Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=80648 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 01:17 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Night Of (2016)Objavio: CSInvestigator
Tema: The Night Of (2016)
Datum objave: 26.Svibanj/May.2016 u 20:27
The Night Of (2016)
Žanr: kriminalistička, drama
Uloge: Poorna Jagannathan, Syam M. Lafi, John Turturro, David Chen, Amara Karan, Reginald L. Barnes, Chris Bryant, Xavier Cadeau
Jezik: engleski
Radnja: Serija "Kobna noć" je utemeljena na hvaljenoj i nagrađivanoj BBC-jevoj dramskoj seriji “Criminal Justice” koja je uz odlične kritike pokupila i gomilu pritužbi iz odvjetničkih krugova zbog načina na koji su u seriji prikazani. Radnja serije prati odvjetnika Jacka Stonea, koji obilazi policijske stanice tražeći klijente sve dok ne nabasa na kompleksan slučaj Nasira Khana, mladog Pakistanca optuženog za ubojstvo djevojke na Upper West Sideu.
Objavio: Illuminati
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2016 u 05:26
Odličan pilot,sve na svom mestu.
Meni serija dosta bolja od TD.
Torturro fenomenalan.
------------- My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Objavio: robin12345
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2016 u 20:06
Sada sam pri kraju, još tri epizode. Serija je odlična, ne pada tenzija, nego pomalo i raste, kako ide kraju. John Turturro, čovjek je na sceni 35 godina, što reć'? Ona genijalna fora s štapićem i dermatitisom je sam vrh-vrhova. To je detaljčić koji otkriva tko je mainstream, a tko je genijalac.... Više kada završim ovaj tjedan u dnevniku gledanja serija... Preporuka svakako....
Objavio: Kneginja
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2016 u 01:05
Prevode na makedonskom jeziku najavio je kancov
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: beogradski
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 14:43
I te kako preporucujem. Zanimljivost za ovu mini-seriju uz to sto je britanski rimejk je i to da je producent pokojni James Gandolfini(RIP) trebao da igra rolu advokata John Stone-a i nakon iznendne smrti pomenutog, japanke je trebao da obuje niko drugi nego Robert De Niro, ali na srecu nije, pa je u pomenute japanke uleteo fenomenalni John Turturro ciju bi glumu ocenio cistom desetkom.. Da ne ispadne da samo hvalim Turturro-a, ova mini-serija je odlicna. Pohvalio bih i kako je dao svoju rolu Michael Kenneth Williams, ali da ponivim ipak tu briljira Turturro.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:19
Meni definitivno najbolja serija prošle godine (uz "Love")
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 29.Svibanj/May.2020 u 18:55
Duuuugo sam vremena zaobilazio ovu seriju.Zasto?Nemam pravi odgovor.Ne znam.Mislio sam nekako da to ipak nije bas TO i pored silnih pohvala.Serija je izvanredna.Bravo.Pri gledanju se moze steci lazni utisak, da radnja ide nekako usporeno a sa druge strane oci nisam mogao da sklonim sa ekrana.Svaka nova scena, svaki razgovor izaziva jos jacu znatizelju STA IDE DALJE.U dahu sam je pogledao.