Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako zalijepiti prevod u film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako zalijepiti prevod u film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Max93 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako zalijepiti prevod u film
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 17:38
Imam problem treba mi program koji trajno lijepi prevod na film (hardcode, parmanetly) trenutno koristim MKVToolnix on mi zalijepi prevod za 2 minute na film od 800MB al slova na tv-u su mi tanka i mala e sad znam za programe kao sto su any video conv,freemake conv,handbrake ali oni mi ne trebaju jer ne zelim konvertovati file(i zalijepiti prevod uz to) to mi traje predugo 2,3 sata mu treba dakle treba mi neki programcic kao MKVToolnix da mi to zavrsi brzo samo zalijepi prevod na film
Edit:filmove gledam s USB- na TV-u 

Ažurirao Max93 - 20.Sijecanj/Jan.2016 u 17:45
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 17:57
avirecomp
Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 18:21
Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

avirecomp
probat cu Smile
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 18:57
Ako se ne varam, AviRecomp prima samo .avi fajlove i kvalitet videa je smanjen. Wink
Probaj i Wondershare, on zadržava kvalitet videa. Smile
Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 19:09
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Ako se ne varam, AviRecomp prima samo .avi fajlove i kvalitet videa je smanjen. Wink
Probaj i Wondershare, on zadržava kvalitet videa. Smile
sad gledam vecina filmova je mp4 Dead kao i kod mene ovaj  i ne moze raditi sa AVI recomp.. satima trazim program kao MKV Toolnix koji mi muxuje za 2 minute prevod na film al nema svi po forumima i youtube-u predlazu neke convertere a meni to ne treba vec samo da zalijepim prevod,prebacim na usb i gledam
Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 21:55
evo napravio sam avi file i stavim ime filma max.avi prevod max.srt idem na start pa mi izbaci ovo: [max.srt.srt]
 "max.srt.avi" not found

Completed in 8 sec

WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

END OF OPERATION
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 22:12
Verovatno ti nije u Windowsu namešteno da ne sakriva poznate ekstenzije,
pa zato stavljaš dva puta dodavajući .avi i .srt, što možda pravi problem:

Što se tiče mp4 i mkv fajlova, možeš da probaš uz njih idx/sub titlove koje ćeš
napraviti od srt fajlova, u boji i veličini po svom nahođenju, prema ovom uputstvu.
Ako to ne pomogne, onda samo update firmwarea za tvoj TV/player ako postoji,
(i to samo ako je update za veličinu fonta, inače se ne bakći bez potrebe) i lepljenje
titlova na video. Ima više alata koji to mogu, kako na avi, tako i na mp 4 i mkv,
proguglaj malo.

Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 00:09
Ok rijesio sam sad taj problem hvala a sad imam 2 problem nemam prevoda na filmu koji je nastao od AVIAddXSub-a evo slike

ova 2 fajla sam dobio i nema prevoda 

Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 03:16
10-eti pokusaj i nista evo sta kaze media info 

Vlc player 

u istom su mi folderu film i prevod i u aviaddxsub ucitam samo film i idem start? negdje grijesim mozda?
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 11:59
Prevode nalijepljene sa aviaddsub ne vidiš na playerima na kompu, nego samo na DVD-u i ponekom TV-u.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 15:16
Emulacija,
ISO, Virtual TV
Virtual medija kutijica,
to ništa ne može plejati i provjeriti uradak?
Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 17:07
Da provalio sam to a mozda bi mogao pomoci neki player tipa divx player ili slicno koji ocitava AVI fajlove od AVIAddxsub-a?  Evo na tv mi ima prevod al sad to treba fino podesiti da mi bude font kao na tv kanalima fox movies,discovery itd.. oni standardni fontovi na koje su mi oci navikle ili  Big smile evo slika kakav je trenutno 

Sta bi ovde trebao promjeniti mozda da spustim prevod vertical p na 500,da ne bude bold ili? 85cm je Tv

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 17:13
Odštikliraš ovo Bold i promeniš font u neki manje debeli , recimo Arial ili Tahoma.
Arial Black je debeo (sa zadebljanim slovima) i bez opciju Bold.
Na vrh
Max93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 17:32
dobar programcic  aviaddxsub samo steta sto ne moze mp4 file s njim? dok skinem film od 880MB treba mi 25 minuta, na konvertovanje iz mp4 u avi  mi je trebalo 15-tak minuta u wondershare converteru dakle za nekih 40 min traje cijeli proces a mislio sam kupiti HDMI adapter za android ili jos bolje chromecast i mogao bi tako lakse gledati sa bilo koje stranice 
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 20:05
Stawio sam (istawliwao) na windowse font
swiss 721 swa,
centwal ewrope ii dobio slowa swična HRTu.
Bespwatna su.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.