Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Night Of (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Night Of (2016)

The Night Of

The Night Of (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kobna noć

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

60 min

Autor:

Steven Zaillian
, Richard Price

Glavne uloge:

Riz Ahmed
  >  Nasir 'Naz' Khan
Bill Camp
  >  Dennis Box
Payman Maadi
  >  Salim Khan (as Payman Maadi)
Poorna Jagannathan
  >  Safar Khan
Jeannie Berlin
  >  Helen Weiss
John Turturro
  >  John Stone
Michael Kenneth Williams
  >  Freddy Knight
Paul Sparks
  >  Don Taylor
Amara Karan
  >  Chandra Kapoor
Afton Williamson
  >  Wiggins
Nabil Elouahabi
  >  Yusuf
Paulo Costanzo
  >  Ray Halle
Glenn Fleshler
  >  Judge Roth
Mohammad Bakri
  >  Tariq
Glenne Headly
  >  Alison Crowe

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Night Of (2016)
    Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 20:27

The Night Of (2016)

Žanr:
kriminalistička, drama

Uloge: Poorna Jagannathan, Syam M. Lafi, John Turturro, David Chen, Amara Karan, Reginald L. Barnes, Chris Bryant, Xavier Cadeau

Jezik: engleski

Radnja:
Serija "Kobna noć" je utemeljena na hvaljenoj i nagrađivanoj BBC-jevoj dramskoj seriji “Criminal Justice” koja je uz odlične kritike pokupila i gomilu pritužbi iz odvjetničkih krugova zbog načina na koji su u seriji prikazani. Radnja serije prati odvjetnika Jacka Stonea, koji obilazi policijske stanice tražeći klijente sve dok ne nabasa na kompleksan slučaj Nasira Khana, mladog Pakistanca optuženog za ubojstvo djevojke na Upper West Sideu.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2016 u 21:16
Sudeći po prvu epizodu, ovo deluje zanimljivo. Big smile
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2016 u 05:26
Odličan pilot,sve na svom mestu.
Meni serija dosta bolja od TD.
Torturro fenomenalan.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2016 u 20:06
Sada sam pri kraju, još tri epizode. Serija je odlična, ne pada tenzija, nego pomalo i raste, kako ide kraju. John Turturro, čovjek je na sceni 35 godina, što reć'? Ona genijalna fora s štapićem i dermatitisom je sam vrh-vrhova. To je detaljčić koji otkriva tko je mainstream, a tko je genijalac....
Više kada završim ovaj tjedan u dnevniku gledanja serija...
Preporuka svakako....Thumbs Up
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2016 u 01:05

Prevode na makedonskom jeziku najavio je kancov Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 14:43
I te kako preporucujem. Zanimljivost za ovu mini-seriju uz to sto je britanski rimejk je i to da je producent pokojni James Gandolfini(RIP) trebao da igra rolu advokata John Stone-a i nakon iznendne smrti pomenutog, japanke je trebao da obuje niko drugi nego Robert De Niro, ali na srecu nije, pa je u pomenute japanke uleteo fenomenalni John Turturro ciju bi glumu ocenio cistom desetkom.. Da ne ispadne da samo hvalim Turturro-a, ova mini-serija je odlicna. Pohvalio bih i kako je dao svoju rolu Michael Kenneth Williams, ali da ponivim ipak tu briljira Turturro.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:19
Meni definitivno najbolja serija prošle godine (uz "Love") Smile
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2020 u 18:55
Duuuugo sam vremena zaobilazio ovu seriju.Zasto?Nemam pravi odgovor.Ne znam.Mislio sam nekako da to ipak nije bas TO i pored silnih pohvala.Serija je izvanredna.Bravo.Pri gledanju se moze steci lazni utisak, da radnja ide nekako usporeno a sa druge strane oci nisam mogao da sklonim sa ekrana.Svaka nova scena, svaki razgovor izaziva jos jacu znatizelju STA IDE DALJE.U dahu sam je pogledao.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.