Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predstavljanje novog člana (Arres)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predstavljanje novog člana (Arres)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Arres View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arres Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predstavljanje novog člana (Arres)
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 18:55
Pozdrav,kao novi član da se i ja predstavim.Znači moj nadimak na svim Torrentima i na ovom NAJBOLJEM Forumu SA NAŠIM TITLOVIMA TITLOVI.COM je Arres.Bavim se Računarima i njihovom tehnologijom (Hardware) i Video Produkcijom.

Za TITLOVI.COM sam saznao preko Google-a,gdje sam najpre probavao skidati podnapise
sa Podnapisi.net,koji ne sadrži ni slučajno toliko naših prevoda za filmove/dokumentarce/animirane kao ovaj forum.Zato pohvala od mene.Clap

Naravno,kao svi i ja kad skinem neki film,ako slučajno ne dobim prevoda za film javim
a kad smo već kod toga upravo sam kontaktirao i američke producente da se napravi "kombinacija"
filma Planeta,gdje sa Zemlje putujemo na neki drugi planet,ali ne kao obično,nego da to bude
kao rečeno kombinacija sa otkrivenom vrstom dinosaura na toj planeti,mislim da će posluha
za to biti,jer sam već dobio neke dojave,tako da od 2016 pa nadalje sve ćemo vidjeti na IMDB.

To bi bilo to.Ljep i ugodan provod na najboljem forumu za domaće Ex-Yu prevode i Pozdrav! Wink
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 19:24
welcome

Kad smo kod dinosaurusa, ako možete da javite Amerima da snime drugu sezonu Terra Nove. LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 19:29

dobrodosledobrodosle

pozdravi Spielberga i od meneLOLLOL  Znat će onLOLLOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 19:38
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 19:39

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 19:59
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 20:00
dobrodosli

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

pozdravi Spielberga i od meneLOLLOL  Znat će onLOLLOL

LOLLOL      Cersei - visprena kao i uvek!  Čeka te litra u kaFVani.  Thumbs Up

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 20:32
dobrodosli
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 21:51
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 22:20
dobrodosli
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2015 u 10:35

dobrodosli
dobrodosli
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
zaboravko2 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2015 u 12:23
dobrodosli
Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2015 u 17:11
welcomedobrodosli
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2015 u 17:26
dobrodosli
Na vrh
Arres View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Arres Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 10:17
Hvala SVIMA za tako ljepo prihvaćanje i ukazivanje dobrodošlice...Smile  Za onaj komentar sam se od srca nasmijao: "Pozdravi Spielberga" - ako budem imao vremena kontaktiraću i njega (ozbiljno) u vezi pravljenja predloženih filmova...što da ne,nek prave,kad imaju volju i novca,a mi uživajmo,kad opet   izađe koji dobar novi film... Pozdrav svima administratorima,moderatorima i uploaderima titlova.

Čujemo se na forumu,jer malo malo pa nam zatreba neki novi titl,ako ga nema (još) u bazi...
a učićemo polako i sami da prevodimo titlove Wink

P.S.: NikolaJE ovaj Terra Nova film http://www.imdb.com/title/tt1641349/ je odličan,moram ga pogledati,svakako poslaću predlog da se pravi nastavak... Pozz...

Ažurirao Arres - 05.Studeni/Nov.2015 u 10:21
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 16:30
dobrodosli

Meni pozdravi Džoa Manganijela i daj mu moj br. telefona, izgubio ga je LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.