| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Momentum (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Momentum (2015)Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2015 u 20:44 |
Žanr: Akcija, Triler Trajanje: 96 min Zemlja: Južna Afrika, SAD Režija: Stephen S. Campanelli Scenario: Adam Marcus, Debra Sullivan Glavne uloge: Olga Kurylenko ... Alex Farraday James Purefoy ... Mr. Washington Morgan Freeman ... Senator Opis: Olga Kirilenko igra visoko obučenog, bivšeg agenta CIA. Na svom poslednjem zadatku biva uvučena u nešto mnogo krupnije, jer na nečemu što je trebalo da bude rutinski posao, njen identitet je otkriven i ona postaje meta vladinih agenata i drugih tajnih struktura, koje šalju vrhunskog plaćenog ubicu da je eliminiše. Izvor: blockbuster.rs |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2015 u 22:50 |
|
Prevod je najavio kumek |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(4)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2015 u 15:49 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2015 u 21:30 |
|
hvala kumek |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2015 u 19:42 |
|
Hvala na prijevodu!
|
|
![]() |
|
junky01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2015 u 15:33 |
|
Film cu definitivno pogledati pa utvrditi i sam ali pitam se ciji je opis tacan (ili su oba
), onaj koji je izbacio IMDb ili onaj koji sam zatekao ovde?Na prvu uporedjujuci ih izgleda kao da se radi o potpuno razlicitim fimovima. P.S. Uh sto volim kada mogu da editujem post a ne da pisem nov .Film odgledan, pa ipak je IMDb bio blizi prici i uveo na sam pocetak filma . Vas opis ima samo jednu tacnu cinjenicu a sve ostalo stvara konfuziju ali boze moj, poenta i jeste da se odgleda film a ne samo procita opis.Inace solidno potrosenih sat i po vremena. Ažurirao junky01 - 24.Listopad/Oct.2015 u 19:40 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2015 u 14:28 |
|
Kod našeg opisa je naveden izvor. Ako nešto nije tačno, recite šta, pa da ispravimo.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
junky01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2015 u 14:37 |
|
Da, obicno uzmete IMDb za izvor...
Ako bih pokusao da objsanim u cemu je problem onda bih i sam film morao da prepricam. Ajde da probam bez spojlera i nesto sto se otriva na samom pocetku filma...u filmu ne igra visokog CIA agenta koji je raskrinkan vec pljackasa banke koji "slucajno" krade stvar koju ne bi smela i onda krece potera...Agent CIA da, ali samo je njihova obuka za posao kojim se kasnije bavi (da, u opisu ste lepo naveli bivseg agenta, mada dalji opis navodi da i dalji tok radje ima veze sa tim). MA uzivajte u filmu, ako nista drugo barem u Olgi Kurylenko
Ažurirao junky01 - 25.Listopad/Oct.2015 u 14:43 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 03:43 |
|
Film je katastrofa. Lična ocena: 0,0 (nula)
Naša heroina (Olga) je lepa i neuništiva. Izbrojao sam nekoliko scena gde je u mat poziciji, a o amaterizmu loših momaka i da ne govorim. Ovo je Bogu plakati kakve su nesposobne seka perse i nesposobnjakovići današnji zli tajni agenti aka loši momci.
