možda i zaslužuju nekakvi prolaz ali je i to bijedno...imam osjećaj da bi ga svaki imalo potkovan PC majstor i bolje obradio...kao Kong gori u plamenu ..vatri koja uništava sve ALI njega oživi..ali ne samo to on postaje i "živahniji".
Gluma : prenemaganje poznatih faca ..onako da se odradi posao...kao ja stojim i fiksiram Konga oćima a on koji poruši sve heliće poklopa likove u letu.. ne može njemu..ništa. 
Radnja: ..poćinje klasićnim ameri bljuvotinama..traži se osobe za ekipu (ha poznato..7 velićanstvenih)..i naravno kad frajer isprebija tipa za biljarom ..e s njim treba razgovarati (opaska "tražioca)
Naravno krhka ženica ilti "komad" u naj "napetijim" scenama de se gine, ljudi jedu (kong), hekopteri padaju a ona hrabro stoji i..snima sa fotićem (i pazi da se ne trese ili drma) i ...smješka se  a kong se odmah ...ma neka mi svi oproste
ali mjesecima više neću gledati ameri sroljetine.

Upravo sam odgledao 

Lilja 4-ever  -Rusko -Švedski i ako ovom gor sr. dajem 4 onda ovaj film zaslužuje 24/10 !

Objavio: Reyo753
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 16:08
Podsjeti me na one stare dobre filmove u dzungli kojih je nekad bilo u izobilju.Ko voli Jurassic Park moja preporuka.Ocjena 6/10.

Objavio: nedim-bukvic
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:30
dobar prevod. dobar film.

Objavio: mirko-markovljev
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:46
Postovani , ne bih kometarisao film, vec rad tima koji vodi ovaj sajt.Veoma sam odusevljen dizajnom, izuzetno pregledan i sa lakocom se pronalaze zeljeni titl. Ocena za tim 10 0d 10

Objavio: ivan1962
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:47
Odgledao iz radoznalosti i odmah oslobodio prostor na HD, Nije vredan daljeg komentara...

Objavio: njakimir
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:51
Očekivanja su mi bila skromna i onda sam se iznenadio koliko je film ustvari ok. Samuel L Jackson, već po običaju odličan, Brie Larson na visini zadatka dok je glavna muška uloga, Tom Hiddleston pooprilično izneverio. Sam King Kong je kvalitetno nacrtan i efekti koji se rađeni dobro se poklapaju sa prirodnom scenografijom filma. Treba pogledati.

Objavio: zoransoko
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 23:31
Film je samo zabavan zbog efekata inače ništa posebno.

Objavio: jejaigor
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:07
Odličan film za one koje vole monstrume i čudovišta. Dešavanje je pre Godzile i super se uklapa u priču. Efekti su FENOMENALNI!

Objavio: imarsan3
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 10:29
Iskreno, film i nije nešto posebno. Jurnjava bez sadržaja i smisla. No to je nečiji drugi problem. Titl ? dobro da je ikakav. Boje išta nego ništa. Bolji je na " KODI "- u I još jednom, neznam koji put pitam : KOME I ĆEMU SLUŽE TITLOVI NA ENGLESKOM ? ZAR SAMO ZATO DA U TRAŽILICI DA PIŠE DA POSTOJI ?????

Objavio: muamer-djozo
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 13:38
nako film...

Objavio: todor70
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 14:55
nista posebno...

Objavio: zprosoft
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 17:57
slabo

Objavio: srbakb
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2017 u 20:59
Sasvim zadovoljavajuci

Objavio: adm1r
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2017 u 21:08
Originalno postovano od strane idvi idvi piše:

Odmah da ocijenim film sa mog "gledišta" 4/10
I dajem preporuku NE gledati ako hoćete sačuvat zdrav razum.
Zašto ?
Kao prvo .. dao sam takvu ocijenu jer mnogim filmovima kojim sam dodjelio 5/10 a bili su ako išta drugo ..blagonakloni prema mom "filmskom" mozgu.

