Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Man from Earth (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Man from Earth (2007)

The Man from Earth

The Man from Earth (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čovek sa Zemlje

Godina:

2007

Žanr:

drama, fantazija, znanstvena fantastika

Trajanje:

87 min

Režija:

Richard Schenkman

Scenarij:

Jerome Bixby

Glavne uloge:

William Katt
  >  Art
Alexis Thorpe
  >  Linda Murphy
Annika Peterson
  >  Sandy
John Billingsley
  >  Harry
Robbie Bryan
  >  Officer
Ellen Crawford
  >  Edith
Richard Riehle
  >  Dr. Will Gruber
David Lee Smith
  >  John Oldman
Tony Todd
  >  Dan
Steven Littles
  >  Moving Man #1
Chase Sprague
  >  Moving Man #2

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Man from Earth (2007)
    Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2014 u 16:52

Čovek sa Zemlje

Човекот од Земјата

IMDb     Prevodi 

Sinopsis:
Improvizirana oproštajna zabava za profesora Džona Oldmana
postaje tajanstveno ispitivanje nakon što on otkrije svojim kolegama
i prijateljima da ne stari i da živi na Zemlji 14 hiljada godina.

Trejler:

Uloge:
David Lee Smith, Tony Todd,
John Billingsley, Ellen Crawford,
Annika Peterson, William Katt,
Alexis Thorpe i Richard Riehle.

Režija: Richard Schenkman

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 11.Kolovoz/Aug.2014 u 16:52
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2014 u 19:47
Zanimljiv film, nisam ni primetio kad je završio. To mi se retko dešava. Big smile LOLLOLLOL
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 19:53
Kad sam ga prvi put odgledao - sviđao mi se, 8,5/10.   
Danas, sigurno bih ga ocenio <5,0 jer je "šupalj", nelogičan, sa puno nedostataka i puno neodgovorenih pitanja.        Negde oko 2,0 samo zbog ideje.    

- Da li su ljudi pre 14 000 godina izgledali kao prosečan Amerikanac ?
- Da li je nemoguće sačuvati nešto 100 ili 1000 ili 10.000 godina. Glavni glumac kaže "nije" a ja mu kažem da obiđe malo svetske muzeje.
- Da li je moguće da nije imao sukobe, ratove,... izazove u životu? Besmrtnost? Od kada?
- Da li je moguće da je sreo toliko poznatih ljudi koji su u to vreme bili ne baš toliko poznati?
- Da li se ne seća nijednog starog jezika, nijednog simbola,....? Isus? Ni manje ni više.
- Posle 14.000 godina mu je dosadilo da čuva svoju tajnu?

Američka limunadica od malo istorije, malo umetnosti, malo gnoseologije,... Film idealan uz brzu hranu, koka kolu i udobnu fotelju.   
Neki ga (film) kritikuju zbog navodnog antihrišćanskog stava ali mislim da je upravo obrnuto/obratno - poruka je da je samo jedan Bog ma kako se on zvao i da nijedna religija nije ekskluzivna. Već stvar rođenja, tradicije, nasleđa, kulture i slično,... Ali to je već druga tema mnogo kompleksnija.

Klik na ikonicu "titlovi", dole desno na ekranu.
Link bez titla:   The Man From Earth 2007 1080p x264 YIFY

Ažurirao Danilo-Naissus - 26.Listopad/Oct.2016 u 00:51

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 20:37
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Kad sam ga prvi put odgledao - sviđao mi se, 8,5/10.   
Danas, sigurno bih ga ocenio <5,0 jer je "šupalj", nelogičan, sa puno nedostataka i puno neodgovorenih pitanja.        Negde oko 2,0 samo zbog ideje.    

- Da li su ljudi pre 14 000 godina izgledali kao prosečan Amerikanac ?
- Da li je nemoguće sačuvati nešto 100 ili 1000 ili 10.000 godina. Glavni glumac kaže "nije" a ja mu kažem da obiđe malo svetske muzeje.
- Da li je moguće da nije imao sukobe, ratove,... izazove u životu? Besmrtnost? Od kada?
- Da li je moguće da je sreo toliko poznatih ljudi koji su u to vreme bili ne baš toliko poznati?
- Da li se ne seća nijednog starog jezika, nijednog simbola,....? Isus? Ni manje ni više.
- Posle 14.000 godina mu je dosadilo da čuva svoju tajnu?

