| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Apocalypto (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Apocalypto (2006)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 04:08 |
|
Apocalypto (2006) IMDB TITLOVI ![]() Žanr: Akcija/Avantura Trajanje: 139 min Režija: Mel Gibson Uloge: Rudy Youngblood ... Jaguar Paw Dalia Hernández ... Seven Jonathan Brewer ... Blunted Morris Birdyellowhead ... Flint Sky Radnja filma je smeštena u civilizaciju Maja, gde je idiličan život jednog čoveka brutalno prekinut od strane nasilnične osvajačke sile, koja ga tera na opasan put u svet u kom vladaju strah i represija i gde ga čeka neizvestan kraj. Podstaknut jačinom ljubavi prema jednoj ženi i svojoj porodici, on će napraviti očajnički pokušaj da se vrati kući i spase život na koji je navikao. Ažurirao jafforidza - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:33 |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 07:32 |
|
Ideš, ja mislio ova tema već postoji, ali zastarjela jer je stari film...
![]() Meni se svidio film. Sad sam ga skoro već i zaboravio, ali Gibson je napravio dobar posao. |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 10:20 |
|
moj najbolji film....kako gibson napravi film,pa to je nevjerojatno...
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 11:50 |
|
Gibson je car!
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 11:52 |
+1 ![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 21:43 |
|
Upravo ide na TV-u. Gledam ga po ko zna koji put.
Jedan od mojih omiljenih filmova.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:17 |
|
Odličan. 10/10.
Preporuka i od mene. FINALE filma izuzetno ! Obavezna lektira za sve filmofile. Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:28 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:33 |
|
Vizuelno perfektan, a pri gledanju filma imate osećaj kao da vam je neko zabio injekciju adrenalina u srce
![]() 10/10 P.S. Apokalipto i Hrabrso srce sam gledao skoro milion puta (manje više) ...Ažurirao Atrahasis - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:36 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:47 |
|
"Hrabro srce" posle onog neuspelog referenduma u Škotskoj (18.septembra 2014.) nije ono što je nekad bilo.
PS.isuviše crno-beli propagandni film za moj ukus. # jafforidza: BRAVO za sređen /osvežen trailer za Apocalypto (2006) ! EDIT: # Atrahasis: ODLIČAN post (2. ispod ovog) dragi Uroše. Potpisujem svaku reč koju si napisao. Istina 1.000% Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 23:11 |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:55 |
|
Ljudi, ja ovo još nisam gledao. Skidam i večeras ga gledam. Hvala na preporuci.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:59 |
|
Filmove sam odavno prestao da gledam na taj način... da ih gledam tako onda bi svaki film imao pregršt skrivenih ideoloških poruka i pamfleta . Čovek vidi ono što želi da vidi. Ja sam iz tog filma izvukao pouku da je na ovome svetu sve prodato...i da je neminovna smrt čoveka koji je hteo da promeni nešto. Sloboda je oduvek bila i ostala metafizički pojam. Onaj ko tvrdi da postoji sloboda taj je skrenuo. Amerikanci vole da koriste te termine kao što su sloboda, demokratija, jednakost... Preuzeli su taj pamflet od poltronskih Francuza i sad ga koriste kao metak za pušku kojom planiraju da uspostave te ideale koji su sve samo ne to. Daleko poganije "ideale" su obmotali lepom ambalažom sa natpisima kao što su: sloboda, demokratija, pravo na život, lečenje... Malo je ljudi koji brinu za svoje bližnje, danas su samo pare bitne (a tako je oduvek bilo). Glupo je reći da je došlo krajnje (crno) vreme, jer baš tu rečenicu iznova izgovra svaka nova generacija. Ljudi su ljudi, i uvek su bili isti. Lepo je ser Dejvid Atenbrou rekao da smo danas sposobni da kreiramo nezamislivu tehnologiju, ali evolucijski gledano nismo ništa bolji od ostalih primata kao što su npr. šimpanze... Te su životinje, siguran sam, i bolje od većine ljudi...
Ažurirao Atrahasis - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 23:12 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Alexd40
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: 26000 Pancevo Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 18:49 |
|
Sta reci !
Izuzetno ,,jak,, film sa iskrenom i bolnom u isto vreme porukom. Ne treba gledati film samo radi gledanja , nekada se moramo malo udubiti u sadrzaj , poentu i sve ono sto se na vidi ,, na prvi pogled,, . Nekada fiim ima svoju poruku koju trebamo razumeti i prepoznati je na svoj nacin. Jedan cenjeni komentator je vrlo slikoviti strucno i nada sve korisno iskomentirao film pa nema smisla ponavljati neke stvari. Svaka mu cast na tom i treba to procitati. Nadam se da su se mnogi ljubitelji filma opredelili da pogledaju ovo ostvarenje , jer stvarno vredi pogledati takav film.
Preporuke svakako postoje za gledanje a titl je samo slag na torti i stvarno dobro uradjen. Puno pozdrava i hvala svima koji svojim komentarima nadam se , pomazu , da se opredelimo za gledanje nekih ostvarenja.
Do skorog vidjenja na titlovi.com.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 05:48 |
|
Sjajan film, sećam se samo da sam ga gledao ponovo od momenta kada ga završih prvi put...na sreću ga zaboravih potpuno, taman je i on zreo za ponavljanje.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |