Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Collateral Beauty (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Collateral Beauty (2016)

Collateral Beauty

Collateral Beauty (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

97 min

Režija:

David Frankel

Scenarij:

Allan Loeb

Glavne uloge:

Will Smith
  >  Howard
Helen Mirren
  >  Brigitte
Kate Winslet
  >  Claire
Edward Norton
  >  Whit
Ann Dowd
  >  Sally Price
Naomie Harris
  >  Madeleine
Keira Knightley
  >  Amy
Michael Peña
  >  Simon
Liza Colón-Zayas
  >  Trevor's Mom
Natalie Gold
  >  Adam's Mom
Shirley Rumierk
  >  Simon's Wife
Jacob Latimore
  >  Raffi
Kylie Rogers
  >  Allison
Alyssa Cheatham
  >  Olivia
Benjamin Snyder
  >  Sally's Grandson

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Collateral Beauty (2016)
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2017 u 20:17
Prijevod je najavio Bambula 👏🏻
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2017 u 00:57
Bambula hvala za prijevod 🌹
Na vrh
natasha-kuzmanovska View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natasha-kuzmanovska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2017 u 16:52
like
Na vrh
rabbyte View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rabbyte Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2017 u 23:16
Meni je film bio nista narocito. Prilicno predvidiv. Moze da se pogleda jer sam naisao na dosta njih kojima se svidja.
Na vrh
dijana-antic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dijana-antic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 17:29
Meni se licno film svideo. Emotivan je bas.
Na vrh
Andrija Vrba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Andrija Vrba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 15:27
Sjajan film! Predvidljiv, ali ne u većoj meri nego što očekujemo da Stiven Sigal pobije sve negativce u svojim filmovima.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 10:37
Dobar film. Iskreno, kad sam video glumacku postavu, pomislio sam da to nece biti nesto sto ce se moci odgledati ali... Ne mogu ni napisati ''wow super'' jer film se moze odgledati ali moze se reci ili u ovom slucaju napisati, ok film ali nista vise od toga. Tacno onako ''pitka'' tema sa nekim ''poukicama''.
Na vrh
djidja5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djidja5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 16:54
Dobar je film
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2018 u 14:39
Počeo sam pa prekinuo gledanje trailera da mi ne pokvari ili popravi film.       Ispostavilo se da trailer ulepšava film.
Hvala ElenaAri na preporuci filma.     

Ovako, muzika je stvarno vrhunski odrađena, glumačka ekipa probrana, gluma odlična, scena odlična,... Naravno, scenario može biti jedina slaba tačka ovde.

Will Smith se pokazao odlično u ovakvim dramama i ovde nosi ceo film (nema ovde romanse, isuviše je ozbiljna i bolna tema filma). Edward Norton je dao sve od sebe ali mu nije dat prostor da razvije svoj lik. Kate Winslet i Michael Peña - isto. Keira Knightley - sasvim solidno... Kylie Rogers - zvezda u usponu.

Odlična je ideja filma ali ima i većih i manjih udarnih rupa u filmu - Korporacije valjda imaju već te klauzule ko preuzima posao kada vlasnik/direktor firme nije sposoban (privremeno ili stalno) da obavlja svoj posao. Najviše mi je zasmetalo što zaplet nema ljudsku već materijalnu dimenziju. Radi se zbog para a ne zbog čovekoljublja. Svi se prave da ne vide kroz šta Howard prolazi. Howard kasnije zna sve o ostalima iako je bio u nekom svom svetu. Materjalizam i otuđenost, slika kapitalističkog društva.. Neko već reče da ima ponegde predvidljivih scena naročito kad se provali film. A mislim da je prva provala kod scene kod Michael Peña. Norton i Winslet ispadaju iz priče, kao i "detektivka". Veliki propust je scena "video". Veliki plus je finale filma.

Film koji je imao veliki potencijal koji (na žalost) nije u potpunosti iskorišćen.

IMDB ocena:    6,8     Lična ocena:     6,0     5,5*       

* pola ocene manje zbog scena "isplate".    

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.