Radnja filma : prožvakana, prodrmana, sažvakana toliko puta da jednostavno (za mene) ne gledljiva.
Efekti zbog kojih je i celi film rađen možda i zaslužuju nekakvi prolaz ali je i to bijedno...imam osjećaj da bi ga svaki imalo potkovan PC majstor i bolje obradio...kao Kong gori u plamenu ..vatri koja uništava sve ALI njega oživi..ali ne samo to on postaje i "živahniji".
Gluma : prenemaganje poznatih faca ..onako da se odradi posao...kao ja stojim i fiksiram Konga oćima a on koji poruši sve heliće poklopa likove u letu.. ne može njemu..ništa. 
Radnja: ..poćinje klasićnim ameri bljuvotinama..traži se osobe za ekipu (ha poznato..7 velićanstvenih)..i naravno kad frajer isprebija tipa za biljarom ..e s njim treba razgovarati (opaska "tražioca)
Naravno krhka ženica ilti "komad" u naj "napetijim" scenama de se gine, ljudi jedu (kong), hekopteri padaju a ona hrabro stoji i..snima sa fotićem (i pazi da se ne trese ili drma) i ...smješka se  a kong se odmah ...ma neka mi svi oproste
ali mjesecima više neću gledati ameri sroljetine.

Upravo sam odgledao 

Lilja 4-ever  -Rusko -Švedski i ako ovom gor sr. dajem 4 onda ovaj film zaslužuje 24/10 !

Da, odličan i potresan film. Preporuka. Inače ne volim preporučivati filmove, ali Lilya je odličan film. A Konga nisam gledao. Iako mi po trejleru djeluje dobro. Onako, efekti, g. Džekson, majmun, helikopteri i dobra koka (ne kokain, ženska).

Objavio: tromi
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 23:01
Ne dovoljna ocena .

Objavio: mmilo42
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 19:31
nije mi baš nešto

Objavio: DIMMUBORGIR
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 20:49
glup film...

Objavio: junky01
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2017 u 19:17
Citam komentare i nema sta vec nije receno. Od odusevljenja do totalnog raspada sistema tokom gledanja filmaLOL
Film sam uspeo da odgledam do kraja, sto mu je jedini plus. U sustini, sve vec vidjeno, prica suvise plitka. I ako sam znao u sta se upustam ipak sam ocekivao vise, ...mozda je dobro ubiti vreme i izgubiti par sati svog zivota ali to je sve.
Ocena, 3-4/10

Objavio: Dembilaja
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 05:19
Nisam mogao docekati film od trenutka kad sam saznao da se njegova radnja desava unutar univerzuma iz Godzile 2014 (inace filma koji mi se mnogo svidja) i trenutka kad su najavili
Godzilu protiv Konga za 2020-u.
Od detinjstva iscekujem revans izmedju njih dvoje, super su Mothra, Ghidorah itd.
ali King Kong je uz Godzilu najprepoznatljivije dzinovsko cudoviste i oboje su pop ikone.

Kad Holivud moze da trosi stotine miliona na filmove o zaboravljenim superherojima iz 60ih
i praviti filmske fransize bazirane na igrackama iz 80ih, i da im to povraca milijarde,
zasto ne klasicna dzinovska cudovista ?

Imajuci to u vidu... Film je tesko razocarenje... Mislim ne znam ni ja sta sam ocekivao,
i Svet iz doba Jure je glup, glasan i brz film, ali mi se mnogo svidja, 
Kong je jednostavno... Nije to to.
Svidjala mi se uvodna scena kada vide Konga po prvi put,
pre borbe sa helikopterima, kad se sve uspori, Dzon Gudmen ga snima kroz kamericu,
do trenutka kada se od jedne od boljih introduktivnih
scena pretvori u jeftinu komediju (hamburger), taman sam se ponadao da ce parirati
sceni kada se Godzila 2014 prvi put pojavi na Havajima. Ali ne.
Borba na kraju je bila dobra.
Svidela mi se i scena posle slova na kraju koja najavljuje Godzilu 2,
do duse trebali su ranije malo da je puste, samo sam ja ostao u sali.

Razocarenje... Sada cekamo Godzilu 2 :D

Objavio: Icko5
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:02
Nije za preporuku. 

Objavio: Peki&Maki.Co
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2017 u 08:42
Sve rečeno....4 od 10 pojedine scene su veoma lepo urađe ali ostalo je boza mlako

Objavio: LesaRad
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2017 u 02:46
Ja sam gledao Ljilju pre više od decenije. Strašan i potresan film.
(Ovaj iz teme ne zaslužuje komentar).

Objavio: bivsi-trgovac
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 17:37
Gledao sam nekoliko filmova sa King Kongom, ako je i ovaj da majmun mora da bude ubijen na kraju, ne gledam.

Objavio: Lucky86Luciano
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 20:06
Predobar film, za preporuku :)

Objavio: sinna
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 14:25
Veći su majmuni ona ekipa znanstena/vojna/novinarska od samog Konga,a još i hoda bolje od svih njih zajedno.Ma Kong je prava ljudina,a ne oni neki tamo čovjeci.Žali Bože novaca za onolike glumce.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 20:09
Nije lose uradjen film,interesantan,ima tu i jako dobrih scena borbi. Ali nekako mi je onaj prijasnji dio ostavio bolji utisak,bio je emotivniji,skoro pa sam i zaplakao na kraju filma kada su ga ubili na neboderu. :-)

Objavio: bokidante
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 15:52
Nije loš film, nimalo. Efekti su bomba, pravi spektakl! Moja ocjena je 8/10, a Bambuli čista desetka na prijevodu!

Objavio: dupin
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:27
Super! Odlični efekti.

Objavio: tantal
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:44
Prevod,naravno odlican.Filmovi o Kongu izraubovani.Nadam se da je ovaj poslednji.Fenomenalna glumacka ekipa u srednje zalosnom filmu.Uz fenomenalne specijalne efekte.

Objavio: Stressman
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 10:31
Dobar film,zabavan.

Objavio: shvejk
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 15:12
banalna tema, ali film je super napravljen. Puno citata od Apokalypse now!

Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 18:53
Svašta... Meni se baš dopao film. Vizuelno: jedan od ljepših koje sam gledao. Štaviše, odgledaću ga ponovo, ali u 3D izdanju, jer, rekao bih, baš su na efekte dosta obratili pažnju. Podsjetio me je na starije avanture, tipa 'Jurassic Park', što je veliki plus.
Ne znam, nijesam previše obraćao pažnju na detalje, jer smatram da nema potrebe za tim, ako nije neka umjetnička drama, već film za opuštanje, i praznik za oči. 

No, sve je stvar ukusa, a i atmosfere koju stvoriš dok gledaš ovaj film. Wink

Objavio: gazdurina11
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 19:52
iznenadjujuće loš film

Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 22:13
Originalno postovano od strane imarsan3 imarsan3 piše:

Iskreno, film i nije nešto posebno. Jurnjava bez sadržaja i smisla. No to je nečiji drugi problem. Titl ? dobro da je ikakav. Boje išta nego ništa. Bolji je na " KODI "- u I još jednom, neznam koji put pitam : KOME I ĆEMU SLUŽE TITLOVI NA ENGLESKOM ? ZAR SAMO ZATO DA U TRAŽILICI DA PIŠE DA POSTOJI ?????

U kom smislu je pitanje? Zato što mogu da se skinu na drugim mestima, ili generalno ne trebaju?
Rekao bih da je odgovor u oba slučaja da su potrebni, a u drugom čak suštinski neophodni.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 22:29
Istina, pa ja nisam pogledao film sa domaćim titlovima od tamo negde 2002. LOL  (samo slučajno kod nekog ortaka ili milice ako sam uhvatio nešto na tv-u eventualno).  Ako ih uopšte koristim, to su engleski titlovi (bs player mi sam skine eng, pa ugasim ili ne, u zavisnosti od raspoloženja, ili samog jezika na kome je film).  Prosto volim engleski, opušta me, volim i da se usavršavam, uvek mi je korisna izloženost engleskom, valjda su i to kakvi argumenti.

Kong...šta znam, meni, na relativno malom ekranu, vizuelno tu i tamo dopadljiv, tek ponegde zabavan, svakako generički. Nije moj broj najkraće. Utisak bi možda bio bolji na velikom platnu, ali minimalno. No ja sam odrastao sa Godzilom i "kaiju" filmovima. Možda mi tek nije više do toga. Meni je bliži čak i Cloverfield recimo. Pa i Jacksonov King Kong.

Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 23:16

Ja ne mogu da čekam prevod, a film bez engleskog titla ne mogu da gledam i ako znam jezik. Muzika, pozadinska buka, dijalekti, stručne reči i izrazi, izmišljene kovanice, Irci, Škoti, južnjaci, sever pobedio... nema teorije. Moram toliko da se skoncentrišem da mi film kao takav pobegne iz fokusa.

Nekad mi treba titl i za domaći film, jer nam glumci imaju bednu dikciju, otkad je otišla stara garda. Neuporedivo više razumem Batu životinju od pre 40 godina nego ove danas, i ako je tehnika snimanja zvuka valjda uznapredovala za to vreme. 

Divim se ljudima koji dobro prevode na sluh, zaista. Ne znam kako.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 23:27
To sve stoji, Irci, Škoti, ponegde i Aussieji, Kiwiji i drugi, znaju debelo da zagorčaju praćenje filma (meni makar). No što sam duže gledao bez ikakvog titla, više toga mi je ulazilo u uho. Donekle pomažu i audio knjige na engleskom (koje gotovo da moram slušati...zbog naših izdavača i cena knjiga ako ih uopšte i prevedu) iako su to sve face sa sjajnom dikcijom, te nećemo mnogo naučiti o npr irskom narečju and stuff.  Ipak, desi mi se često da moram da pustim eng titl jer počnu da mi beže sa previše reči i u daleko "komunikativnijim" filmićima. Nekada mi je prosto lepše tako.  Smile

OT
Kong je veliki i moćan, negde kratkog fitilja, no duša od majmuna Smile  (da ne bude da spamujem) LOL

Objavio: josip-gluscic
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2017 u 18:41
meni osobno odličan film :-)

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2017 u 18:47
Meni lično slab filmLOL

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Objavio: lale22
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2017 u 15:28
totalno osvježene što se tiče filmova o king kongu jedva čekam nastavak ako ga bude radnja odlična panorame prirode fantastične gluma za 10 i film za 10

Objavio: saso-kren
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2017 u 16:31
Fenomenalan film jedan od najboljih do sad napravljenih.Nadam se da če uskoro nastavakj :)

Objavio: Bojan979
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2017 u 07:10
Dobar, lep film...maštovit :)

Objavio: Isolation
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 16:10
Odlican film!

Objavio: djcvrle
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2017 u 00:52
Odličan film za zabavu,efekti su nadmašili i Jacksonovog King Konga,uskoro dolazi nastavak sa Godzillom :-)

Objavio: Cain
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2017 u 22:02
popcorn zabava bambula kralj

Objavio: Jozef69
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2017 u 22:29
Meni je simpatican filmic sa dobrim efektima. Mnogo mi se vise svidja da je Kong zastitnik nego da se lomata po Velikoj jabuci ... Dobro su svi odradili svoje uloge... Bambula CAR !!!

Objavio: beogradski
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2017 u 16:53
Okupis ok ekipu kao Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston i Broe Larson za glavne role i John C, Reilly, Shea Wigham, Toby Kebbel, John Ortiz, Korey Hawkins i John Goodman za sporedne i ''prodas'' film. A to sto je film katastrofalan to kao ''nikom nista''. Ovo je mozda najgori film koji sam odgledao u 2017, ali narod ''guta'' ovakve popcorn gluposti, Nece vas samo zatupeti nesto kao takmicarski show ''Zvezde Granda'' ili rijaliti show ''Parovi'' i ovako nesto je da ''masa'' bude zadovoljna. Pa cak je i Tarzan isapo bolji od Konga, mada, ''tesko'' biti bolji od ovakve gluposti. Da su barem stavili u film da je Kong jedini na ostrvu ''ovo-ono'' pa i da prodje, ali sva ona bica ) NE PREPORUCUJEM!.

Objavio: ljube 75
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2017 u 18:31
Loš film..

Objavio: vbasek
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2018 u 14:24
relativno dobar, sve ovisi što se očekuje od filma

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2018 u 14:25

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2018 u 14:25

Objavio: lale22
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 14:32
dajte ljudi takav film sa preljepim prirodnim ambijentima a osim toga najbolji od svih dosadašnjih filmova o king kongu radnja je zakon gluma za nepovjerovat odlična ne znam zbilja šta ima itko za zamjeriti ovom filmu

Objavio: osman2510
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 14:46
Vidim mnogoo različitih mišljenja,
a skinuo sam ga već neko vrijeme u 3D
i nikad da ga pogledam.
Kako god, nadam se da su bar efekti dobri.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: Freak37
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2021 u 23:50
Kakav merak kada skines Full Blu Ray , pa odvrnes zvucnike da grmi od urlikanja Konga . 🌌⛰🌌

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk