Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitman: Agent 47 (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitman: Agent 47 (2015)

Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47 (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hitman: Agent 47

Godina:

2015

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

96 min

Režija:

Aleksander Bach

Scenarij:

Skip Woods
, Michael Finch

Glavne uloge:

Nils Brunkhorst
  >  Syndicate Doctor
Michaela Caspar
  >  Hall of Records Clerk
Michael Corcoran
  >  Robert's Dad
Manuel Depta
  >  Russian Soldier
Charlene Beck
  >  Tenement Woman
Jessica Dawn Willis
  >  Berlin Police Officer #1
Georg Ebinal
  >  Salzburg Syndicate Operator Driver
Jörg Ellmer
  >  Russian Soldier
Rupert Friend
  >  Agent 47
Dan Bakkedahl
  >  Sanders
Angelababy
  >  Diana
Melissa Broughton
  >  Gardens by the Bay Woman with Baby
Alvin Chan
  >  Gardens by the Bay Man #1
Andrew Di Bartolomeo
  >  Gardens by the Bay Man #2
Waye Leon Goh
  >  Gardens by the Bay Man #3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitman: Agent 47 (2015)
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2015 u 12:41

Žanr: Akcija, Krimi, Triler 
Zemlja: SAD 
Režija: Aleksander Bach 
Scenario: Michael Finch, Kyle Ward, Skip Woods 

Glavne uloge:
Rupert Friend ... Agent 47
Zachary Quinto ... John Smith
Hannah Ware ... Katia van Dees
Thomas Kretschmann ... Le Clerq

Opis:
Hitman: Agent 47 se bavi pričom o elitnom ubojici koji je genetski stvoren kako bi bio savršen stroj za ubijanje te je poznat samo po posljednje dvije znamenke koda koji ima tetoviran na vratu. On je kulminacija desetljeća istraživanja i prijašnjih 46 agenata te ima neviđenu snagu, brzinu i inteligenciju. Najnovija meta Agenta 47 je megakorporacija koja želi otkriti njegovu prošlost kako bi stvorili vojsku ubojica čije bi moći nadmašile čak i njegove. Udružuje se sa mladom ženom koja bi mu mogla pomoći otkriti tajnu kako nadvladati moćne neprijatelje. 

Izvor: mojtv.hr

Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:04

Ažurirao angels - 01.Prosinac/Dec.2015 u 22:23
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2015 u 16:58

x200sx hvala za prevoduzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
momirmosha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj momirmosha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2015 u 16:57
Da li neko moze da napravi prevod na srpskom za taj film?
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2015 u 17:07
Zašto? Ne razumiješ hrvatski?
My name is Legion, for we are many
Na vrh
marlena321 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marlena321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2015 u 08:18
Ako mi se gleda film, odgovara hrvatski, srpski, a Boga-mi i bosanski prijevod. Tongue
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 10:02
Nisam gledala film iz 2007, niti sam igrala igricu (mada mi je koncept poznat), ali je film sasvim prihvatljiv. Kao i Nemoguća misija- simpatični likovi, priča koja teče, ako stalno imaš na umu da je osnova video igra, opustiš se i prepustiš akciji, bez traženja dubine, smisla i ne znam ni ja čega.

Iako mi je legao i lik samog Agenta, a naročito odnos starijeg brata i uopšte razvijanje priče o bratu i sestri (zna se da sam saker za te stvariLOL, moram priznati da bi bilo mnogo bolje da glumac Agenta ima grublju, bezosećajniju facu. No, sve u svemu prihvatljiva akcija dobrog ritma.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 10:03

Nisam gledala film iz 2007, niti sam igrala igricu (mada mi je koncept poznat), ali je film sasvim prihvatljiv. Kao i Nemoguća misija- simpatični likovi, priča koja teče, ako stalno imaš na umu da je osnova video igra, opustiš se i prepustiš akciji, bez traženja dubine, smisla i ne znam ni ja čega. 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 15:19
Bojo, shvatili smo, ne moraš dvaputa da nam ponavljaš.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 15:31
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Bojo, shvatili smo, ne moraš dvaputa da nam ponavljaš.

Edene ??? Zar se tako obraćaš svojoj šefici?       Ajde sad pravac u Kavanu i iznenadi je prijatno.   

Fim ću gledati na kvalitetnijoj verziji min 720p, samo iz poštovanja prema Ciarán Hinds-u.   

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 15:39
Nije mi šefica, trenutno smo kolege na istu poziciju.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 16:31
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Iskreno, video igre već četvrt stoljeća imaju bolji scenarij i uvjerljiviju radnju od filmova, a filmske adaptacije zaostaju za svojim game-predlošcima za svjetlosnu godinu.

Nisam gledao ovu verziju, ali znam onu staru jer mi je to bio jedan od prvih odrađenih titlova - Timothy Olyphant je bio dobar u ulozi, a i film mi se svidio.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 16:47

ne zlato, krivo si shvatio, šefica ti jeLOLLOL

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 17:24
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

zlato, nisi krivo shvatio, nije ti Boja šeficaLOLLOL

Kako volim kad se slažemo.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 18:12
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ne zlato, krivo si shvatio, šefica ti jeLOLLOL

Žao mi samo Ajsa, jer mora sam voditi makedonski deo foruma, kad malog suspendujem. LOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 18:17
već će se nekako snaćiLOLLOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 18:37
Ups!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.