| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
3 Idiots (2009) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 3 Idiots (2009)Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 12:57 |
![]() ImdbŽanr: Komedija/Drama Scenario: Chetan Bhagat (knjiga), Vidhu Vinod Chopra, Rajkumar Hirani, Abhijit Joshi Režija: Rajkumar Hirani (Lage Raho Munna Bhai / Munnabhai Meets Mahatma Gandhi) Glavne uloge: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Omi Vaidya, R. Madhavan Godina proizvodnje: 2009 Zemlja porekla: Indija Trajanje: 160 min 3 Idiots je provokativna, zabavna i poučna komedija. Dva prijatelja (Madhavan i Sharman Joshi) kreću u potragu za svojim drugarom. Na ovom putovanju, oni nailaze na davno zaboravljenu opkladu, venčanje koje moraju da uprskaju i sahranu koja izmiče kontroli. Dok se približavaju svojoj destinaciji, počinje još jedno putovanje: unutrašnje putovanje kroz sećanja i priču o njihovom prijatelju - slobodoumnom Ranchou (Aamir Khan), koji je na svoj jedinstven način dotakao i promenio njihove živote. Ovo je priča o njihovim danima u hostelu u kojoj se prepliću Ranchova romansa sa živahnom Piom (Kareena Kapoor) i sukob sa strogim mentorom Viruom Sahastrabudhheom (Boman Irani). A onda je Rancho, jednog dana, nestao, nameću se pitanja... Ko je bio on? Odakle je došao? Kuda je otišao? Official site Trailer IMDB ocena: 8.2/10 Datum svetske premijere: 23. decembar 2009. (Kanada, SAD) Trivija: - Poznat po tome što se priprema za svaku ulogu koju prihvati, glumac Aamir Khan je izbegavao da jede svoju rođendansku tortu. Na pitanje zbog čega, on je odgovorio "Pokušavam da preživim na mleku i nekoliko banana jer su me zamolili da smršam za ulogu." - Rancho, lik Aamira Khana, u filmu kaže da ljudi studiraju inženjerstvo, pa menadžment, i na kraju postaju bankari, pa u čemu je onda poenta studiranja inženjerstva. Upravo to je Chetan Bhagat (autor knjige po kojoj je snimljen film) uradio. Studirao je inženjerstvo, pa menadžment, i na kraju postao bankar. - Producent Vidhu Vinod Chopra izjavio je da će film biti legalno objavljen na YouTube-u 12 nedelja posle prikazivanja u biokopima - prvi slučaj u istoriji indijskog filma. Prevodi http://www.happynovisad.com Ažurirao Rea - 25.Sijecanj/Jan.2012 u 13:00 |
|
|
|
|
![]() |
|
bole4s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2014 u 15:57 |
|
Film je zaista odličan, ne propustite da ga pogledate. Lici pomalo na naš "Lajanje na zvezde". Zabavan, komičan, a tako ozbiljan !
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2015 u 23:03 |
|
Lična ocena 10+
Početak nije obećavao, ali onda su usledili skoro svi žanrovi. Najviše mi se svideo humor. ![]() Najsmešnije mi je bilo kad Virus plesao ![]() ![]() i kad onaj Tihomir pričao o silovanju na pozornici... ![]() Mara, hvala na preporuci. ![]() Ažurirao NikolaJe - 27.Studeni/Nov.2015 u 23:12 |
|
![]() |
|
*MARA*
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2015 u 09:51 |
|
@NikolaJe
E, sad si kršten što se tiče Bolivudskih filmova. ![]() Jedan od retkih filmova iz njihove produkcije koji se proslavio van granica Indije. Slobodno se može reći, klasik. Reče neko da im je gluma loša. Misli se generalno za sve glumce. Pa evo, mislim da Aamir Khan nikako ne ide u taj koš.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2019 u 09:27 |
|
I meni je ovo prvi indijski (bolivudski) film koji sam odgledao i prijatno sam iznenađen. Tema i poenta filma je neadekvatan sistem obrazovanja i po tome je veoma sličan Društvu mrtvih pesnika. E sad, forma je veoma drugačija, sve je predstavljeno na zabavan i pomalo plitak način. Ili to samo tako izgleda. Odličan film.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 18:55 |
|
Hvala Vilin i ostalima. Ovo je dovoljna preporuka da pogledam.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 20:25 |
|
Ma da, dobar je film, ali kad sam preporucio nekome odbijalo ih je sto je indijski , i prekidali su ga u stilu sta mi to gledamo, i ono traje dugo, Slicno i za A Wednesday ( i za jos par njih) mada jedan sa drugim nemaju veze, a i krace traje, ali za dati su posle rekli da je dobar kad sam rekao da budu strpljivi i da ne ocenjuju dok se ne zavrsi.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 20:30 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:06 |
|
Alex i ostali koji ovo citaju. Pogledajte film Wensday , indijski film. Fenomenalno uradjen prepun adrenaloina od prvog do zadnjeg minuta. Radjen je po istinitom dogadjaju. Necu otkrivati o cemu se radi.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:08 |
|
Indijci, Znaju da prekidaju radnju u svojim filmovima sa svojim nebuloznim pesmicama....
