Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=81501 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 11:16 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Luke Cage (2016)Objavio: CSInvestigator
Tema: Luke Cage (2016)
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2016 u 17:49
Luke Cage (2016)
Žanr: akcija, SF
Uloge: Mike Colter, Mahershala Ali, Frankie Faison, Darius Kaleb, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley, Alfre Woodard, Rosario Dawson
Jezik: engleski
Radnja: Luke Cage je junak koji svoju snagu dobiva nakon eksperimenta koji mu je trebao dati snažan imunitet, a umjesto toga dobiva nadljudsku snagu i postaje gotovo neuništiv. Cage završava u zatvoru zbog zločina koji nije počinio, bježi iz zatvora i dolazi u Harlem u New Yorku kao bjegunac, pokušavajući sagraditi novi život, ali ne može se skrivati zadugo. Primoran je boriti se za dobrobit svoga grada, a pritom će se suočiti sa svojom bolnom prošlošću.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2016 u 19:11
Prevode za prvu sezonu najavio je Soulwax
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: TheRival
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2016 u 03:25
Hmmm nisam bio vidio najavu onda ja svoju otkazujem
------------- Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Objavio: cersei
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2016 u 09:27
Jel to onaj crnjo dečko Jonesove? Nije mi bio faca u seriji toj.
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2016 u 09:31
cersei piše:
Jel to onaj crnjo dečko Jonesove? Nije mi bio faca u seriji toj.
Naravno, to je taj
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2016 u 09:37
Očekivala bi da Punisher dobije svoju seriju prije ovog
puno bolje predstavljanje lika je dobio u Dardevilu, nego ovaj u Jonesovoj
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2016 u 10:05
Obojica nisu toliko predstavljeni, jer se znalo da dolaze obe različite serije...
Nemoj da kukaš, sledeće godine ti dolazi i Punisher, sa istim glumcem
E, kad neko ovori tu temu, onda ćemo i o njemu
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: Posmartac
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2016 u 13:35
Veliko razocaranje od serije.Losa gluma,slaba prica,katastrofalno finale a iskreno ocekivao sam vise.Daredevil je mnooogo bolji i ako bas upavo od njega nisam ocekivao nesto posebno.Sve u svemu suvise tanko za marvelovog junaka.
------------- Audiatur et altera pars
Objavio: Sholee
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2016 u 20:59
Serija mi je bila odlična do 7 epizode, poslje toga katastrofa, onaj Diamondback božesačuvaj katasrofa. Mike Colter kao Luke i http://www.imdb.com/name/nm0991810/?ref_=tt_cl_t10" rel="nofollow - - Mahershala Ali ko Cottonmouth su bili odlični, te je serija funkcionirala sjajno kad su oni bili u središtu.
Objavio: Posmartac
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2016 u 15:39
Ali najjaci utisak je katastrofalno finale (borba 2 brata) koja je jos povrh svega loseg, copy paste od finala Arrow 4serijal.Ali ima i lepih,dobrih stvari big boobs od policajke
------------- Audiatur et altera pars
Objavio: Sholee
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2016 u 18:12
Da iznenadila me ona scena na početku, nisam očekivao da će ić tako daleko, al valjda kad im je prošlo ono rešetanje od strane punishera u dardevilu su se ohrabrili. Iron fist će valjda bit u ranku GoTa kako su krenuli.
Objavio: Feniks901
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2016 u 21:48
Sagledanih 9 epizoda koliko ima prevoda utisak extra(fan svih Marvels serija :D ) napokon malo akcije nadam se da ce uskoro prevodi i za ostatak epizoda hvala Soulwax na sjajnim prevodima :)
------------- Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra. Heraklit
Objavio: Soulwax
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2016 u 20:57
Iako prolazim već dva meseca kroz težak emotivni period dao sam sve od sebe da koliko god mogu budem ažuran s prevođenjem ove sezone. Nadam se da sam ispunio očekivanja u kvalitetu.
------------- Jedan život miran, tih, nekad bacim kartu il' napišem stih, stvari teku, ja se držim izvan njih.
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2016 u 21:11
kvaliteta ti nikad nije bila problem Hvala
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2016 u 20:30
Serija je obnovljena za 2. sezonu
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2016 u 14:52
Neverovatno je koliko je serija popljuvana i baš me čudi da su je obnovili. Naspram Daredevil i Jessice Jones, mislim da je dosta lošija.
- Armin van Buuren
Objavio: stipica-kljuce
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 23:28
Serija mi se sviđa jer nisam očekivao što su očekivali njeni pljuvači. Iz Jessice Jones sam znao da Luke Cage ima nadljudsku snagu i da mu rezbarenje terolitkom po koži ne ostavi ni ogrebotinu. Napraviti deset epizoda s demonstracijom što sve može napraviti bi tek bila glupost. Crnački Hulk koji razbija zidove, glave i aute. Glupost. Serija je u biti o Harlemu i duhu Harlema. Nisam stručnjak za filmsku tehniku pa neznam reć da li je to što mi se sviđa fotografija. Pri tom mislim na tonove boja koje dominiraju serijom. Ali se osjeti Netflix i taj ton/fotografija štoliveć je različit od "tamnog" DareDevila, Jessice Jones ili "neutralnog" Iron Fista. Serija je svojstvena. Tko očekuje nasilje, neće ga se baš nagledati pa razumijem razočarenje. Ja sam se nadao da će ga biti koliko je potrebno i toliko ga je i bilo. Luke nije lik koji problem rješava šakama. I kao i ostali junaci, ne bi mogao sve sam. Luke je običan čovjek koji želi da "njegov" Harlem i "njegovi" ljudi žive dobar i siguran život bez kompliciranja. Lajtmotiv serije je slogan "uvijek naprijed, nikad nazad" fraza koju je izrekao brijač koji je želio "neki novi Harlem". Malo nespretno formulirana mudrolija, ali ako uključuje da zaboraviš klasične besmislene porive poput osvete ili žaljenja za prošlošću i mirenja sa istom, ja sam za.
Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 16:10
Još jedan neprobojni marvelov junak u akciji. Zanimljivo za sve Marvelovce i one koji se žele opušteno zabaviti pred ekranima.
0cjena 1-5 . . 4
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 02:23
Datum objave: 08.Svibanj/May.2018 u 03:58
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 06:09
Objavio: Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 09:33
Super bice druga sezona
------------- Lazarus74
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2018 u 09:14
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2018 u 15:07
Ocena 4/10
Objavio: Dragan B Jovanovic
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2018 u 00:14
Dobra serija za ubijanje vremena.Prica je dosta tanka,sto bi se reklo : razvlace pitu.
Objavio: tantal
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:23
Od svih Marvelovih jedino ova mi se ne dopada.Zasto? Mislim da bi sa nekim drugim u glavnoj ulozi bilo mnogo bolje.Mislim da covek jednostavno nije za ovu ulogu.
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 10:34