Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa .srt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa .srt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sha-nola View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sha-nola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa .srt
    Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2016 u 13:17
Kako srt vratiti na njegovo početno stanje? Znači, da mi se više ne otvara u notepadu ili bilo kojem drugom programu, već onom starom koje windows ne može prepoznati.

Išla sam ga otvoriti u notepadu, a nisam ni skužila da mi je na open with all ostalo, pa mi se sad stalno tako otvara.

Ispričavam se ako ima ova tema, napravila sam svoj prvi titl i zapela tu trenutnoDead

Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2016 u 13:38
XP , Win 98... Slično je i Win7...

na title.srt stavi miša,
desni klik, odaberi Open With,
na tablici koja se pojavi klikni choose program.
Klikni da se pojavi kvačica u kućici:
Always use the selected  program to use this kind of file.
Sad odabereš
-   VLC (C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe)
-   ili subtitle workshop (C:\Program Files\URUSoft\Subtitle Workshop\SubtitleWorkshop.exe)
-   player neki, BS.player...
-   word, wordpad,  isto može...
Klikneš OK.

E, za odabrati "ništa," trebalo bi u registry ili
vraćati windowse na ranije spremljeno, system restore.
To bi trebalo specijalno googlati kako
otvoriti file u onom starom koje windows ne može prepoznati. Smile
Vjerojatno se i to može, ne znam da je nekome to trebalo. :)

Ažurirao drdamjan - 06.Listopad/Oct.2016 u 13:42
Na vrh
sha-nola View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sha-nola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2016 u 14:20
hehe...a nisam znala kako da se izrazim....izludilo me,već satima pokušavam sve i svašta...na kraju sam napravila system restore i od sada pazim.... hvala :D
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2016 u 14:50
Dva jednostavna programa za "de-asocijaciju" tipova fajlova, a zamjenjuju ručno prekopavanje registrija.
Types & Unassoc

Jeste da je sad malo kasno, ali možda još nekom posluži.
(Ne znam da li rade na W10)
Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2016 u 16:22
Nisam znao gde da pisem, pa rekoh ovde Smile Ugasio mi se kompjuter pa mi nije ocigledno sacuvalo ono poslednje sto sam prevodio ali jos gore je sad kad otvorim titl u subtitlu workshopu pise ...is a bad subtitle or unsupported format, jel moze nekako da se povrati prevod Confused
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2016 u 17:07
Ne vezano za prevod,i meni se nekad desi da se ugasi komp slucajno ili restartuje nekim slucajem, ali kad otvorim google chrome pise mi kao jel zelis da restore vratis stranicu kao sto je bila..ali nema toga uvek...Ne verujem da sam ti sad pomogao nesto.I vrati mi se ista strana gde sam bio, ali to za prevod hm ne bih ti mogao pomoci bas :(
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2016 u 17:59
Da, za gugl se i meni pojavi, bolje da bude obrnuto da se za prevod pojavilo to restore odnekud a za gugl ne mora LOL Ali nema veze, ispocetka natenane Wink

Ažurirao Ispravljac14 - 05.Prosinac/Dec.2016 u 18:03
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2016 u 18:17
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Ugasio mi se kompjuter pa mi nije ocigledno sacuvalo ono poslednje sto sam prevodio  

Obrati se administraciji.  iromafia  Luka    Odbacili ti prevod pre nego si ga završio. LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2016 u 20:14
Administracija zaspala kao i moj kompjuter, mnogo ga izrabljujem LOL
Pokusalo se nesto, ali nije uspelo Dead

Ažurirao Ispravljac14 - 05.Prosinac/Dec.2016 u 20:29
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2016 u 22:26
Probaj da otvoriš preko Subtitle Edit ili eventualno Notepad, proveri da li tamo otvara tekst.
Ako otvara, samo prekopiraš tekst u neki drugi srt fajl.

Ili ako imaš neki bak fajl, ovo "bak" promeni u srt. Kažu da ovo radi, ja do sad nisam probao. LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2016 u 10:54
Notepad mi je pokazio nul nul ali to vise i nije bitno posto sam ispocetka prevodio LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.