| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Teo-neol (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Teo-neol (2016)Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2017 u 21:41 |
|
zorduki hvala za prijevod 🌼
|
|
![]() |
|
Bojan979
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 12:00 |
|
Famtastičan film! Inače filmovi snimljeni prema istinitom događaju su dobri, al ovaj je baš dobar!
|
|
![]() |
|
usketon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2018 u 18:52 |
|
Hvala za prevod, odličan film, svakako ga pogledajte!
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2020 u 15:50 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2022 u 22:07 |
|
Na svom proputovanju kroz korejske filmove katastrofe, red je došao na Tunel, dabome.
Ovo je doduše možda i najmanje film katastrofe iako je obavijen raznoraznim slojevima, te ovde imamo klaustrofobičnu borbu za život, satiru o birokratiji, napast u vidu medija, političare koji ne služe ičemu osim za fotografisanje, samoživost investitora, brljave čak i nacrte tunela, čitav cirkus...a sve to u dakle priči o tipu kome se, vozeći se kroz planinski tunel, ovaj uruši na glavu, zatrpavajući ga do, pa, daljnjeg, uprkos svekolikoj pompi spasavanja. Dopao mi se, vrlo, bio mi je istovremeno i napet, dobro vođen, povremeno zdravo duhovit, sjajno odglumljen i zapravo mi je za sada ispao još i najbolji u toj mojoj plovidbi kroz korejski survival/film katastrofe, možda upravo zbog toga što je najintimniji, sveden, bez bombastičnosti, sve siline specijalnih efekata, fokusiran na običnog čoveka, manje-više samog u nesreći, uz sav propratni, rekoh, cirkus. Ažurirao puppet_master - 12.Prosinac/Dec.2022 u 14:29 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2022 u 22:24 |
|
Ti bi se radije, ako već drugi neće, trebao zapitati zbog čega si sve ove godine ignorirao korejsku kinematografiju. Narodna je bolje ikad nego nikad, pa si se iskupio, oprošteno ti je. ![]() Zanima me jedna druga stvar. Zar
nisi primijetio da puno njihovih tema, životnih situacija, a i njihov
mentalitet, ima više veze s nama nego ono što dobijamo kroz mejnstrim?
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2022 u 22:41 |
|
Jox, odgledao sam gotovo sve do čega sam mogao doći od korejskog filma do tamo 2011/2012. Otkud sam ignorisao išta.
Tada sam ih se zasitito, ja ne gledam filmove kao normalni ljudi pa se znam i iscrpeti Uz to sam se naravno šalio kada sam pisao da sam ih potom pogledao 50ak, broj fore radi izvadih iz guzice, gledao sam ih mnogo više samo u poslednjih 3 a kamoli 10 godina. Selidba iz vedra neba, prodaja stana iza mojih leđa, samoubistvo osobice koja me je odgajila, između mrcvarenje i padanje s nogu na besmislenim poslovima, ciroza jetre mog oca, opet sahrane, glupavi dugovi, natezanje sa vezom na daljinu u poslednjih 4+ god, uz to i dve i po god. bez kompa i šta sve još ne, zar sam zbilja mogao/morao gledati/pisati o vražijim korejskim filmovima lately, to sam radio onda kada je to imalo (kakvu-takvu, ne zanosim se svojim tobože uticajem/značajem) težinu, tj onda kada ih je zbilja bilo potrebno približiti najvećem delu ovdašnjih ljubitelja filma, no već duže vreme oni nisu nepoznanica, ima ih na sve strane, gledani su, piše se o njima, prevode se, dostupni su, ne falim im ja. Ignorisao đavola. ![]() Ovo drugo, istina, mada je svuda manje-više isto, tamo tek ne biraju da beže od svoje realnosti u temama svojih mainstream filmova.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |