Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skidanje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skidanje titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skidanje titlova
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 11:57
Zašto više ne mogu skidati titl sa jednim klikom na  "skini titl" vec me prebaci stranicu na kojoj opet klik na "skini titl". Naravno da sam logiran.
Hvala!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 12:24
meni skida bez problema s jednim klikomSmile
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 15:33
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

meni skida bez problema s jednim klikomSmile

Zato me interesira u čemu je problem..do sad je sve bilo ok a onda prije par dana se to počelo događati.Confused
Na vrh
vova82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vova82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 18:47
Ista stvar i kod mene ulogovan sam sve normalno a opet me prebacuje na stranu zahvali se!Vise se ne skida titl samo sa jednim klikom 
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 20:04
Može li nam odgovorit moderator??
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 20:10
Originalno postovano od strane vova82 vova82 piše:

Ista stvar i kod mene ulogovan sam sve normalno a opet me prebacuje na stranu zahvali se!Vise se ne skida titl samo sa jednim klikom 

Kad te već odvede na tu stranu, budi čovjek, pa se zahvali prevoditelju. Smile
Evo, ja npr. isto nemam takvih problema. 
No, koristite li vi adblock ili nešto slično za blokiranje reklama?
Možda je do toga što ne koristite, a trebali bi? Tongue
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 20:19

Provjereno radi u firefoxu i operi bez prebacivanja, 
mozda je do vasih postavki browsera?

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
vova82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vova82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 21:22
Provereno i u firefoxu i u operi i u chromu prebacuje na stranu za zahvaljivanje
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 22:18
Ja mislim da je možda do vrste članstva. Obični članovi i oni ne prijavljeni moraju ići na stranicu za komentiranje, a viši članovi mogu bez otvaranja.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
NikolaVA View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaVA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 22:18
Da i kod mene je počeo prebacivati na stranu od prevoda i kada kliknem da skine otvori mi reklamu za mojtv, mislim da su ovo namestili da se samo nama, običnim korisnicima to dešava, jer očigledno da moderatori nemaju tih problema.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 22:24
Prebacio sam vas u "Active member". Probajte sada pa javite.
Na vrh
NikolaVA View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaVA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 22:29
Zahvaljujem, sada radi. Pozdrav
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 22:33
Program bi vas inače trebao automatski prebacit u Active member nakon 30 postova.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 08:35
Hmmm, ja sam prekjučer skidala titl bez da sam se logirala i skinula sam bez ikakvih problema.
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 11:37
Ti si s privilegijama. LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 11:45
iro imaš ukor zbog dijeljenja pozicijabebinjo2bubbaAcaN2

neka budu rundu topničko meso u selu i skupe 30 postovaLOLLOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 15:56
Uvodimo to kao novo pravilo od 1.1.2016. LOL
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 16:31
Lično mislim, da je najbitniji kvalitet prevoda na našem sajtu i da titl postoji.
Nebitno je da li ću skinuti sa 1 ili 2 klika.
Konkretno - 2 klika idu kad sam OFF Line a 1 klik kad sam ON LINE.
2 klika vode na mesto autora titla / kratak storyline desno / tema filma.
Server je vrlo brz tako da je minimalna razlika da li je 1 ili su 2 klika u pitanju.
Razlika u vremenu - samo par sekundi.   

PS.odlična ideja za "Selo nadomak šume".        Od 1.1.2016.    

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 20:18
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ti si s privilegijama. LOL

prijatelmkd
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.