Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Girl On The Train (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Girl On The Train (2016)

The Girl on the Train

The Girl on the Train (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Djevojka u vlaku

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

Tate Taylor

Scenarij:

Erin Cressida Wilson
, Paula Hawkins

Glavne uloge:

Lisa Kudrow
  >  Martha
Allison Janney
  >  Detective Riley
Rebecca Ferguson
  >  Anna
John Norris
  >  Jason
Laura Prepon
  >  Cathy
Justin Theroux
  >  Tom
Cleta Elaine Ellington
  >  Oyster Bar Woman (as Cleta E. Ellington)
Edgar Ramírez
  >  Dr. Kamal Abdic (as Édgar Ramírez)
Emily Blunt
  >  Rachel
Lana Young
  >  Doctor
Darren Goldstein
  >  Man in the Suit
Luke Evans
  >  Scott
Haley Bennett
  >  Megan
Nathan Shapiro
  >  Meeting Member
Mac Tavares
  >  Detective Gaskill
Gregory Morley
  >  Officer Pete
Rachel Christopher
  >  Woman with Child
Fernando Medina
  >  Pool Player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Girl On The Train (2016)
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 00:22
The Girl On The Train

Režija: Tate Taylor
Scenarij: Erin Cressida Wilson
Žanr: Misterij, triler

Jezik: Engleski
Država: SAD

Uloge:

Luke Evans
Rebecca Ferguson
Emily Blunt

Priča prati život Rachel Watson nakon razvoda. Svakog dana putuje vlakom na posao, prolazeći pored bivše kuće, u kojoj sada živi bivši suprug s novom ženom i njihovim djetetom. Jednog dana iz vlaka vidi u obližnjoj kući nešto šokantno, što je ispuni strahom i panikom. Sljedeći dan se probudi uz strašan mamurluk, različite rane, porezotine i modrice, te bez sjećanja na noć ranije. Samo ima osjećaj da se dogodilo nešto loše. Zatim na vijestima vidi da je Megan Hipwell nestala...

Trailer s HR titlom:

http://www.traileri-s-hr-titlovima.com/pages/detail/film-detail/29-movies/mystery/316-the-girl-on-the-train

Na vrh
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2016 u 14:17
Oficijalni trejler:

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2016 u 22:59
Emily Blunt - jedan od razloga (nadam se ne i jedini razlog) zašto vredi odgledati ovaj triler.      

Ažurirao Danilo-Naissus - 14.Listopad/Oct.2016 u 23:02

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 00:00

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 00:06
A dobar snimak ce biti za jedno 3 meseci :P
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 12:17
Dok ne stigne lepša i kvalitetnija verzija filma - pročitajte KNJIGU.         

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 00:21

Bambula hvala za prevod uzdravlje

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 20:18
Prosečan triler sa prosečnim zapletom, koji je očigledan još na pola filma.
Ništa u filmu nije upečatljivo i vredno gledanja. Već sutra ću ga zaboraviti.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2017 u 09:32
Mene je pak film iznenadio. Naime pročitao sam podosta osvrta i rijetko tko ga hvali. E, pa meni je legao film. Kada bih utisak pretočio u ocjenu, evo: 8/10. Činjenica je da već oko prve trećine filma znam tko je, no ne znam kako je i kada je. No kockice se slažu, lažni tragovi nisu odbojni kao u nekim drugim filmovima. Emily Blunt je dala sve od sebe. Jako dobro je odigrala nesigurnu alkosicu. Sviđa mi se jako kamera, sjajno obavljen posao. Uglavnom film ne donosi bog zna što novo, no jako je fino odrađen. Eto, meni ga je bio gušt pogledati. Još samo nešto, prvih sat vremena nije nimalo dosadno, a to je kao bila zamjerka, na usporeni ritam prvoga dijela filma. Nije sve u akciji i događanjima, bar ne kod mene. I bar ne u svim filmovima....
Na vrh
Chupco View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chupco Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:01
OK triler koji moze da se pogleda u dobrom drustvu. Ocena 7.5
Na vrh
Vojvoda79 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vojvoda79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:17
toliko me film smorio da sam više gledao u plafon i razmišljao o nečemu drugom nije po mom ukusu :)
Na vrh
incipius66 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj incipius66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:39
film pogledah na nagovor kolege, i mogu reći da je vrlodobar,ocjena 8.
Na vrh
LillyWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LillyWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2018 u 12:59
Citala sam prvo knjigu, pa onda gledala film, u kratkom vremenskom razmaku. Ima nekih sitnih odstupanja od knjige, pa me je to malo nerviralo. Knjiga je naravno bolja, neizvesnije je dok citas, nego dok gledas, detaljnije. Ali se moze reci da i film nije toliko los, koliko sam mislila da ce biti. Emily Blunt je odlican izbor za glavnu ulogu, dobro je to odradila.
Ocena 7/10, po nekom mom misljenu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2020 u 14:54
Odlican film
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2020 u 14:49
Ne znam za druge, meni je odlično legao. Obožavam tu mračnu, misterioznu atmosferu koja prožima film. Nijansa Hičkoka, pa onda blagi dodir De Palme. Odlična Emili, ima tu neku facu mučenice koja joj odlično stoji. Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.