Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji rts programeri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji rts programeri

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koji programerski tim radi best rts igre?
Izbor Glasova Statistika ankete
7 [41,18%]
6 [35,29%]
4 [23,53%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Maverick View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji rts programeri
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 23:06
Po meni osobno najbolji rts-ove proizvodi blizzard(Warcraft Starcraft) zatim timovi pod microsoftovom zastavom(AoM;TiTANS;Aoe 1 i 2...) te westwood(C&C,RED ALERT)
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 11:55
Meni je takoder najbolji blizzard

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 22:27

Meni je najdraži Microsoft, zbog Age of Empiresa (svih), koji su mi svi neobično dragi, te naravno, Age of Mithology-ja, igrice koja je meni osobno ZAKON!!

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 23:04
meni su isto AoE;Rise of Rome;AoE II;Conquerors;AoM;Titans jedne od najboljih igri ali kad bih morao birati izmedu njih i Starcrafta uzeo bi definitivno Starcraft+Brood War definitivno meni jedna od najboljih igri ikad
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 23:42
MENI JE NAJBOLJI WESTWOOD SA RED ALERTOM I GENERALSIMA.TO SU JABOLJE STRATEGIJE ŠTO SAM IH JA IGRAO.
Na vrh
Zaknafein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zaknafein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 17:41
blizzard iako ni drugi timovi nisu losi imam neku privrzenost blizzardu zbog warcrafta 1 i 2 te zbog starcrafta i novijih hitova warcraft 3
'He loved to slay priestess especially if they were in service of Lloth.'
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 22:59
Meni je Microsoft...!!!Najbolji rts je bio Age of Empires 2....čisti zakon!!
Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 20:23

1. CAVEDOG ---> tvorci total annihilationa, makar je dosta stara, ona rula (davne 1997 bio je 1. 3D-RTS)

2. MICROSOFT ---> AoE II i Conquerors

http://error-forum.tk
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 20:41
Dune-prva i revolucionarna
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.