Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Luke Cage (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Luke Cage (2016)

Luke Cage

Luke Cage (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Luke Cage

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Cheo Hodari Coker

Glavne uloge:

Simone Missick
  >  Misty Knight
Alexa
  >  Luke Cage
Theo Rossi
  >  Hernan 'Shades' Alvarez
Alfre Woodard
  >  Mariah Dillard
Alexa
  >  Luke Cage
Simone Missick
  >  Misty Knight
Mustafa Shakir
  >  John 'Bushmaster' McIver
Gabrielle Dennis
  >  Tilda Johnson
Alfre Woodard
  >  Mariah Dillard
Theo Rossi
  >  Hernan 'Shades' Alvarez
Sahr Ngaujah
  >  Anansi
Peter Jay Fernandez
  >  Captain Tom Ridenhour
Thomas Q. Jones
  >  Comanche
Justin Swain
  >  Detective Mark Bailey
Rosario Dawson
  >  Claire Temple

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Luke Cage (2016)
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2016 u 17:49

Luke Cage (2016)

Žanr:
akcija, SF

Uloge: Mike Colter, Mahershala Ali, Frankie Faison, Darius Kaleb, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley, Alfre Woodard, Rosario Dawson

Jezik: engleski

Radnja:

Luke Cage je junak koji svoju snagu dobiva nakon eksperimenta koji mu je trebao dati snažan imunitet, a umjesto toga dobiva nadljudsku snagu i postaje gotovo neuništiv. Cage završava u zatvoru zbog zločina koji nije počinio, bježi iz zatvora i dolazi u Harlem u New Yorku kao bjegunac, pokušavajući sagraditi novi život, ali ne može se skrivati zadugo. Primoran je boriti se za dobrobit svoga grada, a pritom će se suočiti sa svojom bolnom prošlošću.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDb

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2016 u 19:11

Prevode za prvu sezonu najavio je Soulwax Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 03:25
Hmmm nisam bio vidio najavu onda ja svoju otkazujem LOL
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 09:27
Jel to onaj crnjo dečko Jonesove? LOL  Nije mi bio faca u seriji toj.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 09:31
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Jel to onaj crnjo dečko Jonesove? LOL  Nije mi bio faca u seriji toj.

Naravno, to je taj LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 09:37
Očekivala bi da Punisher dobije svoju seriju prije ovogLOL 
puno bolje predstavljanje lika je dobio u Dardevilu, nego ovaj u JonesovojLOL 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2016 u 10:05
Obojica nisu toliko predstavljeni, jer se znalo da dolaze obe različite serije...

Nemoj da kukaš, sledeće godine ti dolazi i Punisher, sa istim glumcem LOL

E, kad neko ovori tu temu, onda ćemo i o njemu LOL

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Posmartac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Posmartac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2016 u 13:35
Veliko razocaranje od serije.Losa gluma,slaba prica,katastrofalno finale a iskreno ocekivao sam vise.Daredevil je mnooogo bolji i ako bas upavo od njega nisam ocekivao nesto posebno.Sve u svemu suvise tanko za marvelovog junaka.
Audiatur et altera pars
Na vrh
Sholee View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sholee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2016 u 20:59
Serija mi je bila odlična do 7 epizode, poslje toga katastrofa, onaj Diamondback božesačuvaj katasrofa.
Mike Colter kao Luke i Mahershala Ali ko Cottonmouth su bili odlični, te je serija funkcionirala sjajno kad su oni bili u središtu.
Na vrh
Posmartac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Posmartac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2016 u 15:39
Ali najjaci utisak je katastrofalno finale (borba 2 brata) koja je jos povrh svega loseg, copy paste od finala Arrow 4serijal.Ali ima i lepih,dobrih stvari big boobs od policajke LOL
Audiatur et altera pars
Na vrh
Sholee View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sholee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2016 u 18:12
Da iznenadila me ona scena na početku, nisam očekivao da će ić tako daleko, al valjda kad im je prošlo ono rešetanje od strane punishera u dardevilu su se ohrabrili. Iron fist će valjda bit u ranku GoTa kako su krenuli.
Na vrh
Feniks901 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Feniks901 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 21:48
Sagledanih 9 epizoda koliko ima prevoda utisak extra(fan svih Marvels serija :D ) napokon malo akcije nadam se da ce uskoro prevodi i za ostatak epizoda hvala Soulwax na sjajnim prevodima :)
Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra. Heraklit
Na vrh
Soulwax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj Soulwax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 20:57
Iako prolazim već dva meseca kroz težak emotivni period dao sam sve od sebe da koliko god mogu budem ažuran s prevođenjem ove sezone. Nadam se da sam ispunio očekivanja u kvalitetu.
Jedan život miran, tih, nekad bacim kartu il' napišem stih, stvari teku, ja se držim izvan njih.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 21:11
kvaliteta ti nikad nije bila problemSmile  Hvala
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2016 u 20:30
Serija je obnovljena za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2016 u 14:52
Neverovatno je koliko je serija popljuvana i baš me čudi da su je obnovili. Naspram Daredevil i Jessice Jones, mislim da je dosta lošija.

- Armin van Buuren

Na vrh
stipica-kljuce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stipica-kljuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2017 u 23:28
Serija mi se sviđa jer nisam očekivao što su očekivali njeni pljuvači. Iz Jessice Jones sam znao da Luke Cage ima nadljudsku snagu i da mu rezbarenje terolitkom po koži  ne ostavi ni ogrebotinu. Napraviti deset epizoda s demonstracijom što sve može napraviti bi tek bila glupost. Crnački Hulk koji razbija zidove, glave i aute. Glupost. Serija je u biti o Harlemu i duhu Harlema. Nisam stručnjak za filmsku tehniku pa neznam reć da li je to što mi se sviđa fotografija. Pri tom mislim na tonove boja koje dominiraju serijom. Ali se osjeti Netflix i taj ton/fotografija štoliveć je različit od "tamnog" DareDevila, Jessice Jones ili "neutralnog" Iron Fista. Serija je svojstvena. Tko očekuje nasilje, neće ga se baš nagledati pa razumijem razočarenje. Ja sam se nadao da će ga biti koliko je potrebno i toliko ga je i bilo. Luke nije lik koji problem rješava šakama. I kao i ostali junaci, ne bi mogao sve sam. Luke je običan čovjek koji želi da "njegov" Harlem i "njegovi" ljudi žive dobar i siguran život bez kompliciranja. Lajtmotiv serije je slogan "uvijek naprijed, nikad nazad" fraza koju je izrekao brijač koji je želio "neki novi Harlem".  Malo nespretno formulirana mudrolija, ali ako uključuje da zaboraviš klasične besmislene porive poput osvete ili žaljenja za prošlošću i mirenja sa istom, ja sam za.
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 16:10
Još jedan neprobojni marvelov junak u akciji. Zanimljivo za sve Marvelovce i one koji se žele opušteno zabaviti pred ekranima. 0cjena 1-5 . . 4
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 02:23
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 03:58
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.