Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Brokenwood Mysteries (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Brokenwood Mysteries (2014)

The Brokenwood Mysteries

The Brokenwood Mysteries (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tko ubija u Brokenwoodu?

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

90 min

Glavne uloge:

Elizabeth McRae
  >  Mrs. Marlowe
Neill Rea
  >  Mike Shepherd
Fern Sutherland
  >  Kristin Sims
Nic Sampson
  >  D.C. Breen
Pana Hema Taylor
  >  Jared Morehu
Cristina Serban Ionda
  >  Gina (as Cristina Ionda)
Colin Moy
  >  Hughes
Colin Moy
  >  Hughes
Nic Sampson
  >  Constable Breen
Rawiri Jobe
  >  Kahu
Fern Sutherland
  >  Kristin
Karl Willetts
  >  Frodo
Neill Rea
  >  Mike
Jason Hoyte
  >  Ray
Neill Rea
  >  DSS Mike Shepherd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Brokenwood Mysteries (2014)
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 21:34

The Brokenwood Mysteries (2014)

Žanr:
kriminalistička, drama, misterija

Uloge: Neill Rea, Fern Sutherland, Pana Hema Taylor, Nic Sampson, Cristina Serban Ionda

Jezik: engleski

Radnja:

Serija govori o ubistvima u naizgled mirnom gradiću, u koji se doseljava detektiv Majk Šepard i počinje da istražuje zločine zajedno sa detektivkom Kristin Sims.

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2016 u 23:45
Obnovljeno za 4. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa-dokic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-dokic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2017 u 00:49
Ne želim da ispadnem zakeralo ali definitivno mi nije jasno zanšto neko uloži toliki trud u prevođenje nečega što je praktično neupotrebljivo. Ovi prevodi su toliko vrmenski neusklađeni sa dostupnim verzijama epizoda da je jednostavnije uraditi novi prevod nego ove prevode vremenski usklađivati. Sve dostupne verzije (osim jedne epsizode) se drastično razlikuju. Nije retkost da ima razlike ali od zaista na stotine (da ne kažem hiljada) prevoda ovoliku neusklađenost nisam sreo. Obično te razlike uskladim za par minuta ovde sam skoro svaki red (ili bard drugi treći) morao da usklađujem. Prevod je dobar ali gde nađe prevodilac baš ovu verziju nije mi jasno. Razgovarao sam sa dosta ljudi i svi su odustali od korišćenja ovog prevoda jer ne mogu da nađu snimak koji mu odgovara a ono što može da se nađe nema apsolutno nikakve veze sa ovim (mislim na vremensku usklađenost).
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2018 u 15:59
Debeljuškasti detektiv i zgodna plavuša inspektorica. Ubojstva na selu gdje se svi znaju, a zapravo nitko nikoga ne pozna.
Nije previše jak zaplet, skoro u svakoj epizodi mogu nanjušit ubojicu, no simpa mi je serija, lagano štivo za zimske večeri...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.