Uostalom trebala je da nastrada odmah posle pljačke banke od svojih pajtosa. Od 1.000.000 sefova oni pokradu baš pogrešan. Naravoučenije: TOP SECRET fleške ne držati uz dijamante u banci koju svako može obiti. A ono očitavanje celog tela bankara je vrh. Šta je sledeće, za šifru treba semena tečnost? Glavni nedostatak filma:
nedovršen, nedorečen, nepotpun film, obična pilot epizoda Tv serije. Kraj nije kraj već početak nečega ćemu se kraj ne nazire. Što je postalo trend u Holivudu danas. Na žalost. Glavna prednost filma:
prva lasta istine o 11/9/2001. Političari su spremni na sve samo da ostanu na svojoj poziciji. 1 tabu tema u SAD zbog koje mislim da neće biti nastavka ovog filma. Što je opet dobro vest. Svi koji vole nasilje, pucnjavu, jurnjavu, lepe žene a storyline/scenario im je potpuno nebitan - ovo je pravi film. Očekujte malo od ovog filma pa će vas možda i prijatno iznenaditi na kraju. PS.naravno, ovo je samo moj lični stav, biće i onih kojima je ovaj film extra, vrh vrhova. Remek delo. Respect that. ![]() Jedina desetka / svetla tačka je za SUPER prevod kolege Kumeka. Samo zbog titla vredi pogledati ovaj film. Od mene, odličan (5) i "zahvali". Kvalitet na koji smo već svi navikli. Bravo i svaka čast dragi Kumek. Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Listopad/Oct.2015 u 04:01 |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 09:19 |
|
Mene licno odusevio film.Ljubitelj sam horor filmova,a prethodni dani odgledah neke glupe horore i rekoh da promenim malo,znaci nisam mogao bolji film odabrati,vrh vrhova :) a tek Olga Kirilenko uhuhu odavno nisam video bolju zensku u akcionom filmu,definitivno razbila ulogom :D
Naravno stvar ukusa,ali film je prepun akcije,nemoguce ne uzivati u filmu,koji bas bas drzi paznju,i po meni nema ni minuta monotonije u filmu. Od mene veliki + film,previse dobar :)
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 14:19 |
|
Nravno, dragi Fllips88, ukusi su različiti i drago mi je da ti se sviđa Momentum.
Verovatno sam očekivao mnogo više od Olge Kurylenko, James Purefoy-a i Morgan Freeman-a koji su izuzetni glumci. Odlična gluma, tanak scenario, nedovršena priča (očekivao sam konkretan film a dobio Pilot epizodu serije). PS.a generalno scene u mnogim filmovima kada kiša metaka "bad boys-a" promaši "good boy-a" iz neposredne blizine je potpuno .... nerealna. Ili lik koji sa sačmaricom strplivo čeka. Samo mu fali "This is Sparta!". ![]() ![]() ![]() PS2.Morgana nisu morali ni da cimaju za ovu epizodnu ulogu, BAD BOY No2 nije ni krenuo u akciju, a Olga je trebala realno da strada na početku filma (posle banke, kod kombija, metak u čelo i "Goodbuy Charlie."). KRAJ PRIČE. Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Listopad/Oct.2015 u 15:05 |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 16:22 |
|
Pa dobro svaka prica ima rupa,pa ima i ovde toga,ali realno akcija je dobra,film je solidan,mozda nije u rangu nekih jacih akcija ali sasvim dobar za gledanje. Mislim dok ne odgledate necete znati.ja sam na osnovu trailera odlucio da skinem film,mada trailer filma mi nije nesto bio ocaravajuci,ali rekoh ma ona Olga Kirilenko nije losa glumica daj zbog nje da skinem film,i tako bilo :D
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2018 u 15:11 |
|
Ovde se neko poprilicno zbunio. I sto se komentara tice. Neko je napisao ''sjajan horor''? Ovo nema veze sa tim zanrom, neko se bas zbunio. A sto se tice ovog filma... Ovo je mogao biti dobar akcioni film. Pljacka sefa, jedna od pljackasa Olga Kurylenko. Kasnije, nju i njen tim juri James Purefoy sa ekipom placenika koji su angazovani od strane senatora kojeg igra Morgan Freeman. Kasnije se ispostavlja da dragulji nisu toliko bitni, niti ucena senatora sex snimkom, vec je tu najbttniji usb. Kasnije se i ta moguca prosecna akcija negde gubi i nastaje totalna zbrka. Moglo je bolje, jer je krenulo u dobrom pravcu ali kasnije ta zbrka koja je malo vise uticala na (ne)kvalitet filma.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |