Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Change-Up (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Change-Up (2011)

The Change-Up

The Change-Up (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

U tuđoj koži

Godina:

2011

Žanr:

komedija, fantazija

Trajanje:

112 min

Režija:

David Dobkin

Scenarij:

Jon Lucas
, Scott Moore

Glavne uloge:

Alan Arkin
  >  Mitch's Dad
Jason Bateman
  >  Dave Lockwood
Leslie Mann
  >  Jamie Lockwood
Ryan Reynolds
  >  Mitch Planko
Craig Bierko
  >  Valtan
Dax Griffin
  >  Blow-Dried Goon
Gregory Itzin
  >  Flemming Steel
Ming Lo
  >  Ken Kinkabe
Taaffe O'Connell
  >  Mona
Ned Schmidtke
  >  Ted Norton
Olivia Wilde
  >  Sabrina McKay
Cassidy Snell
  >  Parks Foreman (as Matthew Cornwell)
Mircea Monroe
  >  Tatiana
Andrea Moore
  >  Sophia
Sydney Rouviere
  >  Cara Lockwood

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Change-Up (2011)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2011 u 21:40

The Change-Up (2011)

Žanr: Komedija

Režija: David Dobkin

Jezik: Engleski

Uloge: Olivia Wilde, Ryan Reynolds, Leslie Mann, Jason Bateman

Premijera: 5. avgust

Dok su rasli zajedno, Mič (Rejnolds) i Dejv (Bejtman), bili su nerazdvojni, najbolji prijatelji, međutim, s godinama su se udaljili. Dok je Dejv prezaposleni advokat, muž i otac troje dece, Mič je ostao neoženjen, kvazi-zaposlen dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji se nikad nije suočio s nekom odgovornošću koja mu se dopala. Za Miča, Dejv ima sve: prelepu ženu Džejmi (Lesli Man), decu koja ga obožavaju i visoko plaćen posao u prestižnoj advokatskoj firmi. Za Dejva, živeti Mičov život bez stresa, obaveza i posledica bilo bi ostvarenje sna.

Prezeto sa: http://www.filmoskop.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1488555/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 15:17

bossman hvala za prevod Clap

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 18:34
Meni ne paše prevod Confused Nedostaje zadnjih 15-ak minuta tako da ne mogu nastimati nikako .

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 19:34
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Meni ne paše prevod Confused Nedostaje zadnjih 15-ak minuta tako da ne mogu nastimati nikako .

Rea, srećice, čovjek je napravio prevod za TS verziju (što mi nema nekog smisla obzirom da je BluRay izašao prije nekoliko dana), a ti si vjerovatno, kao po običaju skinula UNRATED verziju filma koja je duža LOL Pa onda dođeš ovamo ne bi li neko (čitaj ja LOL) ispravio tu nepravdu LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 19:54
Čitas me kao knjigu LOL Ja čekam unrated uvek smajlicaJecaDarije je evo postavio  titl za 720p pa idem da vidim kakav je,posto je napisao u komentaru da nema pojma kakav je prevod LOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 19:55
Mrzim i ovaj film i prevode za njega i sve u vezi sa njim. Angry I bolje bi bilo da ispadne bar malo dobar i da me nasmeje ovako mrzovoljnog inače će se neko loše provesti!!!
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2011 u 20:28
Tolika priča u vezi sa ovim filmom da sam pomislio da je, u najmanju ruku, rimejk 'Kuma' ili 'Leta iznad kukavičjeg gnezda' a ono....

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 00:06
^šta da ti kažem, kad padneš pod ženski uticaj to je samo da se ubiješ. Dead
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Čitas me kao knjigu LOL Ja čekam unrated uvek smajlicaJecaDarije je evo postavio  titl za 720p pa idem da vidim kakav je,posto je napisao u komentaru da nema pojma kakav je prevod LOL

Odgledao film i dopunio prevod za UNRATED verziju. Prevod onako-onako, film... hm, ima nešto, može se pogledati ali ništa specijalno.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 12:27
Originalno postovano od strane darije darije piše:

film... hm, ima nešto, može se pogledati ali ništa specijalno.

Ponavljam se po koji put, stravično je koliko se nekad slažemo LOL Film se da pogledati, ima dobrih fora, ali nije ni blizu Horrible Bosses, koji mi je vjerovatno najjača komedija godine. U svakom slučaju je bolji od Paula Dead
What can change the nature of a man?

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2016 u 16:35
Pa dobro, solidan film. Više puta već viđena priča / scenario iz ženskog ili muškog ugla.   
Vredi ga pogledati makar zbog sexy Olivije Wajld.    

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.