Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naši nabadači engleskog i Robert Knjaz
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naši nabadači engleskog i Robert Knjaz

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naši nabadači engleskog i Robert Knjaz
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 16:09
           Evo malo lijepih vijesti. Ne kaže se badava da uz dobru ideju i sposobne ljude možeš brzo zainteresirati svijet. Poznati voditelj Robert Knjaz već neko vrijeme svoje dobre ideje pretače u kvalitetne emisije od kojih izdvajamo ‘Mjenjačnicu’, ‘Svlačionicu’, ‘Koledžicom po svijetu’. Svijet je konačno primijetio uratke ovog sjajnog novinara, tako da bi se uskoro na Discoveryju trebale pojaviti epizode s Davorom Gopcem na Nepalu, Majom Šuput u Africi, Goranom Ivaniševićem kao čistačem ulica, Predragom Raosom u Kairu i druge.

Ponosni smo kad se talent i vrijedan rad našeg čovjeka primijeti i prizna u svijetu, a ovaj put smo posebno ponosni jer su realizaciji projekta doprinijeli naš omiljeni nabadač engleskog (iromafia111) i neshvaćeni i slabo plaćeni konobar Nešica (nebojsa66), koji su bili logistika, tj. preveli su Robertove emisije na engleski jezik.

Vijest o Robertovom uspjehu je zaista divna, a još nam je draža zbog naših prijatelja koji su još jednom pokazali da rad na ovakvim stranicama ima prednosti u edukaciji, kao i da za kvalitetu zaista ne postoje granice.

Poznati TV voditelj i autor Robert Knjaz ovih je dana potpisao ugovor o poslovnoj suradnji s Discovery Channel-om, što bi značilo da od danas ova poznata međunarodna tv kuća ekskluzivno zastupa Knjazove autorske formate na međunarodnim tržištima.

"Nažalost na ovako malom tržištu gdje naše nacionalne televizije rađe kupuju strane TV formate, umjesto da ulažu u hrvatske autore, često dolazim u situaciju da »znam, hoću, mogu, ali nemam gdje«. Jednostavno TV projekte dobivam »na kapaljku«. S druge strane davno sam shvatio da humor i smijeh ne poznaju granice. Imam tih par solidnih šala i pošalica i vrijeme je da njima oplemenim živote Eskima, Aboridžina, Amerikanaca, Nijemaca. Skupio sam neke od svojih formata i proljetos krenuo na TV markete u Prag i Cannes. I posrećilo mi se.  Ljudima iz Discoveryja svidio se moj miks zabave, humora i edukacije, prepoznali su potencijal emisija i ponudili mi suradnju.  Odsad će oni pokušavati prodati moje emisije svojim podružnicama kao i ostalim TV kućama diljem svijeta."

iz:novilist.hr

Bravo dečki i curegrin

Ažurirao iromafia111 - 10.Sijecanj/Jan.2018 u 18:55
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 16:54
Clap
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:18
Svaka čast.   ClapClap    Stvarno me je ovo oraspoložilo. Iskrene čestitke za ekipu

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:25
Zaista lepe vesti. Iskrene čestitke celoj ekipi Clap
Nadam se samo da neće titlovati s hrvatskog na srpski LOLLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:27
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Zaista lepe vesti. Iskrene čestitke celoj ekipi Clap
Nadam se samo da neće titlovati s hrvatskog na srpski LOLLOLLOL
 bi li?LOLLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:29
Dobrovoljno se javljam, kao nabadač srpskog LOLLOLLOL
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:29
[QUOTE=cersei]     

/QUOTE] 

Molim pojašnjenje, Knjaza znam, a ko su ova dva NN lica      Confused      LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:30

kadet znam da nisi mlad, ali zbroji 2+2LOLLOLLOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:35
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 17:41
  'oš konobarski iz kaFVane?    2+2= 7  nemam 3 da vratim    LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 18:55
Iro ovde ko Sasa MaticLOL
cestitamo

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:11

Bravo, momci. Thumbs Up Clap

P.S. Nisam ni sumnjao da ćete jednog dana napraviti novi Engleski jezik. LOL

Svaka vam se dala, dabogda. LOL

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:24
Bravo! Čestitke ekipi!SmileClap
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:29
Hvala svima. Nadam se da ćete me sad slušati kad vam govorim da treba spajati linije i ne prevoditi "oh", "hmm" i slične gluposti. LOL

A sad ozbiljno: Najveća zahvala ide Knjazu i njegovoj ekipi koji su nam dali priliku i Bubba Ho-Tepu koji je odigrao neku ulogu menadžera u cijeloj ovoj priči. On nas je predložio i garantirao za nas. respekt

Zatim bih se zahvalio svojim profesoricama engleskog koje su nas nemilosrdno tjerale da učimo nepravilne glagole, MTV-ju na glazbenim spotovima (Da, MTV je nekada vrtio glazbene spotove LOL), časopisu Bravo u kojem su izlazili tekstovi pjesama (Da, tako se to radilo prije interneta LOL) i svim dobrim ljudima koji su na internet postavili upute kako treba izgledati dobar titl.

Hvala i svima vama, članovima i administraciji, za svaku sekundu vašeg vremena koju uložite u to da ova stranica svaki dan bude sve bolja.

Uzimam kipić i odlazim s pozornice. LOL
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:38

facepalm Bože, ohhh, skromnosti. LOL

P.S. Iro, a zahvala tati i mami, komšinicinoj ćeri,

omiljenoj kafani, pa 'de će ti duša, sram te bilo. LOL 

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:41
Iro pretpostavljam da si gledao Headbangers Ball? Smile
Gledao sam i ja, ali sa VHS, ono što su drugi snimali .Big smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:43
i  hvala Cersei jer nas naučila koristit GT?LOLLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:47
Google translator je trebao biti naša mala tajna!!! Sad svi znaju. LOL
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:55
cestitamo
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 20:57
Zahvaljujem, zahvaljujem!! Ja sam skromniji od Ire pa ću se zahvaliti samom sebi jer me moj neprikosnoveni talent doveo do ove pozicije. LOLLOLLOLLOL

I pozdrav ekipici! 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.