Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tiger House (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tiger House (2015)

Tiger House

Tiger House (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

80 min

Režija:

Thomas Daley

Scenarij:

Simon Lewis

Glavne uloge:

Andrew Brent
  >  Doug
Nicholas Dallas
  >  Ferdinand
Langley Kirkwood
  >  Sveta
Dougray Scott
  >  Shane
Brandon Auret
  >  Reg
Julie Summers
  >  Lynn
Kaya Scodelario
  >  Kelly
Daniel Boyd
  >  Mark
Ed Skrein
  >  Callum
Nicholas Fortuin
  >  CCTV Robber
Luc Ramsden
  >  CCTV Robber
Manoli Kalligiannis
  >  CCTV Robber

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tiger House (2015)
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2015 u 16:11
Tiger House  (2015)

Režija: Thomas Daley (as Tom Daley)
Scenarij: Simon Lewis
Žanr: akcija, Crime, Drama, Thriller

Jezik: engleski
Država: UK, South Africa
Trajanje: 80 min

Uloge:

Ed Skrein ... Callum
Kaya Scodelario ... Kelly
Dougray Scott ... Shane
Brandon Auret ... Reg
Langley Kirkwood ... Sveta

Kelly se ušulja u kuću svog momka, ali večeras, ona nije jedini neočekivani posjetilac. Sada, ona mora izvući iz sebe rezervnu snagu i sposobnosti, te pokušati da pobjegne. Međutim, kako se situacija komplikuje, tako i prigradska kuća postaje arena nasilja…

izvor: filmonizirani.net

Preveo/la:
miro844

Na vrh
marlena321 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marlena321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 16:42
Hvala
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 01:51
Lična ocena: 1/10       

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 15:18
Odličan film
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 15:40
Ček sad. Jedan kaže 1/10, drugi da je odličan.

Ljudi ja vas lijepo molim da uz "loše" ili "valja" napišete rečenicu dvije zbog čega tako mislite. Ovako ste forum pretvorili u like/dislike fejsbuk ili veća/manja=kesa tanja poker aparat.

Naravno da ne treba pisati litanije, par crtica je dovoljno. Pa makar razlog vašeg utiska bio "nigdje nije ispala sisa", opet je nekakva informacija zbog koje će netko, evo ja, pogledati ili preskočiti neki film.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 16:23
Ja te razumijem... ovi komentari, dobar, loš, 2/5 itd. su na razini vrtićaLOLLOL 

A u vezi sisa znam najmanje jednog člana sajta kojem je to od presudnog značaja kod filmova, nećemo ga imenovatiLOL

(ROBIN)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 16:55
Skoro u 99% primera i ne nailazim na bilo kakav komentar ali evo mogu napisati da je film napet i da igra Dougray Scott koji mi je ok glumac. Igra i Ed Skrein ali nisam njegoc fan. Zanimljivo mi da uz UK je i South Africa.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 17:19
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ček sad. Jedan kaže 1/10, drugi da je odličan.

Iy ovoga se da zaključiti da je ovaj film prosečan film 5/10 i da možeš a i ne moraš da ga pogledaš.    
Ko ga gleda - kajaće se, ko ga ne pogleda - kajaće se.    
Tako da, eto, čekamo i tvoj komentar filma.

Ps.mislio sam da sam (tada, u Nov.2015.) već pisao o tom filmu u temi "Dnevnik gledanja filmova, ali ne vidim taj post, tako da ga izgleda nije ni bilo).

U svakom slučaju, ne znam zašto sam zalepio ocenu 1. Vrlo verovatno zbog scenarija.
A sećam se da sam ga gledao SAMO zbog Kaye. Ali ni lepota nije spasila ovaj film.

* imaš par recenzija, ali bi bilo najbolje bar da pokušaš sa gledanjem ovog filma. Pa ili prekid ili do kraja. A komentar filma - to bih jako volio da vidim.

Srdačan pozdrav.    

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 18:12
Ne treba ovde prepricati film ukoliko neko nije odgledao. Neko ko jos nije odgledao,ovde bi trebao da dodje pa da vidi komentare znaci dobar film,los ili odlican, mada ne znam treba li nekom i to da procita kad moze da pogleda i uvod i trejler.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2020 u 18:32
Po mom mišljenju - gluma je očajna, katastrofalna...
Scenario je krš uz jednu svetlu tačku pri kraju (ko gleda videće je).
I da, uloga Kaye mi je najviše zasmetala...
Ima više momenata za prekid filma ali sve se nadaš biće bolje. Qurac će biti bolje.
Ideja filma je možda i ok, ali je realizacija... fucking in the ass.     IMDB kaže trenutno... 5,2. (na mršavih 3.768 glasova) Ja kažem da je i to previsoko.   

I da, ako se pitate zašto baš naziv "Tiger house" odgovor je "je**mliga".   
Može da se zove i "Dragon house", "Kurton house" ili kako god.    

Lična ocena: 2,2/10   (za plot +2 i za lepu Kayu Scodelario +0,2. tupavi epilog -1)

* sama uvodna scena "Glupan i igračka" je super ilustracija kvaliteta filma.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.