Američka limunadica od malo istorije, malo umetnosti, malo gnoseologije,... Film idealan uz brzu hranu, koka kolu i udobnu fotelju.   

1. Da - ličili su. Homo Sapiens postoji 500.000 godina. Oko 250.000 godina smatra se da se razvio POTPUNO identičan kakav je i danas.
2. Ne kužim poantu. Muzeji imaju eksponate poput figurica tzv. "Venera" iz 40.000 godina p.n.e. pa eto... Ali ima i razdoblja iz kojih nema ništa zbog raznoraznih razloga.
3. Imao je - čak i to spominje i kaže da nije besmrtan u smislu da ga oružje ne bi ubilo (ili nešto u tom smislu, malo sam već i zaboravio) - dakle, nije Highlander - već je trudio se izbjegavati ratove i sl.
4.  Znaš li koliko danas ima ljudi na Zemlji? 7 milijardi. Tzv. 0. godine bilo je negdje između 100 i 300 milijuna, ali koncentrat civilizacije zna se gdje je bio - a kako je i on bio iz tog područje (i s obzirom na dugovječnost) uopće nije čudno da sretne neke danas poznate osobe.
5.  14.000 godina, ideš iz zemlje u zemlju i koristiš jezik koji se tada u toj zemlji koristi. Zadnjih 600 ili 700 godina života u UK i kasnije u USA - naravno da mu je ostao engleski u glavi. Iskreno - teško je odgovoriti što bi prosječan čovjek zapamtio u toj situaciji - nemamo baš živih primjera,  ali ovo djeluje plauzabilno. Isus - da. Logično, zapravo, - jer to je jedini osnivač neke od velikih religija koji nema povijesnu vjerodostojnost da je postojao. Štoviše, mnogi znanstvenici su uočili da je kršćanstvo (između ostalog) preuzelo i neke ideje Budizma - ili laički rečeno da je "čorba" svega i svačega.
6. Nije mu dosadilo, ali njegovi prijatelji ga nisu htjeli "pustiti" i to je motor cijele radnje filma - odnosno tako je nastao zaplet same radnje. Sam je rekao da je uvijek pokušavao otići ne dižući prašinu. To mu ovaj put nije uspjelo - a uopće ne sumnjam da kad imaš takvu tajnu kao on, definitivno poželiš to s nekim podijeliti - iako je sve formulirano u smislu "što ako" sve do samog kraja.

Ažurirao silent_passenger - 25.Listopad/Oct.2016 u 20:40
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 20:48
Baš liči.      Šalim se.   

EDIT: Dobro, mislio sam na oblik lobanje, zapreminu mozga, oblik lica i slične stvari ovog fiktivnog filmskog junaka.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Listopad/Oct.2016 u 23:17

Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 20:52
Mogao si staviti i sliku dinosaura i tvrditi da ne liči, ali na tvoju žalost - 250.000 godina p.n.e ili 200.000 prema nekim istraživačima POTPUNO JE IDENTIČAN  suvremenom čovjeku.

A kamoli tek onaj od prije 50.000 ili 15.000 godina. Doduše, većina je nosila neku varijantu fudbalerke - pretpostavljam, ali o ukusima se ne raspravlja.

Ažurirao silent_passenger - 25.Listopad/Oct.2016 u 21:23
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Annubis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Annubis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 21:19
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Zanimljiv film, nisam ni primetio kad je završio. To mi se retko dešava. Big smile LOLLOLLOL

Mora da si zaspao :D
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 23:15
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

...ali na tvoju žalost...

Na moju žalost neki film mi se manje sviđa iz onog perioda kad sam ga prvi put gledao.
Na moju sreću neki film mi se više sviđa iz onog perioda kad sam ga prvi put gledao.
Nije se promenio film, promenio sam se ja i moje iskustvo.    