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:10 |
Pa bas sam njega pomenuo u svom post-u
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:15 |
|
AlexAlex Ti si bre gori od Googla, Da se prijavis u kvizu ti bi bio milioner. Vidim da si ovde ''pozarni'' u kom si to postu spomenuo film Wensday |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:16 |
|
Alex ajd posalji link za post u kome si spomenuo Wensday.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:23 |
|
Preporuka za A Wednesday https://www.imdb.com/title/tt1280558/?ref_=fn_al_tt_2 ko nije pogledao.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:41 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:28 |
|
Delimicno je inspirisan jednim stavrnim dogadjajem iz 2006. godine.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:41 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:34 |
|
Ne razumem. ko je infantilno upao? Evo jos jednog vrhunskog filma. Dugo traje, ima par pemsica koje se daju preziveti. Rasplet koji je poslednja trecina filma je malo remek delo.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:43 |
Ma skoro da sam zaboravio na filmove od 90-95 minuta, sad je i jedna epizoda serije toliko. A komotno moze da se svede na dva sata. Gledao sam isto preporuka. Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:52 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:50 |
|
Ovo je inace drugi film po redu. Prvi istog naziva je iz 2013. A sad sledi prava poslastica na Amazon prime ima Drishyam 2 iz 2021. Upravo ga skidam sa specijalnim programom.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:56 |
na dati iz 2013 nisam se obazirao, a dvojku iz 2021 sam video, ali ima jos podosta sto sam planirao da pogledam. Nego da ne idem na pm pa cu obrisati kakva je juznoafricka Reyka , pogledao prvu epizodu pa mislim da sam gledao indonezansku Kalu i posle zaboravio da nastavim. Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:01 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:14 |
|
Draj amigos me ne zanimaju sami po sebi, a takozvane komedije o idiotima mi idu na k... ajde, bit ću pristojan, na živce. Ovo sam čuvao za drugi film (kasnije), ali evo ovdje, vic od prije 7856857834658734 godina:
Citat je s interneta i ne pada mi na pamet lektorirati. Ali ako smo se na ovo smijali ko ludi dok smo imali 5 godina, pa sa 50 bogami meni ne da nije smiješno nego je i otužno. Drišjam ili kakoliseveć čita o kojem pišete je rimejk i kao takav me apsolutno ne zanima. Malajalamski original i njegov nastavak nisu prevedeni. Nisu
prevedeni ni neki drugi malajalamski krimići i trileri, sve bombon do
bombona, srećom čini mi se da ni od jednog nema bolivudov rimejk jer taj
bi bilo preveden, jebo original naučio nas je holivud, jelda. E pa naučio je koga je naučio, mene nije. Pa je onda engleski titlovi u ruke i ajmo. ![]() EDIT: Ajde bit ću bezobrazan pa ovih dana u potražnju prijevoda predložiti tih 5-6. Ažurirao JoxerTM - 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:22 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:29 |
|
Koja je to zemljka u pitanju kad kaze Malajalamski . Malajalma koja je to ''drzava''
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |