Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - editovanje videa, zvuka i titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

editovanje videa, zvuka i titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: editovanje videa, zvuka i titlova
    Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2016 u 23:17
Pozdrav!

možda i ima tema za ovo, ali ja je barem ne mogu naći.
naime, treba mi jednostavan program kojim mogu spajati video fajlove (mp4, mkv...) sa audio fajlovima i titlovima iz drugih izvora. imam nekakav mixer, ali nikako ne uspijevam spojiti jedan crtani u 3D sa sinkronizovanim audiom iz drugog videa, koji također ima 2 titla u sebi. 3d je mp4 formata, a 2D mkv, oba traju isto. dakle ne bi trebao biti problem. No, audio formati su različiti i svaki put kad spojim dobijem krčanje ili ništa.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2016 u 23:29
Nisam stručnjak kao MM, ali mislim da ovo može da posluži za mkv, mp4. (dok se on ne pojavi sa odgovorom)
http://forum.titlovi.com/mkvtoolnix-540-uputstva_t46682.html
Na žalost, slike su vremenom izbledele... ali valjda ima negde uputstva i sa slikama... 
(a i novija verzija)

Ažurirao bojan969 - 20.Travanj/Apr.2016 u 23:31
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2016 u 23:34
adobe after effectswank
Na vrh
fruzla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fruzla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 00:26
Misliš, Adobe Premiere??? Ermm

Glede pitanja, nema poštenog NLE editora u koji ćeš moći uglaviti te fajlove (to nisu formati, već kontejneri) i obrađivati ih. Jedino da ih prebaciš u neki kulturniji format i onda posegneš za Sony Vegasom ili Ulead Video Studiom, to su najjednostavniji NLE editori, u kojima ćeš napraviti sve što želiš.

Ažurirao fruzla - 21.Travanj/Apr.2016 u 00:27
U kraljevstvu slijepih, jednooki je kralj. (Erasmus)
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 01:20
Pa, uspio sam dodati audio. sad trebam izbaciti tilove, pa ih onda ubaciti. to bi trebalo s mkv merge ili?

Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 08:48
Aha. :)
"Ubaciš" taj sređeni mkv, dodaš [add], deselektuješ neželjeni track (tj titl)
i Start nuxing.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 11:07

puno vam hvala!

dakle, ovaj toolkit se sastoji od 3 dijela:

1. extractor-za vađenje videa, audia i titlova
2.toolNix-spaja video sa audio fajlovima, eventualno slike ili još neke attachmete, ali ne i titlove
3. mkv merge, koji još doda i titlove

Pitanje, ima li gdje link ovoga mkv.titl mergera i da li se gubi kvalitet videa ako je 3D u mp4 pa ga konvertuje u mkv i da li prihvata 3d titlove iz 3d sublera?
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 14:30
MKVToolnix je paket alata u kojem je sadržan i MKVmerge
videohelp
Za kvalitet videa, ne znam, a što se tiče 3D titlova, ako najnovije verzije
nisu unapređene, podržani su samo OVI formati titlova.

Probaj. Program je dosta brz, a ima i portable verzija, pa nije potrebna
insalacija.
Na vrh
fruzla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fruzla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 14:42
...da li se gubi kvalitet videa ako je 3D u mp4 pa ga konvertuje u mkv...

Ne, praktički samo izmijeni kontejner, a sadržaj ostaje isti.

Zaboravio sam spomenuti da postoje editori u kojima se može uređivati mkv i mp4, ali problem je s različitim audio codecima, to nikako ne ide. Kao da spajaš rezoluciju 640x480 sa 1280x800, nema smisla.

Ažurirao fruzla - 21.Travanj/Apr.2016 u 14:44
U kraljevstvu slijepih, jednooki je kralj. (Erasmus)
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 14:46
Originalno postovano od strane bojan969 bojan969 piše:

MKVToolnix je paket alata u kojem je sadržan i MKVmerge
videohelp
Za kvalitet videa, ne znam, a što se tiče 3D titlova, ako najnovije verzije
nisu unapređene, podržani su samo OVI formati titlova.

Probaj. Program je dosta brz, a ima i portable verzija, pa nije potrebna
insalacija.
jeste sadržan, ali nisam uspio s njim ubaciti titlove dok nisam instalirao mkv merge i ugradio ga u toolnix. ne znam možda sam nešto krivo uradio, ali mi je merger nekako lakši za rukovanje, a ima i mnogo fontova i formata na raspolaganju.
također primjetio sam da ovi programi ne konvertuju avi fajlove u mkv, jer neki tv s ugrađenim playerima ih ne prepoznaju. pa će mi ponekad trebati i neki konvertor. možda probam  s nekim all convertorom. djeluje mi lak za upravljanje. 
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 15:33
Any Video Converter i obavezno CBR za audio.
Podržava dosta formata, ima opcije za editovanje, dodavanje audio strima i titlova.
Jedino što baš nije brz :(
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 15:42
Originalno postovano od strane bojan969 bojan969 piše:

Any Video Converter i obavezno CBR za audio.
Podržava dosta formata, ima opcije za editovanje, dodavanje audio strima i titlova.
Jedino što baš nije brz :(
dobar je al' je džabni, treba ulitmate.
nadam se da ima torrent nekog cracka ili patcha ili sl.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2016 u 18:36
Ako neces da konvertujes nista, onda probaj ovo:
Ja sam pomocu njime izvlacio soft titlove koji postoje nekad u epizodama mp4 formata kao sto je Rogue imala u pocetku trece sezone.
Mislim da izvlaci posebno zvuk, sliku, prevod, muxuje ponovo sliku, zvuk i titlove, sve za kratko vreme bez konvertovanja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.