Sa ljudima imam daleko manje varijacija. Jednom prijatelj - uvek prijatelj.
Čak i kad ako/kad pukne prijateljstvo/ljubav setim se samo onog lepog zajedničkog.    

Svako dobro bata Tihi aka Silent_passenger.    

Ps.nas dvojica filmofila možemo bar jednom da se ne složimo oko nekog filmskog ostvarenja.   

Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 23:29
Nije poanta u slaganja ili neslaganja oko filma - tu svatko od nas ima subjektivnu ocjenu i to je normalno. 1 ili 10 - stvar i pravo svakog od nas.

Ja sam ti samo dao odgovor na neke stvari koje si u svojim pitanjima dotaknuo jer si ih krivo shvatio ili previdio + lekcija iz istorije. Tongue

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2016 u 00:49
Hvala ti na odgovoru. Ocena filma je i dalje ista.     

Ajde da se malo vratimo na film:

1.lik prestaje da stari u svojoj 35-toj i ne daje objašnjenje za to. Pleme ga je proteralo ili je sam pobegao. Baš lepo.
2.postao je super čovek, sa regeneracijom ćelija imun na sve znane i neznane bolesti od pre 14.000 godina do danas.
3.izbegavao je tuče, ratove, sukobe, džeparoše, nije ga udario grom, nije se udavio u nekoj poplavi, nije nastradao u nekom zemljotresu,... jednostavno - srećan čovek.
4.slažem se da je možda sreo neke viđenije ljude ali kako baš na njih da naleti, valjda je nekog promašio.
5.lik kaže da nema artefakte sa sobom a nepoznata slika Van Goga mu je u kamionetu sa posvetom.
6.slučajno je imao sreće i bio učenik Bude. Ok.
7.za raspeće Isusa Hrista tvrdi da je lažirano, da su ga samo vezali. Da je sve izmišljeno. Nije bilo eksera i koplja. Ok.
8.veliko finale. 10 godina je bio uz svog "sina" koji na žalost nije nasledio njegovu besmrtnost. Od 350 miliona Amera našao je sasvim slučajno svog "sina".
9.posle 14.000 godina se ipak setio da može provesti deo svog života uz voljenu ženu, da joj prizna istinu a ne da beži na svakih 10 godina jer ne stari. Bravo "Isuse".

Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2016 u 15:11
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Hvala ti na odgovoru. Ocena filma je i dalje ista.     

Ajde da se malo vratimo na film:

1.lik prestaje da stari u svojoj 35-toj i ne daje objašnjenje za to. Pleme ga je proteralo ili je sam pobegao. Baš lepo.
2.postao je super čovek, sa regeneracijom ćelija imun na sve znane i neznane bolesti od pre 14.000 godina do danas.
3.izbegavao je tuče, ratove, sukobe, džeparoše, nije ga udario grom, nije se udavio u nekoj poplavi, nije nastradao u nekom zemljotresu,... jednostavno - srećan čovek.
4.slažem se da je možda sreo neke viđenije ljude ali kako baš na njih da naleti, valjda je nekog promašio.
5.lik kaže da nema artefakte sa sobom a nepoznata slika Van Goga mu je u kamionetu sa posvetom.
6.slučajno je imao sreće i bio učenik Bude. Ok.
7.za raspeće Isusa Hrista tvrdi da je lažirano, da su ga samo vezali. Da je sve izmišljeno. Nije bilo eksera i koplja. Ok.
8.veliko finale. 10 godina je bio uz svog "sina" koji na žalost nije nasledio njegovu besmrtnost. Od 350 miliona Amera našao je sasvim slučajno svog "sina".
9.posle 14.000 godina se ipak setio da može provesti deo svog života uz voljenu ženu, da joj prizna istinu a ne da beži na svakih 10 godina jer ne stari. Bravo "Isuse".

1.  zato jer ne zna objašnjenje, niti ne mora znati. Ovo nije Marvelov "origin story" superheroja. Besmrtnost je ovdje samo okvir, podloga za priču. Plus: mislim da je sam otišao, ali morao bih pogledati film jer u mi neke stvari već ishlapile.
2. pa ako pogledaš točku 1 onda čemu čuđenje u točki 2?
3. da je, ne bismo imali film, zar ne? To je fikcija, a ne biografija - što očekuješ?
4. pa ne znam da je baš sreo " sve" poznate ljude - pogledaj seriju Mladi Indiana Jones gdje je dotični u periodu prije i za vrijeme 1. svjetskog rata sreo AMA BAŠ SVE poznate ljude tog doba - dakle u samo 5-6 godina. Uostalom, objasnio sma ti koliko je brojno bilo stanovništvo u 1. stoljeću.
5.  A zašto bi morao znati? Mogao mu je van Gogh dati sliku jer mu je ovaj ponudio sendvič. Zapravo, otprilike je to vrlo česta priča kako su mnogi ljudi (odnosno njihovi preci) došli do pojedine umjetnine.  A možda jednostavno nije htio priznati - jer cijeli film (do kraja) on priču iznosi kao pretpostavku.
6. opet se vraćamo na broj stanovnika - oko 500. p.n.e. (mislim da je ta godina u pitanju otprilike), bilo je oko 50 milijuna ljudi na Zemlji. Plus - Buda je bio vrlo poznata osoba. Dakle - pričalo se o njemu i zasigurno ga nije bilo tako teško naći makar i bez GPS-a.  Stvarno najmanji misterij u cijelom filmu ako mene pitaš.
7. i opet historijske činjenice. Na križ/krst stavljalo se osuđenike bilo pribijanjem ili vezanjem - da, postojale su obje varijante. Cilj je bila dugotrajna smrt iscrpljivanjem tijela. Dakle, opet ništa čudno.
8. zašto bi morao naslijediti besmrtnost kad on sam ne zna zašto je postao besmrtan (ćorsokak evolucije možda - tko zna?). I mislim da nije bilo slučajno - mislim da je želio vidjeti sina, ali to nije smio učiniti u momentu kad bi ga netko mogao prepoznati - dakle, gotovo je sigurno da se radilo o namjernom potezu i ništa ne sugerira slučajnost.
9. pa to je već uradio - zato je i imao sina. i nije on odlučio, već je ona odlučila bez obzira na sve da ostane s njim.  Otprilike ista stvar kao u "Highlanderu".
Na vrh
Alreadydead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alreadydead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2016 u 23:04
Svideo mi se film. Zanimljiv je. Brzo je prosao, lak je za gledanje. Neke stvari mi se nisu svidele u filmu. Ali sve u svemu dobar film. Mislim da ovaj film zeli da posalje neku poruku gledaocu. Ocena: 8/10
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2016 u 13:20
Nisam na žalost u skupini koja od filma traži metafizička trkeljanja. Gledam filmove u nadi da me budu zabavili, a ne naučili. Ovo se sve kao i uvijek svodi na meaning of life i religija laprdanja. Mislim da bi uvijek radije pogledao još jednom Zeitgeist, nego igrani film, gdje u jednoj sobi grupica profesora sluša monolog o tome kako je teško biti dugovječan. Zabavno je slušati Lestata iz Vampirskih kronika, a ovo je manje-više pametovanje.
Ocjena:5/10.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2016 u 20:53
Zanimljiv film.
Što se tiče uverljivosti i utiska koji film ostavlja, kao i kod svakog sci-fi ili fantasy materijala, najbolje je poslušati Kolridža i voljno suzbiti nevericu. Ko se previše zanese u analiziranje detalja koji mogu biti nelogični ili kontradiktorni i ne dozvoli filmu da odradi svoje, propušta ono što priča želi da prenese. Bez toga se u takvom žanru ne može ni uživati.
No, da se vratim filmu. Vidno je da je niskobudžetni, ali mi to ne smeta. Ideja oko koje je film izgrađen je sjajna kao i pitanja kojih se dotiče. Duga rasprava na temu "šta bi bilo kad bi bilo". Taj deo je sasvim dobro odrađen. Filmovi u kojima se sve vreme mudruje obično budu grozni, ali je ovde uspešno izbegnuto zalaženje u zamarajuće baljezganje.
Ono što mi je zasmetalo je kraj. Da su ostavili pitanje da li je Džon stvarno star 14000 godina ili samo lud nerazjašnjenim, film bi mi ostavio mnogo jači utisak. Ovako mi je kraj (ne samo zbog otkrivanja odgovora, već i zbog "porodičog susreta") pokvario utisak o filmu u kojem sam do tada zapravo i uživao.
Sve u svemu, jedinstven film.

Ažurirao Hogar Strašni - 29.Listopad/Oct.2016 u 20:54
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2016 u 11:36
Ovaj film me nekako uvek podseća na moje studentsko društvo, naše dijaloge i igrice ŠBBKBB, u kojima svako niže svoja mišljenja, stavove i argumente, s tim da niko nikog ne ubeđuje, nego pokušavamo doći do zajedničkog zaključka, pa mi je zato i dalje dobar i drag i drži ocenu od 9/10.
Apsolutno se slažem sa Hogarom za poslednji deo. Najlepši deo ŠBBKBB dijaloga je otvoren kraj, a oni su ga na silu zatvorili i time pokvarili nešto dobro što je moglo biti odlično.
Kod filma (osim tog kraja) volim upravo to što me ne ubeđuje ni nabeđuje, nego mi daje teme za razmišljanje i otvara nove poglede. Što i sam glumac kaže: "Dajem vam mogućnost izbora." Krajem kvare tu mogućnost izbora. No, valjda meni kao agnostiku gode ovakve igrice, pa im opraštam kraj. Embarrassed

Film, naravno, nije po svačijem ukusu, ali za razliku od većine drama, kod ove obožavam što me baš lepo nosi i stvarno ne osetim kad proleti. Samo se odjednom nađem na kraju filma, pa sam kao profa arheologije: Čekaj! Stani! Hoću još! LOL

Što se ostalog tiče, ne mogu da se setim u kom filmu/seriji/stand up  sam nedavno videla scenu: momak vodi devojku da gledaju Transformerse. U trenutku kad se Megan Foks pojavi na ekranu, devojka komentariše kako je nemoguće da su dotičnoj grudi prave/stvarne na onakav strukić. Njegov kometar: Njene grudi nisu realne, a skalamerija veća od zgrade koja se pretvara u kamion ti je u redu? LOLLOLLOL

Lepo piše da je ovo drama, fantazija, naučna fantastika. Kad gledamo naučnu fantastiku i fantaziju valjda krećemo od toga da upoznamo date premise, donesemo odluku da li su nam prihvatljive ili ne, a ako su nam prihvatljive idemo dalje da vidimo šta nam film/serija nudi. Wink

Ažurirao bojanadj - 30.Listopad/Oct.2016 u 11:38
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2016 u 17:48
Čist filozofski film, a je je ne volim uopšte. Ali uopšte.
Ne volim ni sociologiju, ni istoriju, ni geografiju. LOL
A tek kad su se dotakli religije... Kuku!

Tako da je ovaj film za mene bio ubistvo, totalno nezanimljiv u bilo kom pogledu.
Ne sporim njegovu vrednost za one kojima prija ovakva tematika, ali meni nikako.

Od mene ocena 5/10.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2016 u 23:23
Ocena 2. Početak bajke mi je bio baš zanimljiv, a onda mi je film sve manje držao pažnju. Bilo mi je mučno od kako su počeli da baljezgaju o Isusu Hristu pa sve do kraja.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2017 u 16:46
Sprema se nastavak filma koji će biti nazvan
The Man from Earth: Holocene.
Na vrh
Haris-macka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Haris-macka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 20:02
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao. Ne gledajte trailer, ništa. Samo pustite sebi film.
Na vrh
braca1968 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj braca1968 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2017 u 13:31
Film za one kojima SF nije samo pucačina.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.