Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vaše mišljenje o filmu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vaše mišljenje o filmu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Pendragon View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pendragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vaše mišljenje o filmu
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 23:18
Napravio sam ovu temu jer nisam primetio da postoji slična na forumu, a pre će biti da nisam mnogo ni tražio. Stvar je u tome da bih skinuo određene filmove da pogledam, ali ne znam da li su dobri ili ne, te me zanima mišljenje onih koji su taj film gledali. Kad kažem "dobri", nemam neke posebne/određene kriterijume, istina je da su ukusi različiti, ali mislim da dobar film svako od nas može prepoznati.

Filmovi koje planiram da pogledam su:

1)Terminator Genyisys
2)Avengers: Age of Ultron (Gledao sam prvi deo, ima dosta akcije, smesnih scena tu i tamo, solidan)
3)The Immitation Game

To bi bilo to, očekujem vaše komentare Smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 23:24
http://forum.titlovi.com/dnevnik-gledanja-filmova_t6373.html

Ako nema u temi za taj određeni film, imaš posve sigurno u ovoj temi za  sve filmoveSmile
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 23:27
Nisam jos uvek ni jedan od ta 3 gledao :D Ako trazis dobre akcije Plastic,The Loft,Kidnapping MR HEiniken..ta 3 skoro gledao i bas su vrh!
Na vrh
Pendragon View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pendragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 00:15
cerseiprica.gif
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

http://forum.titlovi.com/dnevnik-gledanja-filmova_t6373.html

Ako nema u temi za taj određeni film, imaš posve sigurno u ovoj temi za  sve filmoveSmile

Auuu brate, dala si mi da trazim iglu u plastu sena... Shocked 

Pogledao sam temu i prmetio sam da ima dosta spoiler-a, tačnije svaka poruka je skoro pa prepričan film... ne treba mi to, samo reci npr. dobar-loš, sranje, odličan, ili tipa: loša gluma, dobra akcija, smešan, dosadan, retardiran, prepucan(efektima), bla bla itd itd.... Smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 00:28
da ti malo pomognem: manje-više za redni br.2 svi pišu da je sranjeLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 00:42
Evo ja ću da ti pomognem za Terminator Genyisys

Ako je ovo najbolje što se danas radi u Holivudu, a priznajem da odavno nismo gledali američke filmove jer više i nema razloga da se na njih potroši veče, onda... Da, izgleda da jeste najbolje, čim igraju guverner Kalifornije i Kalisi LOL Terminator 1 je dobar film, Terminator 2 je zakon, ostalo su filmići sa specijalnim efektima. Što više efekata, to tanja priča. Nije to tako loš film za današnje vreme, ali je mnogo toga već viđeno i to mnogo puta, sažvakano, prežvakano. Računalo se na mlađu publiku, a možda i na senilnost starije. LOL  Nećeš ništa izgubiti ako ga pogledaš, ali nećeš mnogo ni dobiti.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 09:28
Imamo teme >>Dnevnik gledanja Filmova<< i Preporuči film kao i pojedinačne teme za svaki film, a njih tražiš u podforumu Titlovi.com vam s ponosom predstavljaju- filmove, u prvim temama imaš Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - sadržaj

Ako nastavimo i s ovom temom, imaćemo komentare na milion mesta i neko novi neće znati gde da traži mišljenje. Wink

Za tražene filmove u popisu možeš naći linkove:
Terminator: Genisys (2015)
Avengers: Age of Ultron (2015)
The Imitation Game (2014)

Ukoliko u temama nema komentara ili ih ima previše sa spojlerima, slobodno napiši ispod post u fazonu kako si ovde postavio pitanje Wink

Pogledao sam temu i primetio sam da ima dosta spoiler-a, tačnije svaka poruka je skoro pa prepričan film... ne treba mi to, samo reci npr. dobar-loš, sranje, odličan, ili tipa: loša gluma, dobra akcija, smešan, dosadan, retardiran, prepucan(efektima), bla bla itd itd.... Smile

Ako za neki film ne nađeš temu, isto pitanje postavi npr u Preporuči film. Wink

Ažurirao bojanadj - 10.Listopad/Oct.2015 u 09:30
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 16:42
Poštovani Pendragon,   
Moja preporuka - 3)The Immitation Game. Kira i Benedikt, odličan tandem, malo je možda probritansko viđenje WW2 rata, iz britanskog ugla. Mislim da je ipak gola sila, uništenje Luftvafea i tepih bombardovanje Nemačkih gradova i fabrika odlučilo rat. Ipak, film koji vredi pogledati.

1)Terminator Genyisys - kompilacija svih fora i fazona iz prethodnih filmova. Super za sve one koji nikada nisu gledali nijedan film iz ovog serijala.
Slažem se da je Deo 2 Judgemant Day - najjači a posle je kvalitet going down.
Izgleda da više nemaju kreativnih ideja pa su reciklirali sve ono dobro iz prošlih delova.
Šteta što nije Kal Drogo bio umesto omatorelog "I'll be back" Švarcifingerhofena. Kalisi se trudila ali džaba kad je stari recept.
Verujem da će u skladu sa novim evroatlantskim integracijama da Džon se vrati i kresne samog sebe u prošlosti što bi bar privuklo deo nove publike.

Avengers: Age of Ultron (2015) - nisam gledao, čuo loše komentare kao i za (taze) Fantastičnu četvorku.

Kad odgledaš neki od ova 3 navedena filma obavezno nam javi svoje utiske.

Sve najbolje.   
D.N.

Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 17:12
Meni su Avengersi bili super.
I Imitation game je valjao.

Iako ljudi svemu nađu nedostatke i zamjerke.
Na vrh
Pendragon View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pendragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2015 u 01:16
Ok, pogledao sam neke filmove skoro, a od ovih koje sam naveo gledao sam Terminator i Avengerse. Što se tiče terminatora iskreno nije loš, na trenutke sam umirao od smeha Švarcenegeru, a njegov smešak je pobedio u filmu😁
Moja ocena: 7.5/10

Avengersi su me iskreno razočarali na neki način,film kao da je pravljen za malu decu(pre svega mislim na glumu i scenario), ima akcije svakako, ali sama radnja filma pomalo smara, i isto tako smatram da je reditelj filma jednostavno hteo da napravi uvod u ono što se očekuje u narednom delu, a to je borba sa Tanosom, i da je pritom mnogo bespotrebnih stvari "nabacao" u film, kako bi film duže trajao.
Moja ocena filma: 6/10

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.