| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vaše mišljenje o filmu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Pendragon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 25.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Heaven's Peak Status: Offline Points: 21 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vaše mišljenje o filmuObjavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 23:18 |
|
Napravio sam ovu temu jer nisam primetio da postoji slična na forumu, a pre će biti da nisam mnogo ni tražio. Stvar je u tome da bih skinuo određene filmove da pogledam, ali ne znam da li su dobri ili ne, te me zanima mišljenje onih koji su taj film gledali. Kad kažem "dobri", nemam neke posebne/određene kriterijume, istina je da su ukusi različiti, ali mislim da dobar film svako od nas može prepoznati.
Filmovi koje planiram da pogledam su: 1)Terminator Genyisys 2)Avengers: Age of Ultron (Gledao sam prvi deo, ima dosta akcije, smesnih scena tu i tamo, solidan) 3)The Immitation Game To bi bilo to, očekujem vaše komentare
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 23:24 |
|
http://forum.titlovi.com/dnevnik-gledanja-filmova_t6373.html
Ako nema u temi za taj određeni film, imaš posve sigurno u ovoj temi za sve filmove
![]() |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 23:27 |
|
Nisam jos uvek ni jedan od ta 3 gledao :D Ako trazis dobre akcije Plastic,The Loft,Kidnapping MR HEiniken..ta 3 skoro gledao i bas su vrh!
|
|
![]() |
|
Pendragon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 25.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Heaven's Peak Status: Offline Points: 21 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 00:15 |
Auuu brate, dala si mi da trazim iglu u plastu sena... Pogledao sam temu i prmetio sam da ima dosta spoiler-a, tačnije svaka poruka je skoro pa prepričan film... ne treba mi to, samo reci npr. dobar-loš, sranje, odličan, ili tipa: loša gluma, dobra akcija, smešan, dosadan, retardiran, prepucan(efektima), bla bla itd itd....
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 00:28 |
|
da ti malo pomognem: manje-više za redni br.2 svi pišu da je sranje
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51211 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 00:42 |
|
Evo ja ću da ti pomognem za Terminator Genyisys
Ako je ovo najbolje što se danas radi u Holivudu, a priznajem da odavno nismo gledali američke filmove jer više i nema razloga da se na njih potroši veče, onda... Da, izgleda da jeste najbolje, čim igraju guverner Kalifornije i Kalisi
Terminator 1 je dobar film, Terminator 2 je zakon, ostalo su filmići
sa specijalnim efektima. Što više efekata, to tanja priča. Nije to tako loš film za današnje vreme, ali je mnogo toga
već viđeno i to mnogo puta, sažvakano, prežvakano. Računalo se na mlađu
publiku, a možda i na senilnost starije. Nećeš ništa izgubiti ako ga pogledaš, ali nećeš mnogo ni dobiti. |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 09:28 |
|
Imamo teme >>Dnevnik gledanja Filmova<< i Preporuči film kao i pojedinačne teme za svaki film, a njih tražiš u podforumu Titlovi.com vam s ponosom predstavljaju- filmove, u prvim temama imaš Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - sadržaj
Ako nastavimo i s ovom temom, imaćemo komentare na milion mesta i neko novi neće znati gde da traži mišljenje. ![]() Za tražene filmove u popisu možeš naći linkove: Terminator: Genisys (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) The Imitation Game (2014) Ukoliko u temama nema komentara ili ih ima previše sa spojlerima, slobodno napiši ispod post u fazonu kako si ovde postavio pitanje ![]() Pogledao sam temu i primetio sam da ima dosta spoiler-a, tačnije svaka poruka je skoro pa prepričan film... ne treba mi to, samo reci npr. dobar-loš, sranje, odličan, ili tipa: loša gluma, dobra akcija, smešan, dosadan, retardiran, prepucan(efektima), bla bla itd itd.... Ako za neki film ne nađeš temu, isto pitanje postavi npr u Preporuči film. ![]() Ažurirao bojanadj - 10.Listopad/Oct.2015 u 09:30 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 16:42 |
|
Poštovani Pendragon,
Moja preporuka - 3)The Immitation Game. Kira i Benedikt, odličan tandem, malo je možda probritansko viđenje WW2 rata, iz britanskog ugla. Mislim da je ipak gola sila, uništenje Luftvafea i tepih bombardovanje Nemačkih gradova i fabrika odlučilo rat. Ipak, film koji vredi pogledati. 1)Terminator Genyisys - kompilacija svih fora i fazona iz prethodnih filmova. Super za sve one koji nikada nisu gledali nijedan film iz ovog serijala. Slažem se da je Deo 2 Judgemant Day - najjači a posle je kvalitet going down. Izgleda da više nemaju kreativnih ideja pa su reciklirali sve ono dobro iz prošlih delova. Šteta što nije Kal Drogo bio umesto omatorelog "I'll be back" Švarcifingerhofena. Kalisi se trudila ali džaba kad je stari recept. Verujem da će u skladu sa novim evroatlantskim integracijama da Džon se vrati i kresne samog sebe u prošlosti što bi bar privuklo deo nove publike. Avengers: Age of Ultron (2015) - nisam gledao, čuo loše komentare kao i za (taze) Fantastičnu četvorku. Kad odgledaš neki od ova 3 navedena filma obavezno nam javi svoje utiske. Sve najbolje. D.N. |
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 17:12 |
|
Meni su Avengersi bili super.
I Imitation game je valjao. Iako ljudi svemu nađu nedostatke i zamjerke.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pendragon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2015 u 01:16 |
|
Ok, pogledao sam neke filmove skoro, a od ovih koje sam naveo gledao sam Terminator i Avengerse. Što se tiče terminatora iskreno nije loš, na trenutke sam umirao od smeha Švarcenegeru, a njegov smešak je pobedio u filmu😁
Moja ocena: 7.5/10 Avengersi su me iskreno razočarali na neki način,film kao da je pravljen za malu decu(pre svega mislim na glumu i scenario), ima akcije svakako, ali sama radnja filma pomalo smara, i isto tako smatram da je reditelj filma jednostavno hteo da napravi uvod u ono što se očekuje u narednom delu, a to je borba sa Tanosom, i da je pritom mnogo bespotrebnih stvari "nabacao" u film, kako bi film duže trajao. Moja ocena filma: 6